Obeležavanje parkinga ispred kapije

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ninepo
    CBC Početnik
    • 19.05.2020
    • 1
    • leskovac
    • Reno megan

Obeležavanje parkinga ispred kapije

Poštovani u mojoj ulici su obeležena parking mesta od strane preduzeća Metroparking jug d.o.o.. Moje pitanje je, da li ispred svake kapije treba da stoji, obeležen prostor koji omogućava prilaz kapiji ili ne? Da li postoji pravilo da se obeležavaju samo tzv. velike kapije (gde ulaze automobili) a manje kapije ne? Da li ima uticaja to što se u kući nalazi invalid i nema drugog ulaza? Unapred hvala.
    Last edited by ninepo; 19.05.2020, 12:59.
  • sri98
    Admin od Trpeze
    • 24.10.2004
    • 7262
    • Republic of Konjarnik
    • Toyota Corolla E 210

Obzirom na tvoju lokaciju i sajt navedene firme, lici da su za potrebe grada LE obelezili parking mesta da bi grad prihodovao i da je to sve kako treba, jedino sto ce te kostati.
    Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• rekordan
      CBC Član
      • 31.05.2009
      • 99
      • Nis

Cela situacija sa parking servisima u bilo kom Gradu je napravljena da bi se još malo "štrpnulo" iz džepa gradjana i plus da bi se zaposlio partijski kadar. Doduše počeli su oni od onomad, ali slatko je slatko za sve, pa i one možda buduće. Sve je počelo davno, kada je svugde bilo zabranjeno parkiranje, a onda su došli Parking servisi i iscrtali za parkiranje sve ono što je bilo zabranjeno i objasnili nam "jadnim" kako napokon imamo gde da parkiramo, normalno za skupe pare.
      Što se tvog pitanja tiče, to ne može da ti odgovori niko, jer nešto piše u Gradskoj odluci, koju bi trebalo da nadješ i pročitaš, ali se uglavnom svodi na ono što neki koji crta odluči u datom trenutku. Ispred moje kuće u Nišu su na kolskim kapijama obeležili žuto da ne može da se parkira, bez intervencije sa moje strane.
      Kada bi se mi manje plašili ne bi nas, tako bolno,"jašili" !!!

Comment

• FM III
        CBC Član
        • 28.04.2010
        • 79
        • Beograd
        • Ford Focus mk3,5

Ima uticaja ako je tu invalid, samo se mora podneti zvanični zahtev nadležnim organima za koje moraš da se raspitaš koji su i gde se nalaze.

Comment

Working...
        X