Kamere u sivom Puntu...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ludidzora
    CBC Senator XXL
    • 09.01.2012
    • 310
    • Banatsko Veliko Selo
    • Fiesta 200 iz mesta!

Kamere u sivom Puntu...

E ovako, sta sve belezi doticna kamera? Cesto stoje saobracajci pored puta, uglavnom pod pravim uglom u odnosu na put. E sad me zanim da li taj Punto ima samo jednu kameru ili vise. I gde tacno snima, ispred, sa strana, ako snima samo ispred, koliki je ugao koji kamera hvata? Ne verujem da je veliki i da moze da uhvati vozila koja su im prilicno blizu kad stoje ovako parkirani a jos su blizu puta...
  • Chubbs
    Everybody lies
    • 29.01.2006
    • 5807
    • Novi Sad
    • Audi A6 1.8T

koliko sam video, kad zaustave nekoga, nameste tacno na kameru, znaci snima njih dok rade. sta jos ima od opcija, ne znam.
    You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
    Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
    Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• sri98
      Admin od Trpeze
      • 24.10.2004
      • 7262
      • Republic of Konjarnik
      • Toyota Corolla E 210

mogu da snimaju i vozila u voznji, pa eto punih linija, prestrojavanja, crvenih, telefona, sta god ti padne na pamet
      Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• chobo13
        CBC Senator XXL
        • 01.05.2009
        • 1274
        • pozega,srbija
        • AUDI,VW

snimaju i video i tonski OSLa dok razgovara sa musterijom...jedini spas u momentu je posedovanje papira i olovke ako bi trebao mito da se ponudi...

Comment

• 206
          Admin od ispočetka :)
          • 09.12.2004
          • 9548
          • Beograd
          • 206

Obzirom da vec izvesno vreme ovi iz interventne koriste kamere u kolima i jaaaaako cesto im crkavaju osiguraci (fabricka greska verovatno...) ne bih se bas brinuo za njih
          The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

Working...
          X