Zabrana u vozackoj - mala pomoc

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • vladaa
    CBC Član
    • 07.08.2009
    • 65
    • nis

Zabrana u vozackoj - mala pomoc

Drug je dobio trecu zabranu upravljanja vozilom na 3 meseca. Posto je treci put mora da ide na neki psihijatrijski pregled i uzme potvrdu da je sposoban za upravljanje vozilom ubuduce Ovo je pitanje : posto je vozacka u SUP -u, stavice mu zabranu kad odnese tu potvrdu. Da li ce zabrana biti uneta od datuma donosenja potvrde ili od datuma resenja o zabrani upravljanja?
    SKR je SKR za SKR
  • tomamega
    CBC Senator XXL
    • 19.03.2009
    • 715
    • Beograd / Crna burma, prim. prev.
    • Citroen C4, 1.6 Hdi, 110ks

Re: Zabrana u vozackoj - mala pomoc

A jel si siguran da ce da dobije potvrdu da je sposoban za upravljanje vozilom? Mnogo je nešto pravio s..nja pošto mu treći put oduzimaju...

Comment

• Shazalakazoo
      CBC Senator XXL
      • 15.10.2007
      • 545
      • Beograd

Ne verujem da neko ima iskustva sa time...
      Pa sta ako je treci put, ne pise u kom periodu. 3 puta za 20 god nije isto kao i za 2 godine...

Comment

• zverko
        CBC Senator XXL
        • 19.08.2005
        • 7085
        • BGD
        • Audi A4

pazi vako... sve zavisi u kom vremenskom periodu su ubelezene zabrane. ja sam takodje do sad imao 3 tj morao sam da vadim novu dozvolu da bi mi upisali trecu ali nisam morao da nosim lekarsko uverenje jer se prva zabrana desila 99. druga 2003 a treca 2008. i sve tri su bile jer sam previse naduvao u melodiku. e, a recimo ortaka su vatali da vozi cirke pod zabranom i to 2 puta tako daje on i tekkako morao da ide na lekarski tj da dokazuje da nije alkos tj da je (ne)normalan.

mala anegdota vezano za temu...
        sad bas vracam film... koj sam ja ludak bio. uzmu mi dozvolu prvi put 99. god zbog 0,58‰ . ok, dobijem mur po kratkom postupku odma sutra u ljermontovoj i teraj mile dalje. posle samo nedelju dana stanem na crtu ispred skupstine sa nekim 205GTI a izmedju nas neka mazda 626 i unutra lik i gomila riba. naravno nas dvojica ko dva majmuna po gasu i u zaru borbe odvalimo coveku u mazdi prednji branik ( to sam tek posle skapirao). sve bi bilo ok da sve vreme iza nas nije isla patrola ali ko gleda pozadi kad stane sa nekim na crtu . i da ne duzim, stigne on nas negde kod doma armije tj 205 zapali u 29. nov ja stao na semafor sa francuskom kad lik sa mazdom bez branika prepreci mi put a sad druge strane pandur u kecu. i tu krece drama, bla bla, daj dozvolu : "auuuuu deckooooo al se ti zezas", voznja pod zabranom... cao dozvola... ja sutra ne odem po dozvolu i ne odem ni narednih 7 meseci. i za tih sedam meseci me ni jednom nisu zaustavili. na nagovor svoje drage matere odem u ljermontovu kod nekog prijatelja da mi on nadje dozvolu. on me posalje u neku tamo kanc i ja kuc kuc . napred, otvarm vrata a unutra sedi zenska usi otpadaju i kad me je videla kao: " oooooooo pa ko je meni to doso" ja sto zbog cice sto zbog price. bla bla, imao si srece, koleginica koja je radila ovde pre mene(otisla na porodiljsko) kad je razduzivala predmete pitala me sta cemo sa ovim , ja pogledala sliku, ima prezime i bacila te u svoju fioku . potpisi, cao zdravo. uzimam dozvolu bez zabrane, odlazim u procu i kupujem zeni milku 300gr. posle toga je bilo jos kojekakvog glupiranja i svega i svacega (mlados' - ludos') ali u svakom slucaju kombinaciju cucla & djevrek sam batalio kad mi se prvi sin rodio (2002.god). svaki sledeci put kad sam popio i seo za volan bio sam navatan znaci jednom pred vojsku 2003 pa mi i nije tesko palo a sledeci put 2007 ali sam se onda pravio blesav cak godinu dana i nisam teo da dam dozvolu da mi lupe mur. na kraju sam morao jer mi je stara istekla i morao sam da vadim novu. eto, neka neko izvuce neku pouku iz ovoga, bar ovi mladji sto cuclaju i voze. mene bog sacuvao, nikad nisam napravio njesra... sva sreca a bilo je situacija: "ej bre ti ne mozes da stojis a vozis"... aaaaahaa, ja kad vozim, ja sedim... uzas
        deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• vladaa
          CBC Član
          • 07.08.2009
          • 65
          • nis

Pogodio si, ovo je treca za 2 godine.Prva je bila zbog alkoholisanja a sve ostale jer ga vatali da je vozio pod zabranom. Znaci bez prekrsaja osim toga
          SKR je SKR za SKR

Comment

• zverko
            CBC Senator XXL
            • 19.08.2005
            • 7085
            • BGD
            • Audi A4

morace da odnese lekarsko...

Comment

• vladaa
              CBC Član
              • 07.08.2009
              • 65
              • nis

A jel moze odgovor na moje pitanje
              SKR je SKR za SKR

Comment

• zverko
                CBC Senator XXL
                • 19.08.2005
                • 7085
                • BGD
                • Audi A4

resenje o zabrani upravljanja donosi sudija za prekrsaje i u njemu ne stoji datum od kad ono vazi vec samo datuk kad stupa na snagu. O izvrsenju kazne stara se SUP koji je izdao vozacku tako da posto mu je vec oduzeta dozvola znaci da kazna tece a dobice je nazad kad bude doneo potvrdu.

Comment

• somi_kac
                  CBC Senator XXL
                  • 03.04.2009
                  • 796
                  • Kać

Jednom je stric dobio tu zabranu od tri mesec, nesto puno je naduvao, ne secam se, ali manje od 2. Imao je dozvolu kod sebe, dok nije proslo sudjenje, i tek posle njega mu je stiglo resenje na kucu, pa je isao da mu udare to u vozacku. Od trenutka lupanja pecata na dozvolu pomocu resenja, ne od onda kada je uhvacen.
                  OPEL Astra 1.6i
                  OPEL Kadett 1.6
                  ŠKODA Favorit

Comment

Working...
                  X