Problem

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • kostoberstocher
    CBC Početnik
    • 04.02.2009
    • 4
    • Srbija
    • yugo45

Problem

Ukratko

Udario sam auto ispred mene koji je naglo zakocio na semaforu i pricinio malu stetu (naprso branik na z101 i kod mene na j45). Izisao sam i rekao gospodji koja je vozila da steta nije velika i da se mozemo dogovoriti. Ona je odmahnula rukom rekavsi ma ajde i zatvorila vrata auta. Otisli smo svako na svoju stranu, odnosno ona je iz trake za pravo presekla desno a ja sam nastavio pravo.Posle sat vremena dosla je policija kod mene rekavsi mi da me je gospodja prijavila za udes. Dao sam izjavu kao i ovu gore, i sad cekam sudiju za prekrsaje. Optuzen sam za izazivanje udesa zbog nepropisnog rastojanja, i odlazak sa mesta nezgode. Gospodja je izjavila koliko sam saznao da se ona pomerila sa raskrsnice u ulicu desno da bi se dogovorili a da sam zatim otisao pravo . Ja sam siguran da je gospodja otisla ulicom i da nije odmah stala nedaleko od raskrsnice. Usput je navela i svedoka koji je video da sam je ja udario sto ja ne negiram.
    Kako da se branim od optuzbe da sam otisao sa mesta udesa obzirom da je predhodno gospodja ispred mene otisla. Smatram da je ona trebala ostati na licu mesta izići iz auta videti stetu, dogovoriti se samnom ili pozvati policiju ukoliko se nebi dogovorili , a sumnjam obzirom na mizernu stetu
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Re: Problem

Gospodja je otišla kući i onda je muž nadrndao tipa glupačo i slične lepote, pa se stil ida bi ti ipak mogao platiti štetu. Ako si izjavio da si stvarno bio tamo onda ćeš morati dokazivati da nisi hteo pobeći a činjenica jeda nisi bio na mestu udesa. Pre davanja izjave si se trebao sa nekim konsultovati. Kaznu za udes ćeš sigurno popiti a ostalo zavisi...
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• nemanya
      CBC Veteran
      • 29.03.2008
      • 199
      • Beograd

Hebiga,
      treb'o si da malo sačekaš i vidiš gde je otišla.
      Ako je zvala i sačekala policiju,onda se vidi da nisi bio prisutan na licu mesta u zapisniku.
      U suprotnom,vikaš da nisi ti i teško bi tada šta dokazala,ovako...šta ti Bog da.
      Sreća tvoja pa šteta nije velika,kako kažeš.

Još jedan događaj iz kog se nešto nauči
      "..da ima karburator,ja bih znao da ga ... produvam. Al' ova elektrika,sve neke dizne i koješta..ki da teraš šporet.."

Comment

• kostoberstocher
        CBC Početnik
        • 04.02.2009
        • 4
        • Srbija
        • yugo45

Koliko ce me po Vasoj proceni odrapiti za nedovoljno rastojanje koje uzrokovalo udes?

Comment

• nemanya
          CBC Veteran
          • 29.03.2008
          • 199
          • Beograd

Mislim da je otežavajuća okolnost što imaš na grbači da si otišao sa lica mesta,nego to oko neodržavanja rastojanja.
          "..da ima karburator,ja bih znao da ga ... produvam. Al' ova elektrika,sve neke dizne i koješta..ki da teraš šporet.."

Comment

Working...
          X