Šta beleži kamera na raskrsnici Bul. Nikole Tesle - Ušće?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mupe
    CBC Senator XXL
    • 05.10.2006
    • 822
    • bg
    • Laguna 3 GT 2.0T 205

Vidi, ne mogu da se zakunem, ali je malo čudno da pred samim semaforom snima prekoračenje brzine.

Ja sam se pre desetak dana zeznuo i kod siva prošao žutom trakom. Bila je ogromna gužva zbog nekog sudara i kolone su bile u svim trakama. Bio sam totalno umoran i potpuno zaboravim na kameru. Po ovoj slici ispada da ona i ne snima žutu traku, a ne znam ni da li to radi kad je takva gužva.

Comment

• fazza
      CBC Član
      • 09.02.2007
      • 66
      • Beograd

Ova kamera kod Ušća, u Bul. Nikole Tesle, nalazi se jedno 50ak metara udaljena od semafora, i to najmanje 50ak metara. Kamere koje snimaju prolazak na crveno se nalaze neposredno kod semafora, možda najviše 5m udaljene od njega.

Što se tiče te kamere u Bul. Mihajla Pupina, mislim da ne snima žutu traku. Čak i da snima, sigurno ne kažnjavaju kad je u pitanju neko zakrčenje, jer to je viša sila... Ta kamera snima prekoračenje brzine.

Inače, pre desetak dana sam ponovo prolazio Bul. Nikole Tesle, na istom tom semaforu gde sam se istripovao da sam prošao na žuto, ali ovoga puta sam prošao na crveno. Nenamerno, naravno. Taj dan je bio miting SNS u Areni, pristalice dovožene autobusima ko zna odakle, napravio se zastoj, i onda nas je saobraćajac propuštao i na crveno.

Comment

• mupe
        CBC Senator XXL
        • 05.10.2006
        • 822
        • bg
        • Laguna 3 GT 2.0T 205

Da, izvukao sam se, definitvno ne snima žutu traku nego samo brzinu.

Comment

• fazza
          CBC Član
          • 09.02.2007
          • 66
          • Beograd

Čestitam!

Comment

Working...
          X