produzenje registracije lake prikolice

Collapse
X
Collapse
+ More Options
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Chubbs
    Everybody lies
    • 29.01.2006
    • 5807
    • Novi Sad
    • Audi A6 1.8T

produzenje registracije lake prikolice

Prikolica se samosagradila daleke 80 i neke godine. Po tadasnjim pravilima, morao je atest pa je isla cak u beli zagreb grad na atest. Prosla, dobila pus na sasiju i teraj. Redovno registrovana do 1996. godine u hrvatskoj kao posebno prikljucno vozilo sa svojom saobracajnom. Posle '96. godine u srbiji se vozila na trecu tablicu, sa svim uredno ukucanim brojevima u saobracajnoj od vozila.

Kad smo presli na evropejske tablice, vise nije mogla na trecu vec je opet morala kao posebno prikljucno vozilo sa svojom tablicom, saobracajnom i nalepnicom. Tehnicki pregled nije mogao da je registruje bez atesta. AMSS rekao da ne moze nesto dva puta da se atestira, idi u sup. U supu uzeli taj SFRJ atest, zakljucili da je u redu i registrovali.

Danas, treba da produzim registraciju i na tehnickom kazu a pa ne moze, nema atest... Kako nema, ima, u supu je. To morate u amss, agencija za bezbednost i gubljenje vremena donela nova pravila, oni ce vam najbolje reci.

Dobro, idemo u amss...

tu bi kontinjud.
    You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
    Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
    Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
  • stevak
    CBC Senator XXL
    • 31.05.2009
    • 1215
    • Zemun
    • Saab 9000 cs 2.0T

Izgleda, ubiće nam i volju da imamo neku volju
    ex SAABotražitelj

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

Taj ABS je postao najvažnija institucija u državi, oni za malu decu su mala deca za njih...
      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• zverko
        CBC Senator XXL
        • 19.08.2005
        • 7085
        • BGD
        • Audi A4

A otkud na tehnickom znaju da "nema" atest kad je uredno reg. prosle god?
        deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• marinac
          CBC Senator
          • 13.03.2006
          • 277
          • Beograd
          • Alfa 156 JTS

I meni na tehničkom za prikolicu uz spisak proizvodjača sa modelima rekoše da moram da pitam abs za dalje informacije jer nema atest za nju. Nisam jos zavrsio.

Comment

• Chubbs
            Everybody lies
            • 29.01.2006
            • 5807
            • Novi Sad
            • Audi A6 1.8T

Originally posted by zverko View Post
            A otkud na tehnickom znaju da "nema" atest kad je uredno reg. prosle god?
            ne samo prosle godine, registrovana na nove tablice redovno od pojave novih tablica.

A oni imaju a4 papir na kom je spisak prozivodjaca koje smeju da registruju, ako je nema na spisku, cao - zdravo.
            Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.

Comment

• zverko
              CBC Senator XXL
              • 19.08.2005
              • 7085
              • BGD
              • Audi A4

Ahaaa... ima drugi tehnicki.. ne se sekiraj.
              deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Chubbs
                Everybody lies
                • 29.01.2006
                • 5807
                • Novi Sad
                • Audi A6 1.8T

nema, bar ne u novom sadu.

Comment

• Eon
                  Moderator
                  • 10.03.2005
                  • 4225
                  • Beograd-NBG-44
                  • Superb 2.0 4x4 DSG

Što je najgore, 4ti je ovo slučaj za koji čujem. moraće reatest 100 posto.
                  Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
                  Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• Chubbs
                    Everybody lies
                    • 29.01.2006
                    • 5807
                    • Novi Sad
                    • Audi A6 1.8T

amss kaze: idi u sup, izvadi kopiju atesta i registruj.

Comment

• momcha
                      CBC Član
                      • 02.07.2009
                      • 15
                      • Ruma

Ja vec triput registrovao a ove godine trazili atest(imam kuci primerak) i bez problema registrovao.

Comment

• vandeo
                        CBC Član
                        • 30.03.2006
                        • 79
                        • Petrovac

Da ne otvaram novu temu, a ako neko ima nešto pametno, da pomogne... ili savetuje ako je čuo za isti problem

Naime...

posedujem auto prikolicu koja je registrovana i korišćena još od 1985 godine, i to na treću tablicu. U toku 2000.-ih godina treća tablica je vraćena, a zbog nepostojanja potrebe za korišćenjem prikolice više nismo ni tražili treću tablicu. Sada se ukazala potreba za prikolicom i nailazimo na razne odgovore, što od strane MUP-a što od strane tehničkog pregleda u vezi sa problematikom. Posedujem račun o kupovini prikolice u Robnoj kući "Beograd" iz 1985 godine (u pitanju je prikolica K400) , fakturu i atest, a broj atesta je i naveden na samoj fakturi (računu).
                        Da li takvu prikolicu mogu registrovati i šta mi je još potrebno od papirologije, jer u lokalnom MUP-u kažu da je sve u redu sa papirima, a na Tehničkom pregledu kažu da im je zabranjeno da registruju taj tip prikolice.

Comment

• expendable
                          CBC Senator XXL
                          • 04.11.2009
                          • 3662
                          • Bor

Taj ABS bi mogao da bude Awesome Blocking System (za ovakve slučajeve).
                          Država u državi, ni car bomba (ona koja nije testirana od 100MT) im ništa ne može, ukopali se pa to ti je (ni Norad nije toliko duboko).
                          Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).

Comment

• momcha
                            CBC Član
                            • 02.07.2009
                            • 15
                            • Ruma

Tehnicki lake prikolice

Ovih godina registrovao prikolicu bez problema.Ove godine otisao na tehnicki da registrujem prikolicu kad ono prc nemoze.Ja pitam sto a oni meni: treba svetlo za maglu i rikverc svetlo.Idi i ugradi pa dodji ponovo.Sad mene interesuju dva pitanja.Prvo dali to svugde mora?Drugo kako sad da izvucem signalizaciju za prikolicu jer imam samo jedan slobodan kontakt na uticnici i to koliko vidim je kontakt za svetlo za maglu.Gde da prikljucim svetlo za rikverc kad fizicki nemam gde?Pozdrav.
                            1 – леви показивач правца (жута)
                            2 – светло за маглу (плава)3 – маса (бела)
                            4 – десни показивач правца (зелена)
                            5 – десно позиционо светло (смеђа или сива)
                            6 – стоп светло – кочница (црвена)
                            7 – лево позиционо светло (црна)

Comment

• pbenka
                              CBC Član
                              • 04.01.2009
                              • 22
                              • Bački Petrovac
                              • Hyundai i30 CW

Izgleda kako kome se zalomi. Ja sam registrovao (tj. produžio registraciju) bez tih svetala, ali dogodine, ko zna ... Mislim da idu po principu da bolje od tebe da traže i ono što možda i ne treba, nego da njih neka kontrola da posle pritiska što si pustio ovog. Inače za ovo sam negde na netu video da se koriste ili dva ova konektora sa sedam kontakta, ili ima neki noviji tip sa više kontakta u sebi.

Comment

Working...