Poskupljenje osiguranja
Collapse
X
-
Poskupljenje osiguranja
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?Tags: None
-
-
"- Prošle godine NBS je zaključila da nema osnova za povećanje minimalne tarife. Ove godine je rezultat poslovanja osiguravajućih društava znatno bolji, pa ne samo da opet ne postoji razlog za poskupljenje nego su se čak stekli i uslovi za pojeftinjenje premije od 20 odsto - kaže Milan Cerović, predsednik Udruženja korisnika osiguranja.
Sa njim se slaže i Damir Okanović, direktor Komiteta za bezbednost saobraćaja.
- Nema opravdanja za ovo povećanje cene. Tražili su od vozača da budu obazriviji i obećali nam niže premije osiguranja ukoliko se smanji broj nesreća. Kupili smo zimske gume, letnje gume, prvu pomoć, smanjili broj nesreća, a “nagrađuju” nas novim nametima. Cena osiguranja određuje se prema riziku, a rizik od nastanka saobraćajnih nesreća u Srbiji se smanjuje, pa ovakva odluka uopšte nema smisla - kaže Okanović."
-----------------
Iiii!? Šta će se preduzeti?ex SAABotražitelj
-
-
Ko?You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
Koliko kontam niko nece preduzeti nista, osim sto ce neko vreme Okanovic i slicni pricati kako nema opravdanog razloga za povecanje cena. A onda ce se i oni smiriti pa ce osiguranje ponov poskupeti posle neke naredne katastrofe gde ce morati da isplate par desetina hiljada evra osiguranja.
Comment
-
-
Pa dok budemo cutali i trpeli poskupece to jos,a mi cemo ipak naci jos malo para i platiti.Jasno je kao dan da su poplave razlog poskupljenja,zato im je i odobreno,a najvise me nervira sto govore da to nije razlog...
Comment
-
-
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Comment
-
-
PROTESTOVALI Bajkeri napravili zastoj na naplatnoj rampi kod Šimanovaca 301 Moved PermanentlyYou know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Comment
-
-
Originally posted by boban1982 View PostPa dok budemo cutali i trpeli poskupece to jos,a mi cemo ipak naci jos malo para i platiti.Jasno je kao dan da su poplave razlog poskupljenja,zato im je i odobreno,a najvise me nervira sto govore da to nije razlog...
Comment
-
-
Comment
-
-
isteraj auto i ponesi sitno, isti je efekatYou know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Comment
-
Comment