Pomoc veoma potrebna

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Stefan Babin
    CBC Početnik
    • 17.02.2020
    • 1
    • Beograd
    • Peugeot 607

Pomoc veoma potrebna

Pozdrav svim clanovima pre svega , javljam se ovde u nadi da ce mi neko pomoci.

Ovako imao sam situaciju sledece vrste ,

Ukljucenje na Pancevacki most iz pravca Zrenjanina ka Beogradu jelte , ja sam bio u krajnjoj desnoj traci i vozio 50 na sat , sa moje leve strane je bio autobus bez putnika , dok smo se penjali ka mostu on je bio pored mene i dalje sa tim da je moj prednji kraj bio ispred njega znaci hauba cela je bila ispred njega , posto je traka jelte sa leve na desno se ukljucuje znaci ide u jednu traku kako sam video da mu ponestaje prostora da se ukljuci pre mene dao sam gas kako bi se ukljucio normalno iza mene , u tom trenutku hvata me radar sa 67km , znaci to je moj trenutak ubrzavanja kako sam ja vec bio delimicno ispred njega , jer opet navodim ponestajalo mu je trake a nije hteo da pusti gas ili ne znam sta u svakom slucaju , mene zaustavlja radar , na snimku se vidi kako i on i ja idemo identicnom brzinom (65-70km) i kako ponestaje prostora za njegove ukljucenje ja da bi izbegao eventualni sudar sam dao gas jer sam bio vecim delom ispred njega , znaci on je ugrozavao moju bezbednost na neki nacin jelte....e sada ja sam dobio kaznu za prekoracenje brzine , nije mi dat papir da napisem primedbu nego samo uplatnica 5000 u roku od 8 dana ili 10000 ako istekne rok za pola kazne...molim vas recite mi sta je ispravno a sta ne u ovom slucaju i sta mi je raditi? jel smatram da nisam kriv , nije mi do 5000 , nego je u pitanju princip. Na snimku se ne vidi kako se on prestrojavao , nego kako je bio vec iza mene....Bio bi vam srdacno zahvalan.
  • zulurbr
    CBC Veteran
    • 27.03.2010
    • 169
    • Zrenjanin
    • Nuova Bravo Sport Tj

Kako ja kapiram saobraćaj, evo već tri'jes godina.
    Sve radnje obavljaš do znakom označenog ograničenja.
    Dakle, čuvaj živce i zdravlje i beži od ludaka.

tt

Comment

Working...
    X