taj beli se definitivno vrti po bezaniji,malo blokovima i tom delu ka surcinu svuda gde moze brze da se vozi
Lažni panduri!!!
Collapse
X
-
Beli golf sa radarom na naslonu suvozacevog sedista me je zaustavio zbog prekoracenja na ukljucenju na autoput sa aerodroma. Nema nikakvog dogovora, lepo mi pustili snimak da pogledamDon't mess with da Big Dogs, if u piss like a Puppy!
Comment
-
-
Originally posted by ManfredNisu u civilu, nekad je beli, nekad je grafitno sivi, a teget sto reche Laki, nikad nisam video ...
100% su pravi panduri ovi na banjiciBice pre da je to teget metalik nego grafitna siva
Nije ni bitno koje je boje bitno je da ih ima na istom mestu!
Ajde prekinite vise sa glupostima o laznoj policiji u sred Beograda jer su oni svi pravi e sad ,da li hoce da se skrivaju ili ne to je njihovo a na nama je da skinemo malo nogu sa gasaVozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
zanimljiva tema otkrili ste nesto sto postoji 5 god svuda po gradu
plavi kadet karavan, beli golf, audi80 crni....itd
postoji nesto sto se zove legitimacija pa trazis da ti pokaze (ako je ona znacka iz kinder jajeta znas da je lazna)
I'm not caucasian, I'm championship white
Comment
-
-
Pitam se, da li su ti panduri nekad platili kaznu za parkiranje na zelenoj povrsini...?
Mene je jednom slikao taj plavi kadet, pre otprilike 3 godine u Bulevaru JNA.
Belog golfa cesto vidjam kod buvljaka i iza SIV-a...
Neretko prodjem pored njega sa 70-80, i nikad me nije zaustavio.
Ali, zato me je pre nesto vise od dve godine jedan obelezeni 307 drkao za 66 gde je ogranicenje 60. Pisao je prijavu, ja pisao zalbu, i nista nisam platio, a nikakav odgovor nije stigao.
Comment
-
-
mene je upravo greskom zaustavio sada beli golf, bzv smo totalno potegli ovu temu o "laznim" pandurima, sva regularna uniforma, legitimacija sve. I cudna patrola totalno, sada su bili na nbg, kod macure od tosinog ona raskrsnica od bulevara i tosinog, pa gledaju ko sece semafor iz trece trake za desno. znachi nisu samo zaduzeni za radar
Comment
-
-
StudentBGD
Da opeljesi tebe ili tvoju dalju rodjaku?
Da mene zaustave to bih pomislio...al nisu mene zaustavili,već nju!
Baš zato ne znam ni gde su je to tačno zaustavili na Nbg-u,jer nisam ja pričao sa njom.
Comment
-
Comment