Šta beleži kamera na raskrsnici Bul. Nikole Tesle - Ušće?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • fazza
    CBC Član
    • 09.02.2007
    • 66
    • Beograd

Šta beleži kamera na raskrsnici Bul. Nikole Tesle - Ušće?

Zdravo svima!

Hteo sam da proverim šta beleži kamera na raskrsnici Bul. Nikole Tesle i Ušća? Svugde piše da beleži prekoračenje brzine, a mene
    zanima da li beleži i prolazak na žuto/crveno svetlo, jer sam napravio glupost, mislio sam da ću proći na trepčuće zeleno ali pošto je
    jedan ispred mene kilavio prošao sam na žuto zajedno sa njim. Skroz sam izgubio iz vida da se tu nalazi kamera, ali me to naravno ne opravdava, trebao sam stati.

Imao sam ludu sreću, ako ne beleži prolazak na žuto/crveno (što mu sada dođe isto), jer ona kamera na raskrsnici Bul. Nikole Tesle i Trešnjinog cveta beleži i to.

Uf...
  • sri98
    Admin od Trpeze
    • 24.10.2004
    • 7262
    • Republic of Konjarnik
    • Toyota Corolla E 210

pravi fotke za LK. moze da belezi sve, zavisi koja opcija je u funkciji
    Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• slobodank
      Moderator
      • 26.11.2007
      • 1338
      • Stara Pazova
      • Fiat Idea 14.16v lpg

Nisam baš morao pročitati ovaj post

Comment

• tomamega
        CBC Senator XXL
        • 19.03.2009
        • 715
        • Beograd / Crna burma, prim. prev.
        • Citroen C4, 1.6 Hdi, 110ks

Ta kamera je ozloglasena jer belezi bas sve

Za razliku od nekih drugih raskrsnica, tamo su nakacili 3 vrste kamera - za brzinu, crveno svetlo i zutu traku. Vecina drugih raskrsnica ima samo po jednu vrstu kamera.

Sreca po nas je da te kamere ne rade 24h, i salju se kazne samo za crveno svetlo (ne i za zuto), inace bi izbila revolucija u Bg

Comment

• fazza
          CBC Član
          • 09.02.2007
          • 66
          • Beograd

Eto, a svugde je navedeno da na toj raskrsnici beleži samo prekoračenje brzine, dok ona u Bul. Mihajla Pupina beleži crveno svetlo, a ona malo niže (kod SIV-a) beleži prekoračenje brzine.

Sad se tripujem, valjda me nije zakačilo i crveno svetlo, samo mi to treba.

Koliko treba da stigne "čestitka"?

Comment

• tomamega
            CBC Senator XXL
            • 19.03.2009
            • 715

Izvini, moja greska. Moj post se i odnosi na raskrsnicu Bul. Mihajla Pupina i Usca.

Na toj raskrsnici gde si ti prosao mislim da se meri samo brzina, tako da budi bez brige.

Comment

• mupe
              CBC Senator XXL
              • 05.10.2006
              • 822
              • bg
              • Laguna 3 GT 2.0T 205

Ako pričate o kameri kod Ušća na koju se nailazi kad se ide sa Brankovog mosta, ona definitivno snima brzinu i prolaz kroz crveno.

Comment

• fazza
                CBC Član
                • 09.02.2007
                • 66
                • Beograd

Originally posted by tomamega View Post
                Izvini, moja greska. Moj post se i odnosi na raskrsnicu Bul. Mihajla Pupina i Usca.

Na toj raskrsnici gde si ti prosao mislim da se meri samo brzina, tako da budi bez brige.
                Svi mešaju te dve raskrsnice. Bul. Mihajla Pupina je ona glavna ulica na koju se ulazi sa Brankovog mosta i koja dalje ide do kružnog toka, i tu se nalaze dve kamere, jedna na velikoj raskrsnici kod Hajata i Ušća, a druga kod SIV-a. Ta kod Hajata, koliko ja znam meri samo prolazak na crveno dok ona druga, kod SIV-a, meri brzinu.

