Nisam nov na ovom forumu,ali sam morao opet da se prijavim jer ne mogu da se setim starog usera
sve u svemu,zovem se Darko vozim Corsu 88 god.moj mali krs,prvi u nizu.elem,sta se desava,pre neki dan vracam se kuci sa posla,idem pravo putem,inace nekim sporednim niti znakova,niti obelezenja,i krecem lagano u preticanje neke Astre,nakon sto sam krenuo uporedo sa njom,ugledam da se stojadin sprema na ukljucenje sa leve strane mog pravca,drzim sirenu da se najavim za svaki slucaj,ali ne vredi,i dok ja onako drzim sirenu,baaaam,stojadin me udara sa leve strane,i to od mojih vrata do zadnjeg krila unisten auto,ja stajem bez ikakvog kocenja nekih 10-15m od mesta sudara,jer ni nisam isao nesto brzo.e sad nakon dolaska pandura,zeni je u medjuvremenu stigao i muz,tu krecu razna natezanja,te ja sam se vec ukljucila,pa on kozna kojom jebrzinom isao,ja cutim i cekam da ovi zavrse slikanje,nebitno mi je da raspredam raznu pricu.e sad,pandur mi je rekao kako smo kao oboje krivi,ja sam kao preticao na raskrsnici,mada po mom znanju,raskrsnica mora biti obelezena,pa mi kaze da su to putevi iste vaznosti,i primenjuje se pravilo desne strane
pa valjda sam ja njoj dosao sa desne strane,i sad ne znam da li cu uspeti da naplatim ikakvu stetu,meni je bar nekih 300e steta,a njoj je samo malo iskrivljen prednje levo krilo

Comment