Procedura prekrsajnog postupka...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • djape1977
    CBC Senator XXL
    • 08.03.2008
    • 401
    • bg
    • fiat 132 i lada 2103

Re: Procedura prekrsajnog postupka...

napisi, sto da ne...
    inace, za sledeci put da znas:
    kad ti napisu prijavu red je i da je potpises na kraju. e na tom njihovom obrascu lepo pise:
    ... je izjavio da u poslednjih 15 minuta nije konzumirao alkohol...

realno to znaci da kad te zaustave i kad naduvas preko granice lepo im kazes da si pre 3 minuta popio jedno pice i da sacekate 15 minuta pa da ponovo duvas. e sad, ako si stvarno popio 1 ili 2 pica ima i sanse da spadne i procenat alkohola. ako si popio vise, nece se promeniti. meni se licno desila ta situacija, dovrsio sam pivo u kaficu, seo u kola i 100m kasnije me zaustavili plavci. naduvao sam 1.22 od jednog 0.33l piva!!! znao sam za stos pa sam im trazio da sacekaju 15 minuta. za to vreme su me naravno drndali i poregledali sve sto su mogli da se sete na kolima. signalizaciju, stanje guma, komplet za prvu pomoc, trougao... na drugom testu posle 15 min je bilo 0.3 promila. valjda mi je jos bilo neisparenog alkohola u ustima i grlu.

najbolji je bio biser kad me je pandur terao da duvam 3 puta.nikako nije verovao da je miris ruma oko mene bio jer sam jeo rum tortu 15 minuta ranije!

Comment

• Ivans023
      CBC Član
      • 18.11.2008
      • 54
      • Kumane

Re: Procedura prekrsajnog postupka...

Sve mi se čini da sam ja greskom dobio jedan duplikat uplatnice umesto uplatnice za troskove vadjenja krvi..
      Trebalo je jedna za kaznu,jedna za troskove sudjenja i jedna za vadjenje krvi.Medjutim,za troskove sudjenja imam dve a za vadjenje krvi ni jednu.Barem da su pogresli kod ove od 5000...
      Uplaticu ove dve,a za vadjenje krvi cu čekati da vidim sta ce biti.
      Ako primetiš da sa svetom nešto nije u redu, napravio si jedan korak. Ako shvatiš šta sve nije u redu, prepešačio si ceo svet.

Comment

Working...
      X