Kažnjavali motocikliste zbog vožnje po Fruškoj gori

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Ginise iz vJeternika, kroz nacionalni park prolazi najfrekventniji put u bivšoj jugoslaviji a sadašnjoj Srbiji, srećom Čanak na***** onog pa neće biti na kraju i Vojvodini...

I to već vekovima i niko ništa, sav smrad, od benzian i ćadj od dizela i gle niko da kaže koju...

Mislim ne trba neko sa tim skvadoviam da ore ledinu pored dece u parku, to treba odmah obesti na bliže drvo za primer ali isto tako en treba psoel 10 dana da love normalne krosiste koji voze po stazama i bogazama za svoje zadovoljstvo.

Sin mi ide tako bicikletom po tim vrletima umesto po keju lagacko i da zvera u cice a i cice u njega jer ima šta da vide pa treba da očekujem da neko i njega apsi jer se sjurio niz strmojebinu i pregazio dva puža...
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• stevak
      CBC Senator XXL
      • 31.05.2009
      • 1215
      • Zemun
      • Saab 9000 cs 2.0T

Originally posted by GiNIS View Post
      Hajde uozbiljite se malo. Jedva cekate da se sprdate sa svim i svacim u ovoj zemlji
      Gde si video sprdanje u ovoj temi. Tu sprdanje sa (ovakvim) vlastima ne računam.

Slažem se ja da je dovođenje u red preko potrebno, posebno po evropejskim zakonima koje su ovi naši prepisivali. Ama muka je što barem nisu prepisali sve nego se umorili i odustali kad je trebalo prepisivati i ono što bi zaštitilo nas obične smrtnike od bahatosti i bezobrazluka onih koji drže kojekakve poluge (čitaj:zakone, pendreke itd.) vlasti.

I tek radi podsećanja- gde postoje obaveze, moraju da postoje i prava. Ako nema tog balansa, sve je podložno makar sprdnji.
      ex SAABotražitelj

Comment

• GiNIS
        CBC Član
        • 31.07.2012
        • 10
        • Vjeternik

Ma ja to onako generalno... Dora je u pravu za put preko Venca. Ali kad neko predlozi da se napravi tunel kroz FG, onda se pola Srbije sprda sa tom idejom.

Comment

• jeronimo
          CBC Senator XXL
          • 27.10.2005
          • 390
          • beograd
          • ваз 21214-20

pre nekoliko godina su probali da ispresecaju frucku goru rovokopacem isti ti dusebriznici iz nacinalnog parka, jer su se vozila terenska vozila(ne ml-ovi , nego ona prava ) i to polako turisticki . i tako vozis a onda odjednom preko zemljista u nedogled pesadijski rov kao 1917. to se resavalo dovitljivoscu na terenu, a razlog je bio navodna kradja drva(ne sumnjam da i toga ima ,ali jedino ako ne stavim na krov 30 kubika pa teram...)
          prva, druga,kuplung,treća- ruski ti je menjač sila...

Comment

• Dora
            Nadzornik!!!
            • 24.10.2004
            • 17451
            • Novi Sad
            • FIAT

Ma opasni ste vi sa Nivama, 10 po 10 kubika i ode šuma
            Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• jeronimo
              CBC Senator XXL
              • 27.10.2005
              • 390
              • beograd
              • ваз 21214-20

ovi sto vuku sa traktorima su mala deca , sta oni znaju sta je 10 kubika....
              prva, druga,kuplung,treća- ruski ti je menjač sila...

Comment

Working...
              X