Ostaje žuta traka ispred Sajma

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • rajmax63
    CBC Prijatelj
    • 02.04.2005
    • 1415
    • Bačka Palanka
    • AUDI A6 2.0TDI 170KS

Ostaje žuta traka ispred Sajma

Blic online, najnovije vesti, politika, tema dana, svet, društvo, ekonomija, hronika, zabava, kultura, auto, sport, vojvodina, srbija, republika srpska, beograd, intervju, komentar, reportaža, serija, dodatak, strip, comics, tv program, horoskop, arhiva vesti, dobre vesti

Pročitajte u tekstu
    do sada kažnjeno oko 17.000 vozača X 5000,oo din = ?????????????????????? STRAŠNO
    pa dokle to ide .ma sve je otišlo u PM
    ne mogu da verujem i neće ništa promeniti jer je ta lova veoma slatka i dolazi svaki dan nešto u kasu
    ja samo ne znam dokle ćemo da trpimo ovu bahatost vlasti i dolke i koliko sve ovo ide
    da li postoji sistem ili bilo šta da se ovoj bahatosti stane na put
    ovo je samo vrh ledenog brega
    ja da sam neko i nešto nikome ne bi dao da plati kaznu nego bi sve zamolio da mesto plaćanja kazne idu dobrovoljno u zatvor pa bi onda zatvori bili toliko prebukirani da bi se nešto moralo desiti
    OVO JE VRH BAHATOSTI I IŽIVLJAVANJA NAD NARODOM
    blago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
    Audi ima crveno T
  • Paranoid
    CBC Senator XXL
    • 13.01.2009
    • 622
    • Beograd
    • Fiat 131 1300

Re: Ostaje žuta traka ispred Sajma

Bilo na tv pre neki dan ja mislim na Studiu B doveli cak 3 sagovornika uglavnom kolko njih boli uvo ja mislim da se jedan suzdrzavao od smejanja u kameru, a valjda se zalili i ovi iz eurosalona da im drzava dere musterije , na kraju je lik rekao imate alternativno iskljucenje posle hale 4, ako nekom znaci.
    Heavy horses ! Move the land under me ...

Comment

• zverko
      CBC Senator XXL
      • 19.08.2005
      • 7085
      • BGD
      • Audi A4

Odg: Ostaje žuta traka ispred Sajma

paranoicni, ajde brate za nas glupe probaj da napises post smisleno. Ovaj , onaj... ko je sta rekao, koga su doveli?
      deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• rajmax63
        CBC Prijatelj
        • 02.04.2005
        • 1415
        • Bačka Palanka
        • AUDI A6 2.0TDI 170KS

Odg: Re: Ostaje žuta traka ispred Sajma

Originally posted by Paranoid View Post
        , na kraju je lik rekao imate alternativno iskljucenje posle hale 4, ako nekom znaci.
        Pa kada tako tvrde i to je otimanje para tj pravljenje pazara sajmu
        kroz sajam se više nemože proći a da se neplati .bilo je do pre 7-8 meseci da ko se zadrži ispod 15 min neplaća a od tada pa do sada ko god i prekorači prag sajma plaća svaki započeti sat 50din pa ko voli neka izvoli na izlaz kroz sajam
        JM ko ih sve izmisli sve kreten do kretena
        za koje mi debile glasamo
        Audi ima crveno T

Comment

• Paranoid
          CBC Senator XXL
          • 13.01.2009
          • 622
          • Beograd
          • Fiat 131 1300

Prilog je poceo tako sto se covek u ime Eurosalona prvo zalio kako njihovim musterijama koje se tu ukljucuju stizu kazne i da bi bilo dobro da se to pomeri jer ne mogu da se ukljuce na vreme zbog guzvi. Posle su imali 3 sagovornika iz policije, sekretarijata za saobracaj itd. koji su bili poprilicno ravnodusni sto se toga tice, ocu da kazem nisam primetio da ih je nesto briga i prica je bila da to ostaje za sada.
          Heavy horses ! Move the land under me ...

Comment

• zverko
            CBC Senator XXL
            • 19.08.2005
            • 7085
            • BGD
            • Audi A4

a sto bi se oni tangirali. njima ni iz dzepa ni u dzep. posao im je da zakon sprovedu u delo. debil je taj koji je to tako projektovao.
            deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• rajmax63
              CBC Prijatelj
              • 02.04.2005
              • 1415
              • Bačka Palanka
              • AUDI A6 2.0TDI 170KS

ma svima njima je to dobro .
              svima idu pare a koliko ja znam sva ta govna su pravila zakon zajedno i naravno u svakom mestu su našli po par škakljivih situacija gde mogu lepo uzimati pare a da se ne počešu
              ma mi smo debili što dozvoljavavmo da na guze
              Audi ima crveno T

