registrovan na manju kubikazu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • roske
    CBC Senator
    • 08.03.2007
    • 272
    • Lazarevac
    • Alfa Romeo 145 boxer

registrovan na manju kubikazu

Pozdrav,evo o cemu se radi
    Naime imam ponudu da menjam auto,da kazem da je u pitanju audi b4 mada
    to nije toliko ni bitno u naslovu sam postavio temu registrovan na manju kubikazu
    u ovom slucaju aui je 1.9 tdi a registrovan je navodno na 1.6 tako mi kaze njegov vlasnik.

Da li je to moguce i kako mogu to da proverim,svaki savet mi bi dobro dosao
    prvi put menjam auto,pozdrav
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Odg: registrovan na manju kubikazu

I onda te jedno jutro probude čike u plavom, oduzmu ti auto i dernu ti kaznu...
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Ognjen
      CBC Senator XXL
      • 21.02.2008
      • 438
      • Novi Beograd
      • -

Kod vagen grupe i kada je na prvi pogled sve savršeno čisto, opet četvoro oči otvori i vozi na sve dostupne provere. Ko zna šta je tu muljano, prekucavano i zašto. batali

Comment

• roske
        CBC Senator
        • 08.03.2007
        • 272
        • Lazarevac
        • Alfa Romeo 145 boxer

Corava su to posla

Comment

• mihilow
          CBC Veteran
          • 05.07.2011
          • 180
          • beograd
          • traktorce saxo

moj savet ,ne zezaj se sa tim ,ni za taj 1.9 nije neka registracija ,sve do 2000ccm je koliko toliko ok ,sto kaze dora ,za 5-6.000 din manje moze da se desi da ti oduzmu auto ,skoro 1/5 VW automobila koliko sam provalio po oglasima preko 2000ccm su registrovani na manju kubikazu ,na invalida i sl.

Comment

• MN026
            CBC Senator XXL
            • 18.01.2009
            • 348
            • SMEDEREVO

ako u saobracajnoj pise da je motor 1z onda je preko cg to radjeno i mnogo je takvih.sve je ,,cisto,, ali ako te navata sup-usta cisto sumnjam-placas razliku u dadzbinama za tekuci period. e sad neznam kako kako je kod tebe u lokalu,znas ono da je od opstine do opstine razlicito25

Comment

• MN026
              CBC Senator XXL
              • 18.01.2009
              • 348
              • SMEDEREVO

izmedju ostalog vazno je da u saobracajnoj pise da je pogon na dizel

Comment

• roske
                CBC Senator
                • 08.03.2007
                • 272
                • Lazarevac
                • Alfa Romeo 145 boxer

Prenos mozemo da obavimo isti dan,aj to nije problem,al dal li bi na tehnickom mogli da provere sve
                znaci odemo zajednoako je sve u redu ja placam nije problem,videcu da li ce da vrda
                ali ne bi bilo lose dapozovem agenciju da pitam da li je izvodljiva takva registracija

Comment

• roske
                  CBC Senator
                  • 08.03.2007
                  • 272
                  • Lazarevac
                  • Alfa Romeo 145 boxer

Evo sad sam zvao jednu agenciju ovde u mom kraju,ovako su mi rekli iz agencije

nema veze na koju je kubikazu registrovan,oni imaju citac saobracajne kartice dami ocitaju brojmotora
                  na njoj i da uporedimo sa brojem motora pod haubom ako je to u redu onda o.k

Comment

• alexa05
                    CBC Senator XXL
                    • 23.07.2006
                    • 1769
                    • Smederevo
                    • Opel Vectra B 2.0DI 16v

amin...
                    EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T

NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)

SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA

Comment

• Ognjen
                      CBC Senator XXL
                      • 21.02.2008
                      • 438
                      • Novi Beograd
                      • -

posle g2 mislim da je to model automobila sa kojim se najviše muvalo. bilo ih je gomila iz bosne, pa skinutih sa osiguranja, prepakivanih, kradenih, sve moguće kombinacije..... ogromna je verovatnoća da te niko i nikada neće provaliti, ali pooštravaju tehnički pregled, treba sa tim kolima možda i negde van granica, moguće da je zaista samo muvano sa kubikažom, ali šta ako je prepakivan ili nešto slično.
                      ja bih to uzeo u razmatranje samo ako je debelo jeftiniji od sličnih, ili mi kombinacija sa zamenom mnogo odgovara.

