Rupe, ulje, kamenje i sl. namerno postavljeno ?!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • somi_kac
    CBC Senator XXL
    • 03.04.2009
    • 796
    • Kać

Re: Rupe, ulje, kamenje i sl. namerno postavljeno ?!

Uoliko ti se ista desi, a kriv je put (otpadne ti tocak zbog rupendze), stanes, upalis sva 4, zoves pandure i vrse uvidjaj. Data firma koja je zaduzena za odrzavanje ce morati da ti plati.

...Dešavalo se ljudima da u sred nedođije, po mrklom mraku, na sredini trake, stoji poveći kamen koji odvali prednji branik, razbije hladnjak, svetla itd. pa su nesrećnici primorani da zovu najbližu šlep službu (ukoliko prežive), koja se, igrom slučaja, nalazi u blizini...
    Mislim da tu spada i dati kamen, jer nema znaka za odron

...sam cuo da na izlazu iz Srbije kad se ide za R. Srpsku kopaju rupe na putu da odvalis tocak, amotizer i ko zna sta jos...
    Ovo je posledica rata, i kolona tenkova koje su svakodnevno marsirale prema Bosni pocetkom '90-ih... Ne moraju sami da kopaju, kada vec postoje!
    OPEL Astra 1.6i
    OPEL Kadett 1.6
    ŠKODA Favorit

Comment

• mistermobil
      CBC Senator XXL
      • 09.11.2008
      • 469
      • pecinci

Ljudi,to je teorija zavere,ne mogu da verujem da i to rade.Sta ako neko izgubi glavu,i sazna se da je uzrok gorenavedena zavera
      Ko leti,vrijedi
      Ko vrijedi,leti
      Ko ne leti,ne vrijedi..
      (Grunf,TNT..)

Comment

• zvrle
        CBC Senator XXL
        • 01.11.2005
        • 961
        • Beograd, Batajnica
        • Golf 4

Nažalost nije teorija zavere, drugar mi je radio u šlep službi 15 dana i baš zbog toga je dao otkaz, kada nema posla onda namerno postavljaju kamenje na put ili eksere da s****š gume. Čekaju sa strane i kao slučajno prođu pored i ponude se za pomoć.

Sada za prvi maj sam bio do bosne, išao sam preko rače, put je ok, osim preko hebenog mosta.
        “Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”

Comment

• low rider
          CBC Senator XXL
          • 03.04.2006
          • 613
          • Beograd

I ja sam isao za 1. maj na Palic, izuzetno pripazite na sva suzenja na "autoputu" jer ne samo da mozete upasti u bunar kao Laki, a video sam tu rupcagu (koja nije jedina + ima ih i u kontra smeru) moze se desiti i da proklizate zbog ulja, sljunka, a tu su nervanine i ulegnuca.

Resenje za deonicu puta pre granice sa Bosnom je da se sto pre predje u R. Srpsku, ista duzina puta samo ne vozite kroz Srbiju.

Comment

• somi_kac
            CBC Senator XXL
            • 03.04.2009
            • 796
            • Kać

ne citiraj post iznad

U pravu si. Kako je predamnom pre par meseci izleteo 190D na izlazu sa autoputa na mrlju od ulja... Vadili smo ga pola sata, i na kraju morali da idemo po traktor.
            Za Republiku Srpsku, mozete i kroz Hrvatsku pa se iskljucite kod Zupanje za Brcko. Ne treba viza, samo granicni prelaz vise.
            OPEL Astra 1.6i
            OPEL Kadett 1.6
            ŠKODA Favorit

Comment

• Laki GSi
              CBC Senator XXL
              • 15.10.2006
              • 2426
              • Beograd-Vozdovac

E ne bojte se vise...ne mozete udariti u istu rupu gde i ja. Zakrpili su je

To dok neko glavom ne plati oni i ne popravljaju
              Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• Cherokee_NS
                CBC Senator XXL
                • 08.02.2009
                • 802
                • Novi Sad

Laki The Ubedjivac Kad se budu sklapali neki ugovori trebali bi te povesti, nikoga pored tebe nece smeti odbiti
                Mesto za vasu reklamu, za samo 100 eura mesecno!

