Doživljaj: NS-SU naplatna rampa

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • punkerisimo
    CBC Član
    • 18.05.2009
    • 10
    • Novi Beograd

Re: Doživljaj: NS-SU naplatna rampa

Auto je kasko osiguran, ovo je sada samo stvar principa...
    Neću da mi povećaju premiju zbog pametnjakovića, naplatiću se kad-tad.

Comment

• mishio
      CBC Senator XXL
      • 29.05.2007
      • 1204

@laki, a sta je problem sa uzimanjem lk da znam ?

Comment

• Laki GSi
        CBC Senator XXL
        • 15.10.2006
        • 2426
        • Beograd-Vozdovac

@punkerisimo
        Cekaj brate,jel moguce da imas kasko i da cimas tog nekog cicu? Ako ce ti kasko platiti sta onda imas bezveze da ga masiras?
        Ja sam mislio da nemas kasko pa ovo-ono ali ako ga vec imas nemoj onda biti toliko proklet,mislim nemoj pogresno shvatiti jeste cica ispao peder ali....otkud znam

@mishio
        Pa zamisli on prijavi da su mu OTELI ili ukrali torbicu sa licnom kartom,vozackom ili tako nesto!? Drugo ti ne smes posedovati tudja dokumenta kod sebe. Ma pusti to ,mozes da nayebes lagano.
        Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• Wayat Erp
          CBC Veteran
          • 17.04.2009
          • 121
          • Beograd
          • Hyundai Elantra 2.0 crdi

Samo guraj do kraja,taj stariji gospodin je covek bez obraza i potpuno razumem tvoju ogorcenost...bez obzira na kasko i ja bih gurao pricu do kraja...

Niko sem ovlascenih lica(policije)ne sme da ti uzme i trazi licnu kartu,malo je falilo da se jednom zestoko zeznem...
          Ako vam recimo kontrola u Gsp-u napise kaznu,sacekate sudjenje i samo napomenete da su oni krsili zakon time sto su vas legitimisali(nemaju pravo),odmah ide oslobadjajuca...

Comment

• Laki GSi
            CBC Senator XXL
            • 15.10.2006
            • 2426
            • Beograd-Vozdovac

Originally posted by Wayat Erp
            Ako vam recimo kontrola u Gsp-u napise kaznu,sacekate sudjenje i samo napomenete da su oni krsili zakon time sto su vas legitimisali(nemaju pravo),odmah ide oslobadjajuca...
            Yebem mu zivot ovakav,da li moramo mi Srbi uvek traziti neku rupicu kojom ce mo se provuci nekud ,a da nas pri tom ne zakaci ruka pravde!?
            Umesto da kazes lepo ne smes imati tudju licnu kartu kod sebe to je prekrsaj iz clana tog i tog po stavu tom i tom ti njemu pricas kako da se on svercuje u GSP-u i pri tom podkrepljujes sve one ludaka da se svercuju!?
            Ako se vozite gsp-om kupuj te svi karte kako bi se uveo konacno neki red i poredak u ovoj ne sretnoj drzavici.
            Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• neshaoct
              Banovan
              • 18.08.2007
              • 1754
              • Beograd, Rakovica

Originally posted by Laki GSi
              @punkerisimo
              Cekaj brate,jel moguce da imas kasko i da cimas tog nekog cicu? Ako ce ti kasko platiti sta onda imas bezveze da ga masiras?
              Ja sam mislio da nemas kasko pa ovo-ono ali ako ga vec imas nemoj onda biti toliko proklet,mislim nemoj pogresno shvatiti jeste cica ispao biiiip! ali....otkud znam
              Ali, neće svako imati kasko, a čiča će i dalje nastaviti sa takvim ponašanjem kada mu je već prošlo ranije...

Comment

• punkerisimo
                CBC Član
                • 18.05.2009
                • 10
                • Novi Beograd

Tačno tako, stvar je principa... Ne volim bahatost u saobraćaju i nasilničku vožnju.

Comment

• Chubbs
                  Everybody lies
                  • 29.01.2006
                  • 5807
                  • Novi Sad
                  • Audi A6 1.8T

a da nisi ti mozda hteo i jare i pare? nesto kesa da kane, a posle naplatis kasko, tipa, neko me odvalio na parkingu?
                  You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                  Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                  Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• dali
                    CBC Član
                    • 29.03.2008
                    • 35
                    • Nish

Originally posted by ChubbChubbs
                    a da nisi ti mozda hteo i jare i pare? nesto kesa da kane, a posle naplatis kasko, tipa, neko me odvalio na parkingu?
                    a zashto da ne? Mozda mu to nije prvo palo na pamet, ali kad se chicha pravi pametan neka ga udari po novchaniku pa da vidim dali ce opet tako neshto da uradi. Chicha je kriv i treba da plati, a dali ce on od kasko osiguranja da uzima pare ili ne to je njegova stvar, u ostalom stavi se u njegovu situaciju i kladim se da bi isto trazio.

