Vozio sam se u taxiju koji je na tablicama imao nalepljenu crnu izloir traku i to tako da je od dve setice napravio osmicu. Znaci prelepio preko jednog dela broja da izgleda drugacije. Taxista kaze da jedino sto mogu je da mu pisu kaznu za prljave tablice
Znam da je kod nas sve moguce ali da li je ovo tacno???
Izolir traka na tablici
Collapse
X
-
CIm zaustave 1. sto urade je da provere da li je auto registrovan, a to se radi bas na osnovu tablica
To sa izolirom moze jedino ako krene u pljacku...
edit:
jedino ako ih ubedi da su se 2 parceta izolira sasvim slucajno bas na 6-ici zalepila tako da izgleda kao 8 - pa nisu ni panduri tako @#@#$@$#Originally posted by Valent VudrigaKako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Comment
-
-
Pa moze tako da ubaci i dve crtice u lk, pasosu, broju motora......
Svaka izmena bilo kog dokumenta (obrasca) koji je izdala drzava je falsifikat.
Batali te taxisticke bajke
Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
To radi grupa "taxista" koji stoje kod "konja",neki cak prekriju poslednju cifru na tablici,prelepe izolir trakom,znak proizvodjaca vozila,a sve u cilju nemogustva tacne identifikacije vozila radi zalbe inspekciji zbog astronomsko visoke cene.
Ne retko ce te videti,u poslepodnevnim casovima i nocu ,"taxi" vozila bez zadnje tablice..
Takodje je izolir traka prelepljena i preko broja taxi table,da sakrije 6 ili 3 ili 8.
Nadam se da sam pomogao bar malo
Comment
-
-
Originally posted by maniacTo radi grupa "taxista" koji stoje kod "konja",neki cak prekriju poslednju cifru na tablici,prelepe izolir trakom,znak proizvodjaca vozila,a sve u cilju nemogustva tacne identifikacije vozila radi zalbe inspekciji zbog astronomsko visoke cene.
Ne retko ce te videti,u poslepodnevnim casovima i nocu ,"taxi" vozila bez zadnje tablice..
Takodje je izolir traka prelepljena i preko broja taxi table,da sakrije 6 ili 3 ili 8.
Nadam se da sam pomogao bar malo
Ovo i ja stalno vidjam po gradu, posebno kod konja - i to vec mesecima. Vec sam zapamtio i o kojim se automobilima radi.
Neverovatno sta se tolerise.
Comment
-
jadan covek vozi krs na taxiju
Comment