Pre neki dan mi policajac posle kako kaze 6 prethodnih donosenja na staru adresu predao papir sa kojim sam otisao i pokupio nesto gde mi rekose da dodjem posle 10.01...kako mi je objasnila po broju to je alkohol...jedina situacija sa alkoholom je bila kada su mi pronasli 1,44 promila..situacija: 26.07.08 alkotest 1,44,ja kazem nema sanse i TRAZIO DA IDEM da mi vade krv,policajac kaze :vidim po tebi da nisi pijan...ja mu objasnim sta sam pio on kaze OK uzmi kod kolege vozacku i licnu kartu i pazi da te negde ne zaustavi policija,ja jos htedoh da mu dam 1000 dindzi da ga castim ali je on odbio...PLUS SAM GA HVALIO GDE GOD SAM STIGAO....da li da se sagnem da me isprca sudija i da se molim za uslovno sobzirom da mi posao od toga zavisi ili sta?...u medjuvremenu nisam imao nikakve prekrsaje da li me to i sta me spasava u ovakvim situacijama? Nisu mi dali nista da potpisem posle alkotestiranja...POSTO SAM TO VECE PROSAO PORED JEDNE POLICIJSKE KONTROLE KOD pANCEVACKOG da li da se pravim lud i kazem PA ZAUSTAVILI SU ME I KOD PANCEVACKOG PA ALKOTEST NIJE NISTA POKAZAO...
1,44 alkohola u krvi...PROBLEM...
Collapse
X
-
Re: 1,44 alkohola u krvi...PROBLEM...
Jako interesantno, pitaj sudiju , kako to da te nije iskljucio iz saobracaja i zabranio ti dalji nastavak voznje kad imas 1.44 promila. Trazi suocenje i kad lepo se ponovi to da si imao toliko alkohola, pitaj ga kako te pustio dalje da vozis?
Comment
-
-
Ovo sto ti je djukic napisao je realno. Jer imas nekog svedoka? U svakom slucaju, ako se sagnes sudiji, bolece te samo tako jer 1,44 nece lako oprostiti niti ti izdati samo novcanu kaznu i uslovno, to je provereno za oduzimanje. Moj savet, trazi sudjenje i suocenje. Srecno
If i was awake, i would think it was a dream!
Servis mobilnih telefona i prodaja dodatne opreme "Džoki"
061/665-94-23
Comment
-
-
Dozvola leti na određen period u svakom slučaju. Ako si imao toliko promila alkohola, nema mogućnosti za uslov. Po starom zakonu, nije morao da te isključi iz saobraćaja, a po novom da.Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
-
Covek sa 1.44 promila alkohola u krvi je PIJAN i to vidno PIJAN. Vidno alkoholisano lice policajac pusta da nastavi voznju?!?!? neznam po kom to zakonu sme ali sigurno nije to normalno...
Comment
-
-
i ne znam nikoga ko je naduvao a da mu nisu uzeli odmah dozvolu.You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
Sto se tice uzimanja dozvole sve preko 10% od granice dozvola Mora da leti i Nema izuzetka,znaci zadna granica gde moze da se da uslovna je 0.55 promila(drugar je pre 5 godina na 0.54 dobio uslovnu),sve preko toga nema teorije.Znam dosta slucajeva da su ljudi na raznorazne nacine ostajali bez dozvole na 0.57-0.65 %,iako im je prvi prekrsaj,bez obzira sta su naveli,da li im zavisi posao od dozvole ili ne nema milosti.Sto se tice visina kazne kaci te stari zakon gde je ako se ne varam 25000 gornja granica,a 1.44 je veoma visok stepen alkoholisanosti,pa se moze ocekivati oko 18000 din kazna.
Comment
-
-
situacija: 26.07.08You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
Policajac koji je radio alkotest ima 186 slucajeva ne predavanja zapisnika prekrsiocu...pricao sam sa jednom prijateljicom koja radi u jednoj advokatskoj kancelariji da pustim da me kazne,a da ja posle tuzim i trazim odstetu zbog toga sto su osobu kako pise u teskom alkoholisanom stanju po nekom medicinskom tumacenju VEOMA NEURACUNLJIVOM pustili da vozi TERETNO motorno vozilo i time ugrozi svoju i tudju bezbednost,policajac je trebao na licu mesta da mi oduzme dozvolu.......leva traka nije za sporu voznju...
Comment
-
-
drugovi policajci savetuju sledece: s obzirom na to da me je pustio da nastavim voznju i vratio dozvolu ,a da mi nije u zapisnik uveo PUTNI NALOG da ostane na tome da to nije bio moj alkotest...DESI SE COEK POGRESI...PO PUTNOM NALOGU sam bio kod kuce......leva traka nije za sporu voznju...
Comment
-
-
Sudija mi rekao da je ovo vec treci put da zove policajca,da on ne dolazi ...da sad sudija ide na odmor pa ce videti da li da kaznjava policajca pa da meni posalje nekakvo resenje ???? resenje??? 20 i nekog jula je 2 godine od ove situacije...leva traka nije za sporu voznju...
Comment
-
Comment