Kazne u Bosni

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • dj90
    CBC Član
    • 16.12.2016
    • 22
    • bg
    • w124

Kazne u Bosni

Uslikala me kamera u Bosni za prekoračenje (video sam da se uključilo treptajuće crveno svetlo na njoj u trenutku mog prolaza). Da li oni mogu da šalju kazne na kućnu adresu u Srbiji ili će me čekati na ponovnom ulazu ili možda ništa neće biti?
    Drugar koga su saobraćajci usnimili u prekoračenju kaže da su mu rekli da će ga na granici čekati kazna kada bude ponovo ulazio Bosnu ali da zastareva za godinu dana

Jel imate vi neka iskustva?
  • mirdza
    CBC Senator XXL
    • 14.03.2005
    • 2437
    • Katowice (PL) / Banja Luka
    • AGP / W126

Kažnjavaju na izlazu iz države. Ako te nisu kaznili sada, ne vjerujem da će kasnije.
    Zovem se Miroslav i pravim igračke.

Comment

• dj90
      CBC Član
      • 16.12.2016
      • 22
      • bg
      • w124

Originally posted by mirdza View Post
      Kažnjavaju na izlazu iz države. Ako te nisu kaznili sada, ne vjerujem da će kasnije.
      to nije bilo moguće jer sam kroz dva sata napustio zemlju

Comment

• veselinovic
        CBC Član
        • 13.11.2010
        • 83
        • RS

Kod nas u R. Srpskoj postoje kamere koje samo snimaju tablice, bez mjerenja brzine. I one onako dva puta slabasno blicnu kad si vrlo blizu kamere.
        Rijetke su one sto mjere brzinu. Za to postoje razni rameri koji na zalost ne blicaju vidljivo, ali snimaju.
        Inace, ako si napravio prekrsaj cekaju te na granici, ili ce te neka kamera snimiti, softver ce prepoznati da imas kaznu i obavijestice najblizu patrolu koja ce te zaustaviti i najljubaznije zamoliti da pomognes nas budzet

Comment

• Chubbs
          Everybody lies
          • 29.01.2006
          • 5807
          • Novi Sad
          • Audi A6 1.8T

iz mog iskustva. Pre nedelju danas su me zaustavili na izlasku iz Banja Luke, imaju me u bazi da sam u maju mesecu, negde kod Zvornika vozio 71km gde je dozvoljeno 50. I snimila me u 6:30. Kazna za to je zabrana upravljanja na teritoriji RS godinu dana. Prekršaj se posle godinu dana automatski briše iz baze.

E sad, ako sam dobro shvatio policajca, imaju više vrsta kamera, jedne beleže prekršaje a druge samo snimaju tablice i ako se poklopi sa onim što imaju u bazi, obaveštavaju patrolu ili patrole da se na tom području nalazi vozilo koje treba zaustaviti. Trenutno na granici ne gledaju saobraćajne, jer su velike gužve a verovatno zavisi i od raspoloženja policajca na granici.
          You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
          Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
          Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

Working...
          X