Dakle svaki dan prolazim tuda ujutru i zna se, kada je kiša znam šta da ću videti, ali ovo jutros je prevazišlo svaku meru! Kako naterati beograd put da nešto uradi po tom pitanju? Asfalt je po kiši klizaviji od snega, valjda zato što je u šumi i smola sa drveća pada na put pa prva voda i eto klizališta, ali da li može da se stavi neki drugi asfalt, abrazivniji ili na kraju krajeva neka stave ležeće pa da ljudi znaju da se ne zaleću, ili neko vidljivo upozorenje jer se polupaju oni koji ne znaju za "jadac"...ili neka naprave pravi asfaltirani run-off plato na kraju pravca da se ljudi ne zabadaju u zemlju nego da mogu da produže... jutros sam se smorio baš, niko od njih nije divljao ili nešto, jednostavno je put podmukao...
Nizbrdica na kraju spusta kroz Košutnjak-jutros 7 slupanih!
Collapse
X
-
Tags: None
-
-
Re: Nizbrdica na kraju spusta kroz Košutnjak-jutros 7 slupanih!
Evo o kojoj se deonici radi ko ne zna.
-
-
ortak-kolega sa posla svaki dan tuda ide na posao , dok se spustao video 4 slupana automobila , zamalo i on da se ***** ali uspeo je da se izvuce sa kontrom i gasom ... strasno !
tacno je da je put los ali priznajte da gomila "vozaca" ne zna kako treba da se vozi po kisi + sto jurcaju ili voze ko puzevi a i sami znate da cim padne kisica ili ne daj boze sneg kakve se guzve prave u gradu ! toliko o vozacima !!!
da kucnem u drvo za mojih 15 godina voznje nikad se nisam slupao , udario nekog itd a volim da nagazim
tj. jednom se desilo da pregazim pandura na deonici Raska -Kraljevo ali ****** je izletela ispred mene iz grma sa sve znakom STOP , kad ga nisam tad pokupio
Comment
-
-
Otprilike je ovako bilo:
Comment
-
-
normalna pojava, ali ko se opece zna za ubuducei ja sam izleteo posle kise krivinu pre groblja ali sam isao 20 kmh, jednostavno je **** krenulo da me obilazi, dzbe i kontra i gas, kao da je led, za 3 s sam se nasao sa strane, srecom nisam ostetio kola
toliko o tom putu
Comment
-
-
ova mapa je lose nacrtana tj mnogo je mala razmera pa nema svih krivina. po ovome bih reko da su svi nastradali posle sumareve kucice jer tu pocinje i malo nizbrdica + lice + smola... eto ga jarak. ima tu i jos jedna caka a to je da je bilo gde asfalt najklizaviji cim pocne prva kisa da pada jer koliko dnevno auto prodje i neka svakom kapne po jedna kap ulja i kad kisa to pokvasi to je gore nego led.deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
Originally posted by pistreprednje nove good year eagle f1 gs-d3a zadnje... e sad mi crche internetttt
Comment
-
-
ma pitanje je da li je bilo i toliko, kucao sam poruku i lagano vozio kao i uvek, naravno zadnje gume su bile jadne, ali opet normalno skrecem, mokro, blagi kontra nagib i taman zavrskih sa porukom, i odjednom kao da me je neko gurnuo, **** pored mene, levo, desno, kao na ledu i blago se spustim sa strane puta, sreca da nije dubok kanal, i jos je i lepa travicai sreca samo sam cuo kako struze malo viljuske, izadjem pogledam ispod i nista, a ne daj boze da je se desilo krivinu pre
90 stepeni i drvece
Comment
-
Comment