E sad, Bulevar Nikole Tesle je ulica u koju se ulazi kada se sa Brankovog mosta skrene odmah desno na prvom semaforu, i ona prolazi pored hotela "Jugoslavija" i završava se otprilike tu negde. Na tom potezu, kada se ide prema Zemunu nema kamera, dok na drugoj strani, koja vodi ka gradu postoje dve kamere. Jedna je na raskrsnici Bul. Nikole Tesle i Trešnjinog cveta i ta kamera bi trebalo da snima samo crveno svetlo, dok kamera o kojoj ja pričam se nalazi niže, na maloj raskrsnici kod Ušća i ona bi trebalo da snima samo prekoračenje brzine.

Inače, kad god mogu stanem čak i na semaforima koji nisu pokriveni kamerama, jedino ne stanem na onima koji ne blinkaju jer često nema ni vremena za bezbedno zaustavljanje. Ne znam koji mi djavo bio da na ovom prodjem na žuto... Ovo mi je za nauk da se više ne ponovi.

Comment

• fazza
                  CBC Član
                  • 09.02.2007
                  • 66
                  • Beograd

Originally posted by mupe View Post
                  Ako pričate o kameri kod Ušća na koju se nailazi kad se ide sa Brankovog mosta, ona definitivno snima brzinu i prolaz kroz crveno.
                  Ne, ne pričamo o toj kameri, za nju znam da snima crveno, nego o onoj kameri kod Ušća, ali kada se sa Brankovog mosta siđe i skrene desno na prvom semaforu ka Zemunu. Taj semafor se nalazi sa strane u pravcu ka gradu.

Često ljudi mešaju ta dva semafora jer su oba na raskrsnici sa Ušćem, ali ovaj jedan je Bul. Mihajla Pupina, a drugi Bul. Nikole Tesle. Objasnio sam u postu iznad koje su te dve ulice.

Comment

• tomamega
                    CBC Senator XXL
                    • 19.03.2009
                    • 715

Znam fazzo sve te ulice, ali slabo idem ka Zemunu pa ne razmisljam o onoj drugoj raskrsnici

Comment

• fazza
                      CBC Član
                      • 09.02.2007
                      • 66
                      • Beograd

U Zemun ideš jedino kad baš moraš, je l?

Comment

• mupe
                        CBC Senator XXL
                        • 05.10.2006
                        • 822
                        • bg
                        • Laguna 3 GT 2.0T 205

Ja živim tu blizu, tako da znam koje su. Ta kamera u bulevaru Nikole Tesle, na raskrsnici sa ulicom Ušće snima samo crveno svetlo.

Comment

• tomamega
                          CBC Senator XXL
                          • 19.03.2009
                          • 715

Originally posted by fazza View Post
                          U Zemun ideš jedino kad baš moraš, je l?
                          Baš tako, a to je otprilike dva puta godišnje, kad me put nanese tamo

Comment

• fazza
                            CBC Član
                            • 09.02.2007
                            • 66
                            • Beograd

Našao sam neki tekst u Blicu sa informacijama koja kamera šta snima:

Po ovome, ta kamera o kojoj pričamo snima prekoračenje brzine, dok ona na koju se nailazi direkt sa Brankovog mosta snima crveno svetlo.

Comment

• fazza
                              CBC Član
                              • 09.02.2007
                              • 66
                              • Beograd

Originally posted by mupe View Post
                              Ja živim tu blizu, tako da znam koje su. Ta kamera u bulevaru Nikole Tesle, na raskrsnici sa ulicom Ušće snima samo crveno svetlo.
                              A na ovoj slici iznad piše drugačije. Za onu kameru na velikoj raskrsnici Bul. Mihajla Pupina si u pravu da snima crveno, dok ova u Bul. Nikole Tesle snima prekoračenje brzine, ako je verovati ovom tekstu, mada su i na sajtu AMSS napisali potpuno istu informaciju. Jedino ako nije promenjena namena kamere, pa sad i ona umesto prekoračenja brzine snima prolazak na crveno.

Comment

Working...
                              X