Vozač službenog vozila u situaciji

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

I ja to pričam od prvog vagona ali je sudijsko ubedjenje jače pa će reći da je opravdano upalio blickalicu... Lek je da se svi potrudimo da se to što manje dogadja. Nisu ni oni napolju dobri pajkani a samo naši loši ali tamo ima kamera na svakom ćošku pa se teško sakriva da je po "službenoj" dužnosti parkirao na trotoar u centru jer tu reguliše saobraćaj ili kao ovaj rešio da nekog pojuri ili jednostavno da ode kući, ne vidi se na slikama svrha toga što radi...

Vidi se samo da mu je trebalo mnogo vremena da predje na desnu kolovoznu traku tako da je Mercedes iz suprotnog pravca imao vremena da stigne do njega... Ako ništa drugo treba da nauči da vozi kad ima rotaciju...
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• stevak
      CBC Senator XXL
      • 31.05.2009
      • 1215
      • Zemun
      • Saab 9000 cs 2.0T

Originally posted by Dora View Post
      ali je sudijsko ubedjenje jače
      Ovo je tek za posebnu temu! Sudijsko ubeđenje hmmm, a istina?
      ex SAABotražitelj

Comment

• Shazalakazoo
        CBC Senator XXL
        • 15.10.2007
        • 545
        • Beograd

Ovo sme da uradi jer je upalio rotaciju upravo to zakon i kaže.

Na crveno ne sme, tu nema dileme niti nikakvog uveravanja da li je bezbedno.
        Ono što može da im omogući prolaz kroz crveno jeste to da imaju pravo da regulišu saobraćaj iz kola, tako da ako se razmaše stop palicom iz kola on se zakonski pokrio.

Comment

• Radan
          CBC Član
          • 21.09.2013
          • 79
          • Grocka
          • Reno Megan 1

Kao i vatrogasci i hitna pomoć.Mora i rotacija i sirena da budu zajedno ukljuceni da bi mogao uraditi bilo šta što drugi učesnici nemogu.To dal može kroz crveno,naravno da može jer je pravovremeno obavestio ostale učesnike u saobraćaju da mu omoguće prolaz kroz raskrsnicu.Pogotovo što reče kolega kad se razmašu onim palicama iz vozila.Dal ste videli da je ikada saobraćajac na raskrsnici onemogućio prolaz vozilu sa rotacijom naročito policijskom ?Bio sam prisutan kad je na Orlovači policijski auto izazvao udes krećući se preko duple pune u suprotnom pravcu.Pri tom imao je samo rotaciju.Kiša i sumaglica a on kolonu od 50-tak auta pretiče .Sa druge strane je bila lada samara.Čovek jadan natovario sa kvantaša neko povrće i bio je sam u kolima.Mislim da je kasnije preminuo jer je davao slabe znake života kad smo ga vadili iz auta.A ovoga pandurčića spasao airbeg,samo par ogrebotina.Navodno žurio na intervenciju.
          Bolje jednom dvaput nego nijednom triput

Comment

Working...
          X