Naša (ne)kultura u saobraćaju" je tema koja sama o sebi govori gde bi se stavljale slike o vozačima koji krše propise u saobraćaju kao i slične zanimljivosti..slike bi trebale biti samo sa naših prostora .nikako iz inostranstva.ne bi se smelo postovati sa pričom "čuo sam " "rekli mi " itd itd..znači samo argumentovano i sa slikom.mora biti slikano i reći tu i tu da se zna u kojem kraju Srbije se to dešava.
Tu bi se mogla i staviti slika stanja puta na odredjenim deonicama kao velike rupe na kolovozu,ne postavljanje saobraćajnih znakova ili nelogičnih znakova,odroni,uvala na kolovozu itd itd
tema je po meni zanimljiva jer ukazuje na totalni javašluk u saobraćaju i stanja naših puteva.
adje da ljudi vide pa se možda i osveste i počnu da se ponašaju kulturno i da se upozoravaju gde i kako je loš kolovoz
evo par slika za primer što sam ja slikao,a imam toga dosta i biće i još
Nadam se da će administratori staviti ovo u "lepljivo"
na Iriškom Vencu

ispred Šabca iz pravca od Obrenovca ne samo što ima na Fići nego je i pun Fića robe

na auto-putu BGD NIŠ vožnja za busom na brzini od 120 km/h

e ovo bi bila neka osnova na šta sam mislio
Tu bi se mogla i staviti slika stanja puta na odredjenim deonicama kao velike rupe na kolovozu,ne postavljanje saobraćajnih znakova ili nelogičnih znakova,odroni,uvala na kolovozu itd itd
tema je po meni zanimljiva jer ukazuje na totalni javašluk u saobraćaju i stanja naših puteva.
adje da ljudi vide pa se možda i osveste i počnu da se ponašaju kulturno i da se upozoravaju gde i kako je loš kolovoz
evo par slika za primer što sam ja slikao,a imam toga dosta i biće i još
Nadam se da će administratori staviti ovo u "lepljivo"
na Iriškom Vencu

ispred Šabca iz pravca od Obrenovca ne samo što ima na Fići nego je i pun Fića robe

na auto-putu BGD NIŠ vožnja za busom na brzini od 120 km/h

e ovo bi bila neka osnova na šta sam mislio
Comment