i ja gledao na fox-u kao sto si reko kad ono LDP siri dalje
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
na B92 su ti super odradili posao, bas kako treba , vidi se da je SAFE DRIVER ozbiljna firma, da je ideja fantasticna, itd. Na tvom mestu ja bi im odneo flasu domace ljute na poklon
Originally posted by Valent Vudriga
ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.
pohjvala za organizaciju i reklamu. sinoc kod devojkinih na veceri, njen matori mi stalno dopunjuje casu i kao ne treba da brinem, ima on broj ljudi koji ce da me odvezu kuci...
Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem
Zaista sve pohvale za ideju, a za realizaciju ćemo jelte tek da vidimo kad prođe malo vremena, ali ne sumnjamo jer su namere najbolje
Ja bih imao ipak jedno pitanje možda više... marketinške prirode... zašto je broj ovako ''običan''? Danas se bar mogu uzeti brojevi sa dve ili eventualno tri različite cifre tj. oni što se ''lako pamte''. Nekako (bar meni) uz ovakvu priču ide i takav jedan broj
Будале се не рађају. Праве их лепе девојке у слободно време.
Kontaktirali smo sva moguca i nemoguca osiguranja, pored price o Safe driveru koju sam morao da im pola sata objasnjavam, nisu nasli ni jednu opciju kako bi mogli da mi garantuju sigurnost vozila. Zato smo mi uzeli stvar u svoje ruke i resili da garantujemo za automobil od trenutka kad se uzmu kljucevi do trenutka predaje kljuceva, naravno iz naseg dzepa... U inostranstvu postoje razna osiguranja sto na odredjenu cifru sto na kasko po vozackoj dozvoli ali kod nas se slabo ko zanima da pravi nesto novo, svi gledaju da prodaju samo obavezno osiguranje...
evo ga i prilog sa RTS-a
Što se tiče osiguranja, trebalo bi da postoji nešto što se zove ''lični kasko'' tj osiguranje koje važi za vozača, a ne za vozilo... ukoliko to ne postoji kod nas mislim da bi osiguravajući zavodi izašli u susret konkretnoj akciji tj preduzeću i napravili takav jedan ''paket'' jer to generalno ne predstavlja neku bitnu razliku da li osiguravaš određeno vozilo ili osobu koja upravlja različitim vozilima...
Pokušaj da stupiš u kontakt sa nekim direktorom filijale ili sa nekim ko se pita... ovi šalterski radnici to ne znaju, a i nisu ovlašćeni da rade tako nešto... Ako rade kasko na automobil (koji teoretski može da vozi 500 ljudi), prosto ne vidim zašto ne bi radili kasko na vozača koji vozi 500 automobila... Naravno, jasno je da je tu pitanje kako formirati cenu tog kasko osiguranja jer se radi o vozilima različite vrednosti, ali je takođe činjenica da veliki broj skupljih automobila već ima kasko osiguranje... ma... samo nađi nekoga ko je odgovoran i ''bitan'', sigurno će se postići neki kompromis
kazem ti, pokusacu ponovo... sad kada su culi bar cu manje vremena izgubiti objasnjavajuci im Ja sam ih otvoreno pitao: Zar vama nije u interesu manje alkoholisanih za volanom?
odgovor je bio Pa ovo Pa ono Pa znate ovako Pa znate onako... Eto, zvacu ponovo sve pa da vidimo..
Posto ne gledam TV ... ja cuo na radiju , Roadstar ... do yaya fora, najjaci radio za radio u kolima
Bas me obradovalo
Samo napred
E, da, nadji neki ljudski broj, ovaj sadasnji ti je nebulozan.
Yebes sluzbu ciji broj moram da imam u telefonu ... ako ne mogu da se setim broja telefona = sluzba ne postoji !
Comment