Lancani sudar - sta dalje?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Uzelac
    CBC Senator XXL
    • 03.12.2006
    • 1717
    • munZe

Re: Lancani sudar - sta dalje?

Seti se samo sta ostaje od kola na Euro NCAP testovima koji se vrse pri 64 km/h. Nista do nesto :/

Sto rekose, 50 km/h je ozbiljna brzina i sila koju to pravi rezultuje ozbiljnim ostecenjima.

Kad te zviznuo, taj nije isao preko 25 km/h.
    work in progress

Comment

• Cherokee_NS
      CBC Senator XXL
      • 08.02.2009
      • 802
      • Novi Sad

Pozdrav.

Pozvan sam od strane sudije za prekrsaje sutra na razgovor. Uglavnom sam sve cuo kako i sta funkcionise, samo me interesuje jedna stvar - da li cu znati odmah ishod sudjenja za taj udes sto sam imao nakon sto se razgovor zavrsi, ili dobijam kasnije pismenom formom odluku sudije?

Unapred hvala.
      Mesto za vasu reklamu, za samo 100 eura mesecno!

Comment

• prolupator
        CBC Senator XXL
        • 02.09.2005
        • 3968
        • Zemun

Pismeno ... sve sa uplatnicom

Mada, možeš da ih pitaš, ne košta i ne boli
        OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• Cherokee_NS
          CBC Senator XXL
          • 08.02.2009
          • 802
          • Novi Sad

Da dignem na kraju temu iz mrtvih

Sudjenje je bilo u oktobru i sad u maju.... U oktobru pozvani ja i taj matorac sto me udario, svako svoju verziju ispricao....

U maju pozvan treci lik, kojeg sam ja udario....

Danas stigla presuda, oslobodjen sam krivice Cisto da obavestim o krajnjem epilogu.

Zahvaljujem svima na pomoci

Comment

• Chubbs
            Everybody lies
            • 29.01.2006
            • 5807
            • Novi Sad
            • Audi A6 1.8T

i sad ti tuzis za odstetu?
            You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
            Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
            Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• Cherokee_NS
              CBC Senator XXL
              • 08.02.2009
              • 802
              • Novi Sad

Meni su u osiguranju (DDOR, tamo na Limanu) rekli kad sam radio procenu stete, da naplatu stete mogu uraditi kad se postupak u sudu zavrsi, i ako budem oslobodjen krivice....

Koliko sam kontao, da onda idem tamo i pravim dil sa njima za isplatu?

Comment

• Pele
                CBC Senator
                • 01.07.2006
                • 262
                • Požarevac

Samo im daj cene i profakture iz ovlašćenog servisa sa original delovima .... i nakrivi kapu ....

Comment

• Chubbs
                  Everybody lies
                  • 29.01.2006
                  • 5807
                  • Novi Sad
                  • Audi A6 1.8T

a tuzis ih za nematerijalnu stetu, pretrpljeni strah itd itd
                  You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                  Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                  Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• bili
                    CBC Senator
                    • 13.11.2007
                    • 208
                    • NS

To sa cenama i profakturama u DDOR više ne prolazi tako lako, a ni neki ovlašćeni servisi neće da daju profakture baš zbog muljačine sa osiguranjem. Mislim, možeš ti dati predračun, ali će ti oni ponuditi manje, jer i oni znaju da nećeš popravljati u ovlašćenom,...

Najbolje je da predaš račune, koliko te je stvarno koštala popravka, to isplaćuju jako brzo (par dana) jer je čista situacija, a podneseš i zahtev za nematerijalnu štetu (povrede, pretrpljen strah i bol), pa u zavisnosti od toga koliko ti ponude proceniš da li prihvataš ili ih tužiš pa dobiješ više ali ti od tog više advokat uzme procenat i čekaš godinu dve.
                    VW über alles.

Comment

• Pele
                      CBC Senator
                      • 01.07.2006
                      • 262
                      • Požarevac

Ko ih hebe, otkud oni mogu da znaju gde ćeš da radiš ..... na kraju, i ako bude moralo, uradi u ovlašćenom, nišrta ne gubiš ..... ako ti nije frka za kintu, i imaš vremena, samo cepaj ..... jer:

najgori slučaj: uradiš o svom trošku kod nekog šustera, i nemaš ništa od toga, oni pokriju troškove, i auto ti radjen kod šustera.

srednji slučaj: podneseš predračune ovlašćenog, oni odobre, moraš kod ovlašćenog, (prate te , ili nešto slično ) uradio si auto kod ovlašćenog, koji daje i garanciju na svoj rad i mirna bačka. Auto ti je super sredjen.

najbolji slučaj: podneseš predračune ovlašćenog, oni odobre, ti uradiš kod šustera, prodaš auto, dodaš razliku, i kupiš bolje .... ili uradiš u nekom srednjem servisu, i ostane ti neka kinta ...

Comment

• bili
                        CBC Senator
                        • 13.11.2007
                        • 208
                        • NS

To je nekad moglo tako. Sada može najlošiji i srednji slučaj, najbolji teško da će proći u DDOR-u. Sada je ustvari ovako:

- Doneseš račun, da li ovlašćeni ili šuster, sve jedno, plate u roku od par dana.

- Doneseš predračun, da li ovlašćeni ili šuster, sve jedno, krenu ucene, to ne košta toliko, itd.

Moj kum je pre oko dve god, na predračun od 60.000 dobio 45.000 od DDOR-a, a advokat je i poznaje ljude u DDOR. Auto popravio za 30.000. Pre oko godinu dana neko ga razvalio od nazad na parkingu, pokušao na istu foru, ali mu ovlašćeni nisu hteli dati predračun, pa je na kraju popravljao kod njih i nema pojma koliko je koštalo jer su sve završili na relaciji servis-osiguranje.

Može pokušati, ali mislim da su šanse za uspeh male, pošto je, ako sam dobro shvatio, Poglavica već popravio auto.

PS: Cherokee, obavezno javi kako si na kraju prošao.
                        VW über alles.

Comment

Working...
                        X