Uskoro samo uvoz Euro4 automobila?!
Collapse
X
-
Odg: Uskoro samo uvoz Euro4 automobila?!
Pre neki dan je bila izjava nekog iz vlade da nece biti menjanja uredbe. Taj predlog (samo E4 i bolji) dala je asocijacija uvoznika i sada su se novinari raspalili sto prodavcima odgovara jer NIKO ne kupuje, pa ono potraznja se stvara vestacki, kao poskupece pa navali narode da se kupi sada itd. Mislim da trenutno od toga tesko da ce nesto biti.You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.
-
-
Re: Uskoro samo uvoz Euro4 automobila?!
pogledao sam danas 5 puta ovu temu, cekajuci bobanov komentarYou know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
Chubbs, a ja ti nisam nedostajao?
--
Ne bi me čudilo da vest ne bude samo novinarska patka, već da postane i zvanična patka koju će da nam podare. Sve u svetlu brige za naša pluća, a koja prevazilazi svaku normalnu meru.
I nemoj sad da mi neko počne sa onim - A šta ćemo sa skladištenjem nuklearnog otpada!?Last edited by stevak; 28.01.2012, 10:57.ex SAABotražitelj
Comment
-
-
Ma oni ljudi hoce da postave taj zakon zato sto misle o nasoj bezbednosti i zdravlju.Audi A4 2013. B 8.5 2.0TDI quattro 177ks+ABT chip
Peugeot expert 2009. 2.0HDI 140ks
Comment
-
Comment