Registrovano vozilo ???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Lauda
    CBC Senator
    • 24.07.2010
    • 207
    • Zemun

Re: Registrovano vozilo ???

Nije mu pokazao saobraćajnu, zato što je nije imao kod sebe.
    PUŠENJE ILI ZDRAVLJE - ODLUČITE SAMI

Comment

• sri98
      Admin od Trpeze
      • 24.10.2004
      • 7262
      • Republic of Konjarnik
      • Toyota Corolla E 210

Originally posted by ragazzoni
      prekršajno ili krivično.
      kako da bude krivicno kada nije nikoga ubio sa autom, a i poziv je od sudije za prekrsaje, citajte malo
      Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• kristina990
        Banovan
        • 13.04.2009
        • 1066
        • Srbija

...nemoj mnogo da pričaš,kaži da je auto bio registrovan i pokaži saobraćajnu.a oni ako hoće još nešto da provere to će i učiniti,nemoj ti njih "učiti".znači sam jedna rečenica:auto je bio registrovan,izvolite saobraćajnu.kraj.i biće odbačena prijava.
        još da dodam,ako sudiji nije jasno zašto te policajac pisao,samo sleganje ramenima i jedna reč NEZNAM

Comment

• ragazzoni
          CBC Senator XXL
          • 24.02.2009
          • 774
          • Obrenovac i okolina
          • Opel Omega 2.0i-16v

Originally posted by sri98
          Originally posted by ragazzoni
          prekršajno ili krivično.
          kako da bude krivicno kada nije nikoga ubio sa autom, a i poziv je od sudije za prekrsaje, citajte malo
          Nismo se razumeli, nema veze, najčešći član koga saobraćajac zna je taj i u većini slučajeva sve što pišu, pišu po njemu....... stav 1 ili 2 je ono kod koga ide. Kod nas policajac PRESUĐUJE, a sudija ga prati i u saobraćajnim prekršajima. Čak i u udesima na osnovu njegove sugestije NEUTRALNI sudija presudjuje, provereno. Pozdrav
          ''Ovladajte TEHNIKOM, da ne bi ona ovladala VAMA!!''
          Poslednja reč tehnike uvek je UPOMOĆ!!!

Comment

• dr_mire
            CBC Veteran
            • 10.01.2007
            • 104
            • Beograd, Banovo BrDo

Danas sam zvao kolegu koji radi u Ljermontovoj, da mi proveri da li je auto uopšte registrovan, obzrom da sam registrovao preko agencije. Znači sve je regularno, imaju podatak da je registracija produžena i da važi do 24.03.2011. Inače mi kaže da je policajac koji je pisao prijavu proveravao kroz STARI sistem (????), i da tamo stvarno nema podataka o novoj registraciji. Takođe od 01.01.2010. podaci se uvode u NOVI sistem (neki jedinstveni sistem šta li)

Jbg pravna država-ima dva sistema
            ...za Klein se otuda Edipov kompleks ne fokusira primarno na oca, ili na penis, ili na simbolički falus, ili na pretnju kastracijom. Fokusira se pre na majku i na grudi, koji su dobri objekti ako zadovoljavaju, ili loši objekti ako se odbijaju...

Comment

• dr_mire
              CBC Veteran
              • 10.01.2007
              • 104
              • Beograd, Banovo BrDo

Pre par dana javih se sudiji za prekršaje
              Sud se, ko ne zna, nalazi u Timočkoj ulici, prilično neugledna zgrada, koja odiše socijalističkim duhom
              Elem, došao sam dvadesetak minuta ranije i primetio sam sledeće: bile su dve sudnice, jedna do druge, gde su dolazili zlopatnici slični meni (samo krivi ) Kod sudije NIKO nije ostao više od 7 (sedam) minuta. E sada, neki su izlazili , a drugi
              Desetak minuta nakon zakazanog termina, ušao sam kod sudije. Žena, vrlo fina, ljubazna, pita me da se izjasnim o prijavi. Prvo što sam rekao, da se radi o klasičnoj zloupotrebi službenog položaja. U prijavi se nije pominjalo da nisam imao saobraćajnu dozvolu sa sobom. Dao sam saobraćajnu na uvid, sudija izdiktira moju izjavu zapisničaru, reče mi "Dešavaju se greške, doduše retko" i to je to. Zaustim i ja da kažen nešto, međutim mojih 5 (pet) minuta je isteklo.

I to je to, nisam mogao dve rečenice da kažem, da pitam ko je odgovoran za ovu

Ništa, čekam rešenje, nakon toga mislim da se obratim MUP-u, upravi saobraćajne policije, predsedniku, zaštitniku građana i videću kome još

Pozdrav
              ...za Klein se otuda Edipov kompleks ne fokusira primarno na oca, ili na penis, ili na simbolički falus, ili na pretnju kastracijom. Fokusira se pre na majku i na grudi, koji su dobri objekti ako zadovoljavaju, ili loši objekti ako se odbijaju...

