Šta Vam najviše smeta u saobraćaju i...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • nidza
    CBC Senator XXL
    • 16.04.2008
    • 496
    • nbgd

Što te to čudi, otvori 4ore oči! Najveće nesreće po gradu, ako izuzmemo ludovanje i pijanstvo i jesu zbog trenutno velike brzine koju ljudi nekad razviju hvatajući "zeleni talas". Novi automobili za tren oka ubrzaju od 40-50 do preko 100, a stvarno veliki broj vozača nema ni najmanji osećaj kojom se brzinom kreće dok ne pogledaju na brzinomer. Ne nagađam tu činjenicu, poznajem takve ljude i ne volim da se vozim sa njima.
    Ne brže od života. Vodite računa sa kim sedate u kola kao suvozač.

Comment

• Pekar
      CBC Član
      • 15.11.2007
      • 95
      • Beograd

pojedini taxisti.Ja se izvinjavam ako je nekome to zanimanje,i verujem da vozi kako treba,ali pojedini nisu ni za...

Comment

• nidza
        CBC Senator XXL
        • 16.04.2008
        • 496
        • nbgd

Ja sam bio u vozilu kao putnik kad je taksista zabo tipa otpozadi. Sve vreme je vozio očajno loše i bio sam spreman da će da nas zakuca negde...

... i stvarno nas je zakucao u neki clio kod Slavije.
        Ne brže od života. Vodite računa sa kim sedate u kola kao suvozač.

Comment

• Shone89
          CBC Član
          • 05.07.2008
          • 30
          • Novi Beograd

Nervira me swasta ali najvise:

1. Ovi sto stede struju valjda pa ne pale migavce kad skrecu.
          2. Magarchine koje ne gledaju na welikim raskrsnicama saobracajne znake niti dal imaju prwenstwo ili ne vec idu fazonom "PA JA VOZIM PRAWO".... Ne znam koliko je poznato vama, ali meni posto ziwim u tom kraju jako poznata raskrsnica ulice Dzona Kenedija i Luja Adamica. Raskrsnica je relativno mala: Luja Adamica jednosmerna, Dzona Kenedija dwosmerna sa po jednom trakom za swaki smer. Owi koji idu DzK imaju prednost a ovi iz LA imaju STOP! I to i sa lewe i sa desne strane... dzabe - swakih mesec dana se slupaju i UWEK ali UWEK su kriwi magarci iz LA koji ne wide znak STOP i UOPSTE NE KOCHE... toliko o pameti

3. Spavachi na semaforima - ne vozim brzo i uglavnom ne jurim nigde i ne sviram chim krene da se pali zuto, ali kad mi magarac stoji na chistom zelenom 2 minuta i mene koji sam pritom drugi na semaforu uhvati crveno (covek je prosao na zuto i to jedva) e onda ocu da poludim.

4. Bandoglawi wozachi koji u gradskim guzvama ne pustaju ljude da se ukljuche ispred njih iako za to chak i ne moraju da stanu, dowoljno je da popuste gas i ablenduju taj koji se ukljucuje ima dowoljno vremena i ako vozi penzionerski. Ali ne! Ovi daju po gasu kao da im ziwot zawisi od toga

Comment

• Probisvet
            CBC Senator XXL
            • 07.06.2005
            • 423
            • FRANCUSKA

Ko ovde ima prednost ukoliko se na semaforu upali zelena strelica za skretanje iz Crnotravske za Borsku iz pravca VMA i zelena iz pravca Crnotravska, Borska iz pravca pijace Banjica ???? Br. 1, ili Br. 2
            Svaki put kad sam dolazio iz pravca VMA (1) i skretao za Borsku, vozaci iz suprotnog smera (2) Crnotravske skretajuci u Borsku ne fermaju me ni 5% i samo sto me ne odalame pa moram da ih pustim.
            Jel ima neko da mi razjasni ovu dilemu

Comment

• neshaoct
              Banovan
              • 18.08.2007
              • 1754
              • Beograd, Rakovica

...čim ti je upaljena samo zelena strelica, sve ti je jasno...
              To je uslovno...tj. ako nema vozila, ti smeš da ideš...ako ima vozila čija putanja se ukršta sa tvojom, moraš da staneš...jer imaš samo uslovno zeleno, odnosno tu strelicu...

Ljudima koji idu iz pravca VMA, stoji samo strelica...
              A, ljudima koji idu iz pravca Banjice, upaljeno je zeleno svetlo...

Znam tu raskrsnicu, prošao sam je milion puta...

