Po novom zakonu ce biti naravno zabranjeno telefoniranje (misli se direktno preko telefona) za vreme vožnje tako da u ovoj temi možete iznete sve što se tiče dodatne opreme i karakteristike uredjaja!
Handsfree - uopšteno
Collapse
X
-
Handsfree - uopšteno
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!Tags: None
-
-
Re: Handsfree - uopšteno
Ja imam sonyericsson sluškicu i ok je to, ali iskreno smara za svaki dan, treba je uključiti svaki put kad uđeš u auto i isključiti posle, a ako to ne uradiš onda svakih nekoliko dana mora da je puniš-meni je najbolje auto radio sa bt...
Comment
-
-
Ja imam GPS ali bez bt-a, gloopavo mi je da stalno kačim GPS kad mi se priča na mob ...
E, sad, dolazi vreme da razmišljam i o handsfree-u u kolima ... nešto kao parrot, slušalice me ne interesuju ...
@Nforce: 'aj' baš da vidim kako to izgleda i radi uživo jednom prilikom ... može li da podržava dva telefona od jednom ?!
Postoji li neko ko se ozbilljno bavi time ?! Ono, prodaja, podrška, ugradnja i sl ...
Comment
-
-
Ja imam Pioneer player, sa ugradjenim BT i mikrofonom koji se montira (obicno) u levi gornji ugao kod soferke. Podeseno mi je da se tel automatski poveze sa player-om kad udjem u auto. Brojevi izlaze na ekranu player-a, preko njega se i javljam i prekidam vezu. U trenutku poziva muzika se prekida, javis se i pricas normalno,preko zvucnika od muzike cujes glas sagovornika. Ja lepo cujem, mene lepo cuju i korisno je kako u gradskoj guzvi tako i na otvorenom putu. Mana je sto saputnici cuju razgovor sto nije uvek najpametnije tako da u tom slucaju uglavnom ugasim BT i pricam direkt preko telefona. Po gradu te cesto gledaju kao ludaka koji prica sam sa sobomNe znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem
Comment
-
-
Ja imam da prodammodul za panasonicove radije ... moze i za sve one koje imaj ulaz za cd shanger kao panasonik ;0
pa ako nekome treba
ja imam bekera i nema sanse da se poveze na taj pa ga zato prodajem inace je uredjaj nov nikada koriscen
Comment
-
-
ja sam super zadovoljan (za kolicinu razgovora i vremena koje provodim u kolima) sa opcijom da telefon prebacim na spikerfon, a kupio sam stalak ili drzac za staklo posto phone ima i navigaciju.
a kada mi je do privatnosti u kolima "plavozuba" slusalica resava i taj problem.Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
"Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Comment
-
-
Da li neki od tih uređaja koji vi koristite ima mogućnost, kao nova kola koja imaju podršku, da koristi Remote SIM mode, to je kada uređaj potpuno preuzima funkciju telefona (sa njega zovete, koristi se njegova antena za prijem predaju, generalno štedi se baterija telefona i povećava prijem).
Nešto ovako na primer http://europe.nokia.com/find-products/a ... ar-kit-616 skinite uputstvo ovog uređaja ako vam nije jasno šta radi. http://nds1.nokia.com/phones/files/guid ... _UG_en.pdfFifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
11.04. 0:12 #2
Rule #51: Sometimes — You're Wrong!
Comment
-
-
Ovaj moj su olaksali za upotrebu maksimalno. Punim ga otprilike jednom nedeljno ako ga koristim svaki dan. 2-3 puta ga ostavim u toj kutiji u kolima, pa se sam napuni. Na telefonu se podesi da je bluetooth vidiljiv samo uparenim uredjajima i onda kad se pritisne dugme na slusalici, sve se automatski poveze.http://www.plantronics.com/north_ame...very-925-black
Comment
-
Comment