Policija

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Milorad90
    CBC Senator XXL
    • 26.07.2007
    • 975
    • Beograd

Policija

Nazalost imam skoro svakodnevne susrete sa njima.
    U poslednje vreme su sve gori i gori, da li ne primaju plate, ili im se osladilo da uzimaju pare, ne znam ali vise nije normalno voziti od njih

Zanima me u slucaju da krenu da mi pisu kaznu ili da me bas drndaju za neku glupost, kako da im uzvratim u smislu da cu ja njih prijaviti njihovoj kontroli zbog trazenja mita i robe iz vozila? Znam da mi to nije pametno i ne nameravam da upotrebavljam to ali bih cisto da znam koji je sistem i kako se izvlaci u tim situacijama?

Smucila mi se ta otvorena pitanja...

"Sta vozis" , " Jel ima nesto za nas " , " Sta si spremio za policiju" ( Jedan je poplaveo kad sam mu odgovorio dokumenta, iznervirao se ) " Jel ima viska za organe reda " itd....
  • gorans
    CBC Senator XXL
    • 09.03.2010
    • 1525
    • Beograd

Re: Policija

Stavis lepo kameru u auto i kad ti traze nesto,ti to lepo snimis pa ih prijavis

Comment

• JAPANX
      CBC Senator XXL
      • 10.08.2006
      • 2159
      • Beograd

posteno..

Comment

• somi_kac
        CBC Senator XXL
        • 03.04.2009
        • 796
        • Kać

Upalis Recodring na mobilnom i snimis ga. Pritom mu, kao slucajno, procitas prezime sa onog bedza sto nose na grudima.
        OPEL Astra 1.6i
        OPEL Kadett 1.6
        ŠKODA Favorit

Comment

• Puzo81
          CBC Senator XXL
          • 04.08.2009
          • 687
          • Novi Sad/Prijepolje

Snimati obavezno,na mob ili kamericu s unutrasnje strane vrata pa ozezi.

Koliko sam video i cuo pocelo zesce da im bude prpa od unutrasnje kontrole a audio i video snimke poceli malo vise uvazavati

Comment

• Franjo
            Banovan
            • 14.08.2009
            • 2831
            • Inđija - Beograd
            • Renault megan II res

Originally posted by somi_kac
            Upalis Recodring na mobilnom i snimis ga. Pritom mu, kao slucajno, procitas prezime sa onog bedza sto nose na grudima.
            Zašto kao slučajno! Upravo napadno se zagledaš, kao da si kratkovid, mrtav `ladan polako uzmeš belo papirče i još sporije plajvajz, pa ga krupnim slovima, da on vidi, napišeš. Naravno, ako si u pravu!

Comment

Working...
            X