Comment

• sri98
                        Admin od Trpeze
                        • 24.10.2004
                        • 7262
                        • Republic of Konjarnik
                        • Toyota Corolla E 210

Re: Odg: registrovan na manju kubikazu

Originally posted by MN026 View Post
                        ako u saobracajnoj pise da je motor 1z onda je preko cg to radjeno i mnogo je takvih.sve je ,,cisto,, ali ako te navata sup-usta cisto sumnjam-placas razliku u dadzbinama za tekuci period. e sad neznam kako kako je kod tebe u lokalu,znas ono da je od opstine do opstine razlicito25
                        meni je tu izglednija krivicna prijava za falsifikat nego nekakva doplata u dazbinama
                        Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• MN026
                          CBC Senator XXL
                          • 18.01.2009
                          • 348
                          • SMEDEREVO

masa vozila koja se ranije uvozila preko cg je tako radjena.samo se smanjivala kubikaza i snaga u postojecim okvirima za dati model,znaci na najmanje sto se stavljalo u taj model.svi ostali podatci,brojevi, su autenticni ali iz br.motora ako obratis paznju mozes da znas sta vozis.sobzirom da su prvobitne saobracakne iz cg i zadrzane u sup-u nemas brige za fals.radila je to cg drzava a ne kupac.stoga kad natrce tako dolazi do promene saobracajne,sada visene jer moze da menja podatke,i doplate dazbine.tako je bilo krenulo pre par godina u po isd i vrlo brzo stalo.bitno je da nije prekucavano

Comment

• gorans
                            CBC Senator XXL
                            • 09.03.2010
                            • 1525
                            • Beograd

Moze se desiti da ne prodjes tehnicki pregled.Mog kolegu su vratili sa Asconom jer je registrovana na 1300ccm a broj motora joj pocinje sa 20s.To samo po sebi znaci da je motor 2000ccm i da je u pitanju neka mucka.Tako isto moze da se desi da naleti neki saobracajac koji se razume pa da ti oduzme auto a ti posle dokazuj ko je sta radio i zasto je smanjena kubikaza a motor je fabricki.
                            Ja konkretno radim sa Pezoima i znam da benzinac 2.2 ima broj motora sa oznakom 3F i da taj auto nemoze da bude 2.0 jer 2.0 ima broj RF.
                            Da kojim slucajem radim na tehnickom i dodjes mi sa Pezoom 406 2.0 a u broju motora imas PSA3FZ umesto PSARFN,ja te ne bih pustio.
                            Razumes?

Comment

• Pantah
                              CBC Veteran
                              • 25.03.2007
                              • 159
                              • Beograd

Kada proradi baza tehničkih podataka o vozilima onda će vozilo ili morati da se slaže sa tehničkim podacima ili da ima atest da je promenjen motor.

No, dotle važi da ako bude pronađena razlika može da se naplati DESETOSTRUKA vrednost utajenih poreza, a osiguranje u slučaju saobraćajne nezgode može da odbije plaćanje zbog prevare u trenutku zaključivanja ugovora. Da se ne shvatimo pogrešno oni jako dobro znaju da je neko u prekršaju, i takvi su im najdraže mušterije, pošto mogu da im naplate premiju a od početka znaju da nemaju nikakvu obavezu plaćanja štete.
                              Money for nothin' and chicks for free

Comment

Working...
                              X