Kamere za prolaz na crveno (Ustanicka)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Marko001
    CBC Senator XXL
    • 09.09.2006
    • 1070
    • Belgrade

Re: Kamere za prolaz na crveno (Ustanicka)

U kom roku obicno stize cestitka ili poziv sudiji za prekrsaje na kucnu adresu kad snimi ova kamera nekoga? meni jos nista nije stiglo,a proslo je oko 20 dana, znaci li to da nece ni stici?

Comment

• sri98
      Admin od Trpeze
      • 24.10.2004
      • 7262
      • Republic of Konjarnik
      • Toyota Corolla E 210

Ako bude stizalo, stici ce poziv vlasniku vozila da dodje u Ljermontovu i kaze ko je upravljao vozilom.
      Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Marko001
        CBC Senator XXL
        • 09.09.2006
        • 1070
        • Belgrade

Pa dobro, to je i logicno, osim ako se na snimku vidi jasno vozac. ali posto ta kamera snima od pozadi to je rekao bih malo verovatno...

Samo se pitam u kom roku to stize i ako nije stiglo za 20 dana da li to znaci da nema nista od toga

Comment

• Punto Abarth
          CBC Senator
          • 11.12.2006
          • 220
          • Novi Sad, Groblje :) 16° 31' 0" E 45° 17' 30" N nekad :(

ovakva? Bilo ih je u vise izvedbi, ali mislim da nisu vec dugo aktuelne i da nikad nisu imale digitalnu opremu u sebi, makar ne standardno. Nisam 100% siguran.

E, da, moze da radi da se pali odmah nakon paljenja crvenog, mada se cesto ostavlja neko zastitno vreme, tj, ne pali se odmah. Tako da nikad ne znas.

Imas fore da ti stigne u naredne dve godine, tako je makar bilo ranije. Posle toga, standard zastarevas.
          http://www.youtube.com/watch?v=7lgcQUQZBtE

Kupujem HGT/sporting volan

Comment

• nngremlin
            CBC Početnik
            • 31.07.2009
            • 1
            • Beograd

Videh ovu raspravu o kamerama, pa reko da i ja postavim jedno pitanje... da li neko zna da li rade kamere neposredno pored TC Usce i ona prekoputa (pre Dejtonke iz pravca Zemuna) ? kao i kolika je sada kazna za crveno svetlo ? Takodje sam cuo i neke price da je prolazak kroz zuto na treptajucem semaforu kaznjivo, zna li neko nesto vise o tome !?

Comment

• Vassqes
              CBC Član
              • 21.07.2009
              • 28
              • Bg

Za crveno svetlo 1800-9000 din, a ako se jos pri tom izazove opasnost po druge ucesnike u saobracaju onda 4500-21000 plus oduzimanje dozvole na tri meseca do godinu dana.
              Za zuto svetlo nemam pojma. Policajci obicno naplate kaznu, ne bas za zuto ali hvataju na tu foru, ne smes na zuto pa ti iscupaju koji dinar ali nisam cuo od nikoga da je isao kod sudije za prkrsaje zbog zutog i da je zbog istog kaznjen.

Comment

• YUgisa
                CBC Senator XXL
                • 05.06.2008
                • 793
                • Subotica
                • Yugo 1.1 EFI

U SU kaznjavaju panduri prolazak na zuto... Ali nece da pisu da je blo zuto nego pisu da je crveno... Naravno onda trazis da ides kod sudije a onda sudija se isto pravi blesav, jer nisi presao na zuto kad je cika pandur napisao da je bilo crveno... I jos nisam cuo da je neko platio manje od 3000 za prolazak na "crveno"... Jedino sto preostaje je gledanje semafora za pesake, posto se na njemu obicno pali crveno par sekundi pre nego zuto za kola pa onda stati na zuto tj na crveno... Tako je mene spicio lik, idemo u koloni sa 15kkm/h max, vidim pali se zuto i vidim pandure iza coska da cekaju, usporavam, a lik me iza spici od pozadi... A da sam prosao pandur bi mi pisao kaznu
                Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."

Comment

• mugos
                  CBC Senator XXL
                  • 18.09.2007
                  • 555
                  • BG/sada Novi Beograd

Žuto jeste crveno, nisi prilagodio vožnju uslovima putaaaaaa. Ajde pošteno reci koliko si brzo vozio
                  Nepsujem, nepijem, nepušim. U p.m. pade mi pepeo u pivo.

Comment

• Uzelac
                    CBC Senator XXL
                    • 03.12.2006
                    • 1717
                    • munZe

Originally posted by tomamega
                    Koliko sam ja obavešten, čak i da ima dovoljnu rezoluciju, slike napravljene kamerama nisu prihvatljiv dokaz na sudu. BIće prihvatljive primenom novog Zakona od decembra čini mi se. Za sada, mirno spavaj, zemlja Srbija je još daleko od tih modernih čuda tehnologije.
                    Drugarici pre neki dan stigla slika kako ne propusta pesaka negde na Bulevaru. Prijava, poziv za sudiju.. sve uredno.
                    Platila 6k dinara ako se ne varam.

Toliko o "ne vredi fotka na sudu jos uvek".
                    work in progress

Comment

• Heinz
                      CBC Senator XXL
                      • 30.09.2004
                      • 1027
                      • Beograd, Voždovac
                      • Avensis 2.0 D4D

A šta su tačno slikali? Kolega sa posla je oborio prijavu kod sudije jer na 9 slika se vidi samo kako prilazi pešačkom. Tom prilikom su ga i zaustavili samo nije potpisao zapisnik. Znači nije samo stigla slika.
                      Toyota Avensis 2.0 D-4D (2007)

Comment

• Uzelac
                        CBC Senator XXL
                        • 03.12.2006
                        • 1717
                        • munZe

Ona kaze da je nisu zaustavili.
                        Na slici se vidi pesak kako joe jednom nogom na pesackom i ona kako je vec haubom usla u pesacki.
                        work in progress

Comment

Working...
                        X