Vozim juče (15. februara) oko 16.15h između Gornjeg Milanovca i Rudnika. Kod fabrike šampinjona vidim udes. Rasturen auto, poprečen na traci iz pravca Rudnika. Srećom, nikoga u kolima, ljudi stoje pored. Na magistrali zastoj, automobili naizmenično zaobilaze havarisani auto. Policije nigde, verovatno je udes bio skoro.
Kao svaki savesni građanin, uzmem mobilni i okrenem 112. Javi mi se dežurni polismen (verovatno iz kriminalističke policije).
ON: Jaaaaaaa?
JA: Dobar dan, policija?
ON: Ja.
JA: Ovde "taj i taj", zovem sa mobilnog, upravo sam prošao kolima pored "tog i tog" mesta, desila se saobraćajna nesreća, rasturen auto, nisam siguran ima li povređenih...
ON (na pola moje rečenice): E moraćete za to da okrenete saobraćajnu policiju...
JA: Pa okrenite je Vi, ja vozim, to je Vaš posao, pi.....
ON: 'LADNO MI PREKINU VEZU!!!!!!!
Da sam imao vremena, vratio bih se u Milanovac, podneo bih disciplinsku prijavu protiv dotičnog, a verovatno i krivičnu.
Ukoliko ovo čita neko ko nosi plavu uniformu, voleo bih da prokomentariše.
Kao svaki savesni građanin, uzmem mobilni i okrenem 112. Javi mi se dežurni polismen (verovatno iz kriminalističke policije).
ON: Jaaaaaaa?
JA: Dobar dan, policija?
ON: Ja.
JA: Ovde "taj i taj", zovem sa mobilnog, upravo sam prošao kolima pored "tog i tog" mesta, desila se saobraćajna nesreća, rasturen auto, nisam siguran ima li povređenih...
ON (na pola moje rečenice): E moraćete za to da okrenete saobraćajnu policiju...
JA: Pa okrenite je Vi, ja vozim, to je Vaš posao, pi.....

ON: 'LADNO MI PREKINU VEZU!!!!!!!
Da sam imao vremena, vratio bih se u Milanovac, podneo bih disciplinsku prijavu protiv dotičnog, a verovatno i krivičnu.
Ukoliko ovo čita neko ko nosi plavu uniformu, voleo bih da prokomentariše.
Comment