da li je dozvoljen bilo kakav vid slepanja vozila na auto putu..naprimer beograd -nis,cak i onim sistemom da se podigne prednji kraj auta koji se slepa pa tako da se vuce(naocari)...da li iko zna nesto o ovome???
slepovanje
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: slepovanje
Pa da oćarave, jes lud?
Autoputem se mogu kretati vozila isključivo na sopstveni pogon, šlepanja nema.
Comment
-
-
Novi Zakon
Član 70.
Zabranjeno je vučenje neispravnog vozila na autoputu i motoputu.
Ukoliko je razlog za vuču nastao za vreme kretanja motornog vozila po autoputu, odnosno motoputu, vučenje je dozvoljeno do prvog isključenja sa autoputa, odnosno motoputa.VW über alles.
Comment
-
-
Odlično, nisam u pravu ali sad bar znamo tačnoBio je problem izgoglati
Comment
-
-
a ja camio cekajuci pre neki dan 2,5 sata na sred auto puta i jos me kostalo 80 eura. umesto lepo do prvog iskljucenja pa starim putem nazad, a evrice da spalimo na ice i piceYou know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
Ukoliko je razlog za vuču nastao za vreme kretanja motornog vozila po autoputu, odnosno motoputu, vučenje je dozvoljeno do prvog isključenja sa autoputa, odnosno motoputa.Originally posted by Valent Vudrigaovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Comment
-
-
I jos je interesantnije kako ce policija da utvrdi od kog mesta te neko slepa.Jedino sto mogu da te nateraju da se iskljucis na prvom sledecem iskljucenju.
Inece ovo za slepovanje do prvog iskljucenja je vazilo i kad sam ja polagao...FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG
Comment
-
Comment