Comment

• sri98
                Admin od Trpeze
                • 24.10.2004
                • 7262
                • Republic of Konjarnik
                • Toyota Corolla E 210

Originally posted by dr_mire
                , nakon toga mislim da se obratim MUP-u, upravi saobraćajne policije, predsedniku, zaštitniku građana i videću kome još
                Onda ce da se sete da nisi imao saobracajnu, pa ce da ti zalepe prijavu za to
                Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• dr_mire
                  CBC Veteran
                  • 10.01.2007
                  • 104
                  • Beograd, Banovo BrDo

He he mudro zboriš

Comment

• ljube-kugla
                    CBC Senator XXL
                    • 04.05.2006
                    • 1531
                    • batajnica

ma brate,ne cackaj mecku i bezi sto dalje od njih

moj komsija po struci advokat,je sa djubretarima dosao do vrhovnog suda i na kraju platio kontejner kao za firmu koja ima dnevno 20kg djubreta a obicno ima po koji zguzvan papir,a ja moprao da kupim kontejner za firmu iako mi ne treba plastikanac neko metani,jer tako mora

tako da ne vredi se nastavljati je i iz njih neko stoji i ne mozes im nista
                    ko na nas krene iz mesta je naje&o
                    a sto nas je vise,jaci smo

Comment

• alexa05
                      CBC Senator XXL
                      • 23.07.2006
                      • 1769
                      • Smederevo
                      • Opel Vectra B 2.0DI 16v

Originally posted by Lauda
                      a što se tiče neimanja saobraćajne dozvole kod sebe, to jeste prekršaj, ali najmanji. Znam da je ranije za takav prekršaj bila predviđena kazna od 600 din, neznam koliko je po novom ZOBS-u, ali sigurno nije velika.

Koliko se secam kad su objavljivali na TV-u koliko sta vuce kaznenih po novom ZOB-su bilo je reci da neimanje saobracajne dozvole kod sebe vuce vise nego istekla saobracajna. Takodje je vise negativnih vukao takav prekrsaj nego polukruzno u tunelu. Neka me neko ispravi ako gresim.
                      EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T

NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)

SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA

Comment

• Lauda
                        CBC Senator
                        • 24.07.2010
                        • 207
                        • Zemun

Ma daj, to su gluposti. Kako može biti veća kazna za zaboravljenu saobraćajnu, to niko namerni ne zaboravi, može se dogoditi svakom, nego za namerni prekršaj, kao što je polukružno okretanje i drugi prekršaji.
                        Zaboravljeni dokumenti su najmanji problem.
                        PUŠENJE ILI ZDRAVLJE - ODLUČITE SAMI

Comment

• kuzmar
                          Moderator
                          • 18.12.2009
                          • 783
                          • Lazarevac
                          • Pezo 207 1.6 HDI

Vožnja bez registarskih tablica, bez saobraćajne dozvole ili registracione nalepnice - 2 boda i 15.000 -30.000 din ili zatvor do 30 dana.

Vožnja sa registracionom nalepnicom kojoj je istekao rok važnosti (dakle sa neregistrovanim vozilom) 2 boda i 6.000 – 20.000 dinara ukoliko nije izazvana nezgoda odnosno - 3 boda 10.000 – 40.000 din ili zatvor do 45 dana ukoliko je izazvana nezgoda.

Pa sami prosudite
                          www.paluba.info

Comment

• alexa05
                            CBC Senator XXL
                            • 23.07.2006
                            • 1769
                            • Smederevo
                            • Opel Vectra B 2.0DI 16v

Ja lepo kazem da sam se krstio i levom i desnom kad sam gledao i slusao sta lupeta onaj buzdovan iz MUP-a kod Olje Kovacevic
                            EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T

NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)

SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA

Comment

• StudentBGD
                              CBC Senator XXL
                              • 18.12.2007
                              • 1027
                              • Beograd

Originally posted by Lauda
                              Ako na polisi osiguranja piše da važi od 24.03.2010.-24.03.2011. ne može registraciju produžiti čak ni 25.03.2010., tako da pada priča u vodu da je mogao produžiti registraciju posle ovog datuma.
                              Ovo je apsolutno netacno!

Registracija mi je vazila do 21.10.2010., obavio sma tehnicki u ponedeljak 18.10.2010. i sve platio (registraciju, osiguranje, takse...), ali zbog posla nisam stigao da odem u SUP da mi produze registraciju te sam otisao u proslu subotu 23.10. i sve zavrsio. Ovo mi nije prvi put da zakasnim koji dan. Nikada mi niko nista nije rekao. Naravno da taj auto ne vozim tada.
                              Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem

Comment

• Misko M
                                CBC Senator XXL
                                • 17.03.2007
                                • 652
                                • BG Vozdovac

da ne otvaram novu temu, sta se desava kad se odnese saobracajna kao dokaz o registrovanom vozilu za neki datum a prijava je napisana pre pocetka radnog vremena supa, recimo u toku noci ? (prijava za ne registrovano vozilo)

realno vozilo nije bilo registrovano, ali po zakonu i papirima ono se vodi da je retroaktivno bilo registrovano od 00h tog datuma, ili mozda gresim ?
                                da li se u tom slucaju gleda vazenje i pocetak polise i jel polisa uopste relevantna osim onog sto pise u saobracajnoj o duzini registracije ?

Comment

Working...
                                X