Ukida se trajna registracija

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Chubbs
    Everybody lies
    • 29.01.2006
    • 5807
    • Novi Sad
    • Audi A6 1.8T

Ukida se trajna registracija

dakle, trajne registracije za zoljice, apence, mopede, skutere, traktore, motokultivatore i ostala sokoćala prestaju da važe 3. aprila, leta gospodnjeg dvehiljadeidevetnaestog.

Od sad, na dalje i ubuduće se registruju svake godine uz preskup tehnički, osiguranja i ostala sranja.

Zakon je na snazi odavno ali se nije primenjivao jer su falila neka podzakonska akta, bla, bla truć.

nismo se bunili tada, nećemo ni sada.
    You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
    Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
    Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
  • comi 1342
    Moderator
    • 28.09.2005
    • 1126
    • NS
    • Giulietta ,PUG 106,

jedna reč : dahije !
    "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
    "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

Tragikomično je da se svako buni kako je onaj pre njega uveo neki kijamet na nas a onda kad dodje na vlast veoma brzo shvati da je to ok jer im puni džepove.. Prirast ide sporo jer treba sad na brzinu nakrasti pa se izmisle novi nameti i tako u beskraj.
      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Chubbs
        Everybody lies
        • 29.01.2006
        • 5807
        • Novi Sad
        • Audi A6 1.8T

mislis, pratplata se ukida ali se uvodi taksa?
        You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
        Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
        Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• kuzmar
          Moderator
          • 18.12.2009
          • 783
          • Lazarevac
          • Pezo 207 1.6 HDI

Ja bih samo dodao i da eventualno ukidanje ili smanjenje nekog nameta koje je uvela neka prethodna vlast automatski povlaci uvodjenje nekog drugog nameta koji ce zahvatiti vise obvleznika i samim tim doneti i vise novca.
          www.paluba.info

Comment

• Dora
            Nadzornik!!!
            • 24.10.2004
            • 17451
            • Novi Sad
            • FIAT

Originally posted by Chubbs View Post
            mislis, pratplata se ukida ali se uvodi taksa?
            Ne, ostaje pretplata jer je to uhodano ali se uvodi taksa jer je to sad neophodno da bi nam bilo bolje za par desetina godina... A posle kažu Tito bio tiranin...
            Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
            X