Comment

• Chubbs
                Everybody lies
                • 29.01.2006
                • 5807
                • Novi Sad
                • Audi A6 1.8T

sve stoji sto si napisao ali ipak malo lakse, znam da ti je to strano ali bar malo
                You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• rajmax63
                  CBC Prijatelj
                  • 02.04.2005
                  • 1415
                  • Bačka Palanka
                  • AUDI A6 2.0TDI 170KS

Ma dobro se i suždržavam šta bi sve napisao ali ......
                  Znaš me kako reagujem a nisam baždaren a i imam malo duži jezik
                  Audi ima crveno T

Comment

• sri98
                    Admin od Trpeze
                    • 24.10.2004
                    • 7262
                    • Republic of Konjarnik
                    • Toyota Corolla E 210

koliko sam upucen i likovi iz linka su se pitali gde da se postave kamere. toliko
                    Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Williams
                      CBC Senator XXL
                      • 07.02.2006
                      • 556
                      • Beograd- Cerak

Drugar stao na autobusku stanicu kod sajma da pokupi nekog, kamera skljocnula i cestitka stigla. Ko zna koliko je takvih od tih 17000.

I ove brzinske skljocaju na sve preko 60kmh.

Comment

• Gavra
                        CBC Senator XXL
                        • 06.03.2008
                        • 2031
                        • Beograd

Nije mi jasno zasto se nervirate oko toga?! Gde god da se parkiras u gradu moras da platis parking najmanje 35rsd.....i niko ne pravi frku...sad su prevaranti iz eurosalona rekli da je besplatno parkirati kod njih ali nisu rekli da se izlazak naplacuje

Postoji jednostavno resenje....50rsd platiti i ne sekirati se za kameru.......komplikovano zar ne
                        Poslednji nek ugasi svetlo

Comment

• rajmax63
                          CBC Prijatelj
                          • 02.04.2005
                          • 1415
                          • Bačka Palanka
                          • AUDI A6 2.0TDI 170KS

Aman Gavro zar ti ne čitaš i vidiš u čemi je poenta
                          nikoga ne interesuje Eurosalon nego kako je pederski napravljena žuta traka i uključenje
                          pa to je direktno iživljavanje nad narodom i otomanje para ,a da se nema kontakt sa kerovima
                          Audi ima crveno T

Comment

• Gavra
                            CBC Senator XXL
                            • 06.03.2008
                            • 2031
                            • Beograd

Gresis, samo onaj ko ide u Eurosalon moze tu da izadje svi ostali izlaze kod hale 14 i placaju 50rsd.....cak sta vise ja kad god je guzva platim da prodjem kroz sajam da ne bi cekao u koloni......

Greska oni sto ne bi da plate 50rsd parking se parkiraju kod Eurosalona i idu peske na sajam/bazar isto dobiju slicicu i cestitku

Stvar navike da se ne vozi zutom trakom.......isto je na Brankovom mostu sad ako se iskljucuje kod APR onda treba ceo most da se vozi u zutoj?

Ne podrzavam naplatu...ali jesmo mi ostali ludi sto cekamo u redu a onda jedan pametan proleti u zutoj i posle kuka a sto su me slikali...tu uvek moze da se ukljuci jer postoji jedan prozor od 20tak sekundi kad je smena semafora na Mostaru.....kad je spic isto je svuda.......sedis i cekas i nerviras se sto ides sa svojim autom .....
                            Poslednji nek ugasi svetlo

Comment

• [darkside]
                              CBC Veteran
                              • 19.03.2009
                              • 107
                              • Beograd

Originally posted by rajmax63 View Post
                              Aman Gavro zar ti ne čitaš i vidiš u čemi je poenta
                              nikoga ne interesuje Eurosalon nego kako je pederski napravljena žuta traka i uključenje
                              pa to je direktno iživljavanje nad narodom i otomanje para ,a da se nema kontakt sa kerovima
                              u čemu je poenta?

pa recimo da divljaci sa Audijem A6 ne divljaju 200 na sat koristeći traku namenjenu za bonička vozila, GSP, hitne slučajeve itd. Da živiš u normalnoj zemlji to bi razumeo - ovako naravno da je to daleko od svega. A šta ti misliš kako se neka država "kultiviše" odnosno vaspitava svoj narod? Pa baš tako - ograničenja, i kazne koje bole po džepu. Zar misliš da su u Holandiji svi vaspitani rođeni? Naravno da nisu, ali to postaju gledanjem i podržavanjem životnog stila oko sebe. Sad se zapitaj kakvo vaspitanje može da ima klinac od 15 god. koji je već bez problema kupio cigare na trafici, pljuje na autobuskoj stanici gde staje njegov drug sa "sva četiri" da se malo ispričaju...

Ne vidim zašto su svi odjednom kivni na državu zato što je uvela kontrolu poštovanja onoga što je moralo da se poštuje i prethodnih 40 godina.
                              od kad sam se vratio u domovinu shvatio sam da je nostalgija mnogo bolje rešenje.....

Comment

Working...
                              X