Comment

• nik2yu
                CBC Senator
                • 19.11.2007
                • 298
                • belgrade

Posto vidim da spominjemo primere evo i ja da dodam. Pre oko mesec dana, vracam se kuci oko 1h uvece, i prolazim kroz kosutnjak, pored kafana Bajka. Nigde nikog, vozim u 4-oj brzini, oko 60 na sat koliko je i dozvoljeno. Tu negde kod bajke nema osvetljenja ulicnog bas pa je dosta mrak, pa odlucim da upalim duga svetla. Cim sam to ucinio, iz hebene sume sa leve strane istrcava mala devojcica, oko 10 god, ja na kocnicu skroz, srecom dobar auto i stanem na metar od nje. ona se ukopala na sred puta. Izlazim iz kola, i vidim kevu kako prilazi i kaze maloj : Dodji duso ovamo, rekla sam ti da pazis...
                Ja
                Kazem joj: gospodjo, pa jel pazite vi na to dete, ja umalo da ga pregazim ovde.
                ona mi odgovara: Bolje bi tebi bilo da pazis kako vozis a ne da mudrujes.
                Razmisljam se dal da je nalupam i zakopam u sred sume negde, al dzabe, nema razgovora sa takvim ljudima. Debil

Evo je jos jedna. Penjem se od cuke ka zarkovu, onom dugackom sto ide uzbrdo. Vozim normalnom brzinom, ispred mene X5. Nigde nikog, samo ja i on. Odjednom on full na kocnicu, ja vidim, kocim, i stanem malo iza njega ( jedva), i svirnem . Prodjemu drugu traku da vidim sto koci koji moj, on se baja svadja sa ribom i nesto je popizdeo, pa resio da stane na sred. Krenem po sistemu hebes budalu, eto njega iza na cm ablenduje. E tu mi pukne film. Stanem, izadjem iz kola, izadje i moj durgar, boxer u partizanu malo nervozniji decko. Zgrabi ga on za vrat i izvuce iz kola, i krece lik: ma ja sam hteo da ti se izvinim u stvari, nista lose....
                Na kraju se zavrsilo tako sto se on nama zahvalio a ortaku je ta riba krisom dala broj
                Mrzim kad su mudonje zato sto voze auto od 50k eura
                toliko
                Henry Ford used to doff his hat when he saw an Alfa Romeo pass by!

Comment

• petar in
                  CBC Član
                  • 10.11.2006
                  • 33
                  • Beogard

1.Vozaci GSP-a na zrenjanincu, kad izlaze sa stanice boli ih dal je neko u desnoj traci ( a duzni su da propuste) i bukvalno guraju sve u levu traku izazivajuci probleme ljudima koji voze 60-80 km/h i koji jednostavno moraju da spasavaju zivu glavu
                  2.Likovi koji su zatamnili stopaljke i migavce do te mere da se nocu nevidi signalizacija a kamoli danju.Nabio sam se iznenada liku u gepek i tek sam tad video da je dao migavac i da koci
                  3.likovi koji nedrze konstantnu brzinu, voze cas 30 cas 80 na cistom putu (uglavnom ovi sto u i gestikuliraju rukama i nogama)

Comment

• deki-ascona
                    Bio nam je drug! RIP
                    • 10.04.2007
                    • 2118
                    • NI , Trosharina

...oni sto stanu kombijima da istovare hleb, mleko i sl., a zauzmu celu traku u jutarnjem spicu i to tamo gde prolazi bus, pa cekamo da izbace 200 gajbica jogurta.

Uhvatio sam sebe da brojim gajbice, tako se manje nerviram
                    Originally posted by Valent Vudriga
                    ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
                    Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• Armageddon ///M
                      CBC Senator XXL
                      • 26.04.2008
                      • 447
                      • SRB
                      • Ne

Originally posted by nik2yu
                      Razmisljam se dal da je nalupam i zakopam u sred sume negde, al dzabe
                      toliko
                      Ambitious but rubbish.
                      http://www.youtube.com/streetracerm5

Comment

• milannik
                        CBC Senator XXL
                        • 23.12.2004
                        • 1455
                        • Niš

Debili sa neispravnim stop-svetlima! Ludim od njih, sviram im, pretim, na kraju cu nekog i da nalupam

Comment

• Vocko
                          CBC Senator XXL
                          • 25.04.2005
                          • 4556
                          • nBGd

Nerviraju me drugi ucesnici u saobracaju

Ne mogu da pisem sta me sve nervira, iznerviracu se...

Comment

• vasa123
                            CBC Član
                            • 24.03.2008
                            • 54
                            • Okolina Beograda

Mrzim druge učesnike u saobraćaju.

Comment

• milannik
                              CBC Senator XXL
                              • 23.12.2004
                              • 1455
                              • Niš

Ja mrzim da mrzim, drugovi me zovu Mrgud
                              Eh da, ludim i od onih pametnih vozaca sto smatraju da im nije potreban zmiavac kada se penju na trotoar ili staju uz ivicu ...

Comment

• jasko
                                CBC Član
                                • 05.08.2008
                                • 32
                                • sarajevo

meni nerviraju drugi vozaci kada su ispred mene pogotov ako je neki dio puta gdje mozes dici auto na 120 a oni voze 60 a idealan put...
                                a NAJVISE ME NERVIRAJu autobusi jer uvijek kad udjem u busu oni mi naplate kartu zato ih mrzim na ulici kada ih sretnem s autom hehe

Comment

Working...
                                X