Postovani forumasi, imam problem i nadam se da neko zna sta mi je ciniti.
Nalazim se u Prijedoru (zapad Srpske), posedujem auto Fiat Stilo, kojem je 25.04.2020. istekla registracija.
Nikako nisam mogao da dodjem u Srbiju u vreme karantina, jer radim (remote, od kuce).
Sad je pitanje: kako da dodjem u Srbiju, a da ne kosta Boga oca (slep)?
Zvao sam konzulat, ovdasnji MUP, i AMSRS, niko nema valjano resenje.
Konzulat je kontaktirao nas (srpski) MUP, i navodno treba nabaviti 'privremene izvozne tablice i osiguranje', da bi auto usao u Srbiju.
Kad sam pitao u ovdasnjem MUP-u, nikad culi.
Dobio sam predloge da probam do granice 'na srecu', navodno ima tolerancije i razumevanja.
Medjutim pitanje je da li cu i granicu proci, uh.
Ima li neko iskustva iz prve ruke, to jest prosao li je neko granicu s isteklim papirima za auto?
Nalazim se u Prijedoru (zapad Srpske), posedujem auto Fiat Stilo, kojem je 25.04.2020. istekla registracija.
Nikako nisam mogao da dodjem u Srbiju u vreme karantina, jer radim (remote, od kuce).
Sad je pitanje: kako da dodjem u Srbiju, a da ne kosta Boga oca (slep)?
Zvao sam konzulat, ovdasnji MUP, i AMSRS, niko nema valjano resenje.
Konzulat je kontaktirao nas (srpski) MUP, i navodno treba nabaviti 'privremene izvozne tablice i osiguranje', da bi auto usao u Srbiju.
Kad sam pitao u ovdasnjem MUP-u, nikad culi.
Dobio sam predloge da probam do granice 'na srecu', navodno ima tolerancije i razumevanja.
Medjutim pitanje je da li cu i granicu proci, uh.
Ima li neko iskustva iz prve ruke, to jest prosao li je neko granicu s isteklim papirima za auto?
Comment