Comment

• Chubbs
                      Everybody lies
                      • 29.01.2006
                      • 5807
                      • Novi Sad
                      • Audi A6 1.8T

pa ako kazem da ne bih, ispace da moralisem. u svakom slucaju zvao bih policiju. ako si kriv a vozilo tehnicki ispravno i nisi pijan, drogiran... osiguranje placa, ako nisi kriv opet osiguranje placa. nema tu sta ko da se pravi pametan. jednostavno je.

a stavi se ti u chichinu situaciju, ti ne bi postupio isto? obavezuje te samo - majke mi, ce ti platim.
                      You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                      Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                      Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• punkerisimo
                        CBC Član
                        • 18.05.2009
                        • 10
                        • Novi Beograd

Čovek se sam ponudio da plati, da ne čekamo policiju - kada je odbio da plati predračun onda je počela cela avantura.
                        Da je meni bilo do extra para onda bih svakako drugačije reagovao - želim da mi se vrati auto u fabričko stanje, pošto je pod garancijom.

Kasko ti se obije o glavu odmah sledeće godine kada podižu premije itd. Ne vredi ih cimati za male iznose - u većini slučajeva kasko osiguranja je 5% učešće u šteti,odnosno minimum 100 EUR.

Naslućuje se kraj svemu, složio se čovek da za vikend odem u NS do Mitsubishi servisa da još jednom procene štetu - biće i on prisutan.

Offtopic: Poslao sam zvaničan mejl JP Putevi Srbije da mi dostave snimak sigurnosne kamere, dobio sam odgovor da nema problema - sadržaj se skida svake 3 nedelje Bio sam ubeđen da su kamere samo ukrasi...

Comment

• somi_kac
                          CBC Senator XXL
                          • 03.04.2009
                          • 796
                          • Kać

Ja ti reko' druze...
                          OPEL Astra 1.6i
                          OPEL Kadett 1.6
                          ŠKODA Favorit

Comment

• Wayat Erp
                            CBC Veteran
                            • 17.04.2009
                            • 121
                            • Beograd

Originally posted by Laki GSi
                            Yebem mu zivot ovakav,da li moramo mi Srbi uvek traziti neku rupicu kojom ce mo se provuci nekud ,a da nas pri tom ne zakaci ruka pravde!?
                            Umesto da kazes lepo ne smes imati tudju licnu kartu kod sebe to je prekrsaj iz clana tog i tog po stavu tom i tom ti njemu pricas kako da se on svercuje u GSP-u i pri tom podkrepljujes sve one ludaka da se svercuju!?
                            Ako se vozite gsp-om kupuj te svi karte kako bi se uveo konacno neki red i poredak u ovoj ne sretnoj drzavici.
                            Pa mora negde i da se ustedi,pogotovo ako ti do posla treba dva prevoza pa onda nazad....i ovako smo puni rupa...ja iskreno ne koristim Gsp,ali zasto se ne provuci ako je to omoguceno?
                            Ima i fora za parking servis ali vi svi placajte zone,posto ne volite da se provlacite...da ne idem u off vise....

Samo napred i oguli cicu zbog bezobrazluka...

Comment

• Car
                              CBC Senator XXL
                              • 07.07.2005
                              • 900
                              • Beograd

Stvarno inteligentno razmišljanje...
                              U Srbiji mogu da se kupe i ocene/diplome na fakultetima, možeš i da vaćariš državu preko javnih preduzeća, možeš i da kradeš, ali to ne znači da svi treba tako da se ponašamo zato što je tako lakše, i zato što je to moguće. Treba i ova naša napaćena država nekad da postane bolje mesto za život... ili ti misliš da ne treba?

Comment

• Wayat Erp
                                CBC Veteran
                                • 17.04.2009
                                • 121
                                • Beograd

E moj Care,ovde se ljudi provlace i zive na kredit,ovde kod nas se toliko novca izgubi u magli da mislim da je cifra neverovatna...mozda ce nekome i koristiti ono sto sam napisao,jer karta nije jeftina...znas li koliko je ljudi bez posla?..koliko ljudi jedva sastavlja kraj sa krajem..nemam ja druze sramote po tom pitanju..da li si mozda procitao pre neki dan da je zavod za statistiku izracunao da u Srbiji cetvoroclana porodica moze da se prehrani sa 6e dnevno...koliko si puta dao policiji neki dinar da te pusti..razmisli o tome...ovo je drzava u kojoj zakon ne postoji...mogu jos mnogo da pricam na ovu temu...ali odosmo totalno u off...izvinjavam se zbog toga...

Comment

Working...
                                X