Doživljaj: NS-SU naplatna rampa

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • prolupator
    CBC Senator XXL
    • 02.09.2005
    • 3968
    • Zemun

Re: Doživljaj: NS-SU naplatna rampa

[quote=Wayat Erp]
    Originally posted by "Laki GSi":2st2yhpy
    Ima i fora za parking servis ali vi svi placajte zone,posto ne volite da se provlacite...da ne idem u off vise....
    [/quote:2st2yhpy]
    Nemoj da si dojka ... reci da i mi znamo
    OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

ljudi isti slucaj sa mnom zenska me udari na lezecem posto je bila nervozna zbog coveka koji je stao ispred nje da pita nesto krene u rikverc i zakuje se u mene i krece fazon nemoj muriju i sl ako moji saznaju ubice me platicu ti ja daj da mrdnemo kola da ne kocimo saobracaj i ja kao ovan pristanem medjuti cim je se docepala volana pocne da bezi sa lica mesta i ja opet krenem za njom umesto da zovnem muriju stignem je u gradu i klasika joj ne znam sta mi bi neces da me tuzis valjda blah blah blah razmenimo mo telefone i ja resen da je tuzim znao sam i ja za savsku i spremao se da idem tamo imao sam njen broj tabli lk i sl.elem zove ona mene ujutru da se nagodimo da plati i naravno u najskuplji servis koji je mogao biti kod mene covek kaze 250 evra za krilo branik vezni lim jos neke gluposti jel odgovara kaze odgovara izvadi pare da pola a pola kasnije je dala da skartim pricu auto je zavrsio kod mene u garzi sve ispravljen vraceno na mesto a 250 e u dzep a nista ne bi bilo da smo se lepo dogovorili i da se nije pravila pametna znaci prijatelju ostro i na prvu isteraj do kraja ioda ko je rekao da moze da se provlaci za naplatu neka kaze nemoj stvarno da bude dojka takve stvari se dele medju kolegama

Comment

• Vassqes
        CBC Član
        • 21.07.2009
        • 28
        • Bg

Situacija sa mojim ortakom:
        Lik ga udari na semaforu od pozadi. Izadje i kaze, kriv sam platicu. Sutradan otisli do limara i cifra je malo veca nego sto je ocekivao i kaze da nema toliko moze da da 100€ i to je to a steta oko 400-500. Treba da se izvlaci, da se pokrpi popucalo, farbanje, branik, stop svetla, vrata od gepeka... Nakupi se.
        Raspita se on u savskoj i sazna njegovo osiguranje ali i da nije on vlasnik kola. Otisao je do Dunav osiguranja i ispricao situaciju i rekli mu da ce platiti sve samo da dodju vozaci kola i vlasnici (moze i ovlastenje), da uporede kola i da obojica daju izjavu i kad procene stetu isplatice. Cuje se opet on sa njim i kaze da mu odgovara ta varijanta ali vlasnik kola nije tu, u inostranstvu je i ko zna kad ce doci a i u medjuvremenu je zakrpio svoja kola tako da od uvidjaja u osiguranju nema nista. Ortak ga tuzio i to traje vec dve godine i ne nazire se kraj. Kola su sredjena, osiguranje od ortaka je napravilo zapisnik o nacinjenoj steti za sud, uslikana onako nikakva kola a sta ce na kraju biti ko zna. Ovo se oteglo i kad se donese presuda cak i neka je u korist mog ortaka onda mora ponovo da ga tuzi za naplatu stete tako da i to ko zna koliko ce trajati. Sve u svemu, bolje da je uzeo 100€ i znao bi na cemu je, ovako kosta i zivaca i para i ne zna se ishodm.
        A ove kvarne vozace, zasluzuju samo ulje za kocnice po celim kolima pa ako naprave stetu neka je i sami imaju.

Comment

• punkerisimo
          CBC Član
          • 18.05.2009
          • 10
          • Novi Beograd

Moju odiseju sam na kraju sam završio posao sa kaskom, pa će oni dalje ganjati koga treba.
          Naknadno sam prijavio štetu u saobraćajnoj policiji, slikali su sve i napravili zapisnik.

Još uvek ne mogu da poverujem da postoje takve gnjide od ljudi... Ubuduće nema dogovora, samo policija!

PS. Na istom mestu sam video istovetan udes (vožnja u rikverc) pre 10tak dana... Čudne su podzemne vode na naplatnoj rampi.

Comment

Working...
          X