da li sam popasao novi ZOBS

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • dris
    CBC Veteran
    • 24.01.2008
    • 172
    • Novi Sad

da li sam popasao novi ZOBS

bas pre pola sata otvorih vrata nesretniku koji deli cestitke

naravno poziv za okrivljenog, a u p.m.

u pozivu mi naravno nije jasan razlog poziva a pominju se samo clanovi zakona ZOP-a 162. i 163. pa me interesuje zna li ko sta nose doticni clanovi zakona.

posto ne vidim ni jedan drugi logican razlog za poziv a broj poziva je 07 pr. 2-xxxx/10 pretpostavljam da ovo zadnje oznacava godinu prijave jedino mi ZOBS i nesretne kamere padaju na pamet.

zna li ko sta se pametno nalazi u clanovima 162. i 163.
  • uglavnom.bezopasni
    - 42 -
    • 03.02.2005
    • 2235
    • Novi Sad

Re: da li sam popasao novi ZOBS

Da si otkucao na googlu dobio bi zona 30 (162) zona škole (163), ali žašto da budem lenj kad može neko za mene da pogleda.
    Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
    11.04. 0:12 #2
    Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• sri98
      Admin od Trpeze
      • 24.10.2004
      • 7262
      • Republic of Konjarnik
      • Toyota Corolla E 210

ZOP je zakon o prekrsajima, a ti clanovi se odnose na pozivanje stranki u postupku, tj nema veze sa zonama skola i slicno.
      Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• dris
        CBC Veteran
        • 24.01.2008
        • 172
        • Novi Sad

nisam bio toliko lenj nego sam imao obaveza afer 22h....

skinuo sam kasnije zakone i ZOBS i ZOP i procitao te clanove,pre download-a sam ocekivao "kobasicu" komplikovanih pravnih izraza pa sam zato i pitao je li ko zna sta je i koliko "svrbe" ti clanovi

Kako mi drugar rece da su to naravno clanovi ZOP-a koji u sustini pravdaju osnov "kreiranja" njihovog poziva, takoreci tu u pozivu apsolutno nista ne ukazuje na to ZBOG CEGA te zovu, znaci odes kao ovcica i kada ti saopste u cemu je njihov problem

Comment

• tomamega
          CBC Senator XXL
          • 19.03.2009
          • 715
          • Beograd / Crna burma, prim. prev.
          • Citroen C4, 1.6 Hdi, 110ks

Ja stvarno ne znam na šta se odnose ti članovi, ali bi me strašno interesovao krajnji rezultat svega ovoga. Da znamo da li su počele da stižu kazne zabeležene kamerama. Ja ne znam nikoga kome je do sada stigla takva kazna.

Comment

• sri98
            Admin od Trpeze
            • 24.10.2004
            • 7262
            • Republic of Konjarnik
            • Toyota Corolla E 210

o ZOP-u je pricano ovde

viewtopic.php?f=8&t=36783&p=638253&hilit=zop#p6382 53

pa tu i nastavite. a ima i drugih tema vezan za preksaje po novom ZOBS-u
            LOCK
            Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

Working...
            X