Comment

• Pekar
                  CBC Član
                  • 15.11.2007
                  • 95
                  • Beograd

Originally posted by Laki GSi
                  Ajde sad na kontu ovoga svega sto se pisalo da vidim sta cu ja uraditi sa mojim "slucajem". Naime ,danas krenem ja lepo za 1 maj u Suboticu ali medjutim....pre mosta kod Beske (kod one OMV pumpe,jedna preko puta druge) pocinje suzenje "AUTO-PUTA" i na samom suzenju da se slobodno izrazim postoji BUNAR,ne rupa nego bunar. Krater sirok skoro metar,dubok 15-20cm. Tresnem u njega sa yebenih 60km/h kao sto i jeste ogranicenje i syebem felnu i isecem gumu. Steta cirka 300eur
                  Pozvao muriju,napravili zapisnik...ma yebem ih u usta sve, Izgoreo sam. 20min. pre toga sam IM dao pare za koriscenje tog yebenog i izbusenog "AUTO-PUTA" i dozivim ovakav udarac da mi je malcice falilo da napravim opsti karambol na "auto-putu".

Jel ima neko pametno resenje kako to naplatiti na kulturan nacin ili im treba naplatiti ali deeeeeebeeelo putem suda,pretrpeljnog straha....!?
                  i ja sam zakacio deo te rupe.sva sreca pa nista mi se nije desilo,ne shvatam kako nije,ali nije.jeziva je rupa,na auto putu covece.

Comment

• Laki GSi
                    CBC Senator XXL
                    • 15.10.2006
                    • 2426
                    • Beograd-Vozdovac

Ali najveca je provala tehnickog direktora "Backa-puta" koji me zove u ponedeljak i kaze :Meni stvarno nije jasno kako ste uspeli da ostetite vozilo na tolicnoj rupi!? Ja reko pa jeste ,u pravu ste bas je malecna nema reko ni 5m.

Tuga...."AUTO-PUT",joj Srbijo majku ti yebem

Comment

• Cherokee_NS
                      CBC Senator XXL
                      • 08.02.2009
                      • 802
                      • Novi Sad

Sta je za njega onda "VELIKA RUPA" ??? Pobrinuli bi se oni za te rupe tek kada bi poceli automobili, autobusi i kamioni iznenada da nestaju sa autoputa (hint: upadaju u rupu)... To bi bio takozvani SRBIJANSKI TROUGAO (kad vec Bermude imaju svoj sto ne bi i mi )
                      Mesto za vasu reklamu, za samo 100 eura mesecno!

Comment

• shonsy
                        CBC Senator XXL
                        • 11.05.2007
                        • 1391
                        • London/Beograd
                        • Honda CBR 125R

Haos! Pa Laki jesu li ti isplatili sve?

Comment

• ///M_Power
                          CBC Senator XXL
                          • 05.05.2008
                          • 335
                          • Beograd - Minhen

@Antoaster

pretpostavljam da si ti (ili neko sa foruma) sklonio onaj betonski blok u Kumodraskoj...

Comment

• Laki GSi
                            CBC Senator XXL
                            • 15.10.2006
                            • 2426
                            • Beograd-Vozdovac

Originally posted by shonsy
                            Haos! Pa Laki jesu li ti isplatili sve?
                            Za koji dan ali cenim da ce biti sve ok posto je vec angazovan covek koji se bavi tim stetama iz njihove firme pa tako da cenim da nece biti nekih vecih peripetija

Comment

• Antoaster
                              CBC Senator XXL
                              • 07.12.2007
                              • 343
                              • Beograd, Voždovac

@M
                              Ma da, ja ga sklonio, samo sam trebao malo dalje da ga odvedem da se ne vrati

Comment

• Snejk
                                CBC Senator XXL
                                • 14.02.2008
                                • 704
                                • BG

1997. sam išao na more i u neko zlo doba, tek što sam pošteno ušao u CG prolazim krivinu i na sred pravca ispred mene tip sa pištoljem stoji posred puta, uperio pucu pravo u mene i pokazuje mi rukom da stanem. Sreća pa nisam puno razmišljao.. Sagnuo sam se koliko sam mogao, dao gas do daske, a volan nisam pomerao pošto je iza bilo još solidno pravca pre prve krivine.

Naravno da se sklonio.

A jednom sam i naleteo na ulje, isto u CG, ali sam uspeo da iskontrolišem auto uz pomoć prašine i kamenčića sa strane puta koji su me i spasili da ne udarim u bankinu. Likovi u fići iza mene nisu bili te sreće, izašli su iz krivine zadnjim delom napred.

Comment

Working...
                                X