Dve razlicite prijave zbog ulaska u ulicu ukoso kada iz pravca bulevara Despota Stefana ne nastavite pravo vec uletite u onu ulicicu sto izlazi posle kod Brazilske rezidencije,i za ulazak u istu ulicu iz pravca Dzordza Vasingtona levo...kada sam pitao polcajca odakle smem da udjem tu on mi rece samo iz pravca Despota stefana...i ko koga tu sad j..e
POMOC raskrsnica kod Banije...hmhmhmh
Collapse
X
-
Re: POMOC raskrsnica kod Banije...hmhmhmh
Pogledaj sledeći put znak na rasrsnici, kad ideš iz pravca 29. novembra ka centru. Koliko ja znam, tu oduvek stoji znak za dozvoljene smerove pravo i desno. I šta tu nije jasno?! To što smo mi navikli da skrećemo tu, nema nikakve veze sa propisima. A pandur ko pandur, samo te otkačio i naravno nije ti dao pravu informaciju. Ji 4Tze je rekao odakle može da se skrene u tu uličicu.
Comment
-
-
Re: POMOC raskrsnica kod Banije...hmhmhmh
aaaaaaaa ti si onaj sto mase rukom pre neki dan i nesto se buni ... pazi slucajno da ne zakasnis negde slecedi put...
btw, to je ulica djure danicica i izlazi na hilandrarsku. overavam je svakodnevno iz svih mogucih pravaca ali pandura do sad ni jednom nisam video.deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
Comment