Pre godinu dana kupio sam auto od coveka koji je taj auto vozio sa ovlascenjem vlasnika auta. Prilikom kupovine prodavac mi je dao to ovlascenje i na licu mesta smo sklopili ugovor (onako pisan olovkom) u prisustvu jednog svefoka. U tom ugovoru naveden je tacno datum kupovine odnosno zamene vozila, tecna cifra doplate i tako dalje. registracija mi istice za 4 dana i bas danas uradio tehnicki i bio do agencije kako bi se dogovorili da oni odrade sav posao oko odjave auto i to. E sada, problem je u tome sto me je bas danas zaustavila policija ( a verovali ili ne godinu dana me nisu ni jednom zaustavili) i trazili svu potrebnu dokumentaciju. Kada je pogledao saobracajnu pitao me je ko je vlasnik i trazio kupoprodajni ugovor. Ja sam mu zatim pokazao ovlascenje koji je prethodni kupac imao od vlasnika i ugovor koji sam ja potpisao nakon kupovine odnosno zamene vozila. Policajac je zatim sa tim ovlascenjem, mojom vozackom i saobracajnom otisao do sluzbenog vozila i tamo se zadrzao nekih 4-5min. Po povratku mi je vratio dokumenta i rekao " zvace tebe vlasnik". Sta je time hteo da kaze nemam pojma. Pitao sam ga da li nesto nije u redu na sta mi je on odgovorio da mogu da nastavim dalje. Zanima me da li cu mozda sada imati neke probleme oko prebacivanja vlasnistva na sebe s'obzirom da to trebam sve da zavrsim u ponedeljak eventualno utorak? Nikada do sada nisam imao ovakav slucaj.
Hvala unapred.
I izvinite na malo duzem postu, ali morao sam da vam detaljno opisem nastalu situaciju.

Hvala unapred.
I izvinite na malo duzem postu, ali morao sam da vam detaljno opisem nastalu situaciju.

Comment