Dobri rezultati uprkos većem broju poginulih, kaže MUP

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • boban1982
    CBC Senator XXL
    • 14.03.2010
    • 1106
    • Batajnica
    • SAXO VTS-BIC

A tek oni pesaci sto pretrcavaju auto put,pa jos po noci...

Comment

• Dauphin
      CBC Član
      • 23.04.2011
      • 21
      • Beograd

Znaci, imamo manje sudara, ali se vise gine.. Dakle, vazi floskula, "kada udarimo, udarili smo".. Izem ti izjavu, pa zar je tesko priznati da taj novi zakon (namerno malo z) ne funkcionise kako treba.. Najbitnije je da li su upaljena srednja svetla u julu mesecu na 35 C, a nema veze sto na tehnickom moze da prodje auto bez felni, samo daj pare.. Krenuli smo dodjavola, uskoro i stizemo tamo.. Ko prezivi, videce...
      Captain Slow

Comment

• Heinz
        CBC Senator XXL
        • 30.09.2004
        • 1027
        • Beograd, Voždovac
        • Avensis 2.0 D4D

Originally posted by Dora View Post
        Oni stvarno misle da ako su na pešačkom prelazu imaju neki težak oklop ili džedajsku moć da se auto od njih odbije...
        Pre neki dan, na Slaviji policajac leđima okrenut pešacima, dakle pušta vozila u oba smera, i ladno istrčava pešak koji je jedva izbegao da bude zgažen.
        Toyota Avensis 2.0 D-4D (2007)

Comment

• StudentBGD
          CBC Senator XXL
          • 18.12.2007
          • 1027
          • Beograd

Bravo - to se redovno desava na Slaviji kada OSL regulise saobracaj. Problem je sto medju pesacima ima i onih koji nemaju vozacku dozvolu, tako da se veeelike sanse da ni ne znaju sta pokazuje OSL i kako treba da se ponasaju.
          Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem

Comment

• Heinz
            CBC Senator XXL
            • 30.09.2004
            • 1027
            • Beograd, Voždovac
            • Avensis 2.0 D4D

To je stvar opšteg obrazovanja, pogotovo što su svaki dan učesnici u saobraćaju. I bez obzira na OSL, takvo provlačenje kroz kolone vozila u pokretu nikako ne mogu da razumem.
            Toyota Avensis 2.0 D-4D (2007)

Comment

• gorans
              CBC Senator XXL
              • 09.03.2010
              • 1525
              • Beograd

Jos kad stave slusalice u usi,nabiju glavu u zemlju i prelaze kao zombiji? Moj drugar,kreten,prelazi pesacki a da pre toga i ne baci pogled ide li neko vozilo i kada sam mu skrenuo paznju na to,dobio sam genijalan odgovor "Sta ima da gledam kad sam na pesackom prelazu,imam prednost i ne sme niko da me zgazi"!!!!!!!

Comment

• Stratos
                CBC Senator XXL
                • 10.09.2008
                • 2594
                • Novi Sad

E,ja danas probao ovako kao tvoj drugar
                Extra je kad pustim ovaj moj mozak na pašu,još kad bi mogao da sredim da se sa paše ni nevraća...ih! Ma iscimao sam gomilu čoveka za kormanom i volanom Ubiše se ljudovi kočeći i izbegavajući, i ne psuju (kao što bih,recimo,ja na nji'ovom mestu),čak ni ne trube u znak protesta. Šta ti je stra' od velikog brata, ccc... (neko je negde spomenuo diverziju na kamere). Očekivao sam više buke i adrenalina. Mis'im,nemam pojma šta da mislim,uglavnom,bilo je u početku zanimljivo.

Comment

• kosooki
                  CBC Član
                  • 03.07.2008
                  • 14
                  • Beograd

Pre par dana prolazim pored Kragujevca i nailazim na raskrsnicu. Pred raskrsnicu put ima dve trake, jednu koja je za skretanje levo i jednu za pravo. Ja se krecem ovom za pravo, ali neposredno pred raskrsnicu obilazim saht i blago prelazim u ovu traku za levo i vracam se u svoju tek kada je linija izