Zuta clanska karta AMSS-a

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • acikota
    CBC Član
    • 26.05.2007
    • 35
    • Subotica

Zuta clanska karta AMSS-a

Naime,radi se o nekoj clanskoj kartici AMS-a koja navodno omogucava i pruzanje besplatne tehnicke i pravne pomoci kako u zemlji tako i u inostranstvu.Cena je 1900din na godisnjem nivou.Interesuje me da li je neko bio u prilici da je koristi i da li to zaista funkcionise obzirom da uskoro planiram putovanje za Grcku (i ne daj boze da se nesto desi kolima....).Sta mislite, vredi li investirati u tu karticu ili je to opet jedan od nacina da ti izvuku pare a da za uzvrat ne dobijes nista....
  • RANK
    CBC Senator XXL
    • 28.02.2007
    • 1635
    • Beograd
    • FIAT MAREA WEEKEND 1

to i mene zanima, valjalo bi da neko strucan odgovori
    "dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"

Comment

• overspeed
      CBC Senator XXL
      • 24.05.2005
      • 2779
      • Kosovska Mitrovica

Pa trebalo bi da funkcionishe, bar u drzhavama sa kojima Srbija ima "sredjen" odnos po pitanju medjunarodnog osiguranja i uzajamnog priznavanja polisa. A to su sve zemlje Evrope osim Rusije, ako se ne varam.

Pogledaj na linku ispod za vishe informacija, a najbolje bi bilo okrenuti broj pa se raspitati direktno. Verovatno ti nece nishta...

http://www.amss.org.yu/html/clanstvo/cl ... nosti.html
      http://www.bmw.tv

Comment

• RANK
        CBC Senator XXL
        • 28.02.2007
        • 1635
        • Beograd
        • FIAT MAREA WEEKEND 1

pregledao sam ja to detaljno, ali bi mi mnogo vise znacilo iskustvo nekoga ko je imao peh da mu te usluge zatrebaju.
        "dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"

Comment

• overspeed
          CBC Senator XXL
          • 24.05.2005
          • 2779
          • Kosovska Mitrovica

Pa zato i rekoh, trebalo bi zvati AMSS i raspitati se. Vidim da postoje 3 kupona, ali nije specificirano za koju vrstu zahvata, jednochasovnu popravku ili...? Kome se obratiti u tom sluchaju, drzhavnim agencijama (AMS udruzhenjima) ili bilo kom servisu (ovlashcenom ili svejedno)? I te stvari...
          Pa onda ovo sa nadoknadom, za smeshtaj i kartu u sluchaju tesheg kvara ili, ne daj Bozhe, havarije/velike shtete na autu - sa kojim hotelima/agencijama imaju ugovore, koje su procedure... Ima tu jako puno toga da se priupita, a najbolje je inforamcije zatrazhiti direktno od njih.
          Teshko da je neko sa foruma imao takvih iskustava, verovatno bi vec dobio odgovor...
          http://www.bmw.tv

Comment

• alfa166 turbo
            CBC Član
            • 17.08.2006
            • 63
            • vidikovac

ta clanska karta je ekstra stvar imao sam je ja dve godine i dobra je stvar i u principu je svako bi je trebao imati .
            Ja sam konkretno sa njom jedne godine iskoristio dva slepovanja jedno do 50km do servisa i jedno slepovanje sa zlatibora po nevidjenoj mecavi jer mi je proklizao zadnji deo i zveknuo u ivicnjak kod jezera i otvorio mi se zadnji tocak .
            samo sam pozvao amss i poslali su slep i pravac beograd (ovo slepovanje je spadalo pod slepovanje u slucaju nesrece do kucne adrese ali naravno uz zapisnik policije) i na kraju samo potpis na kupon iz knjizice i to je to ,a bilo me sramota da trazim pare za prevoz zene i dece autobusom sa zlatibora .

u principu super stvar sta sve dobijas ako ti nedajboze zatreba a nisu to
            neke pare i ako nista neiskoristis pa ni obicno slepovanje u slucaju kvara
            do 50 km ukupno u oba pravca

Comment

• Ji 4Tze
              CBC Senator XXL
              • 04.05.2006
              • 806
              • bg
              • Honda CR-V 4WD

Zavisi i gde te zadesi gaf.
              Ja sam na Rudniku ostao bez struje, nedelja veče, ružno vreme... tip iz AMSS-a (iz Ljiga) nije hteo da pošalje šlep da me vozi u Gornji Milanovac, pokušali su da me voze za BG po ceni šlepa. Insistirao sam vozaču šlepa da me voze gde sam ja hteo, čisto da mazgovima ne dam pare koliko su mi tražili za šlep do BG-a (118din/km im je cena, tako nešto), i pošto su se pravili blesavi na činjenicu da imam taj žuti karton (ili tako neku, sa šlepom do 100km) nego su samo uzeli onaj dodatni kupon (do 30km) i morao sam da doplatim.

Kad piše 100km to je put šlepa od baze, do auta, do servisa i nazad u bazu šlepa, čisto da vas ne iznenade

Comment

• mrki
                CBC Senator XXL
                • 08.11.2006
                • 550
                • nis, serbia

uvek ima neka zackoljica!

Comment

• acikota
                  CBC Član
                  • 26.05.2007
                  • 35
                  • Subotica

A da li je neko imao iskustvo u inostranstvu?

Comment

• BgBoy
                    CBC Član
                    • 14.09.2008
                    • 26
                    • Beograd

Ja imam tu žutu karticu i kako i rekoše, u slučaju bilo čega u inostranstvu, treba da zoveš AMSS u Srb i onda oni dalje "rešavaju" stvar. Srećom, nisam imao prilike da sve to isprobam u praksi

Comment

• JAPANX
                      CBC Senator XXL
                      • 10.08.2006
                      • 2159
                      • Beograd

ma kad te zadesi njesra, za 30 evra se nadjes gde god treba sa shlepom

ako je skuplje, ubacis u drugu i anlasujes

Comment

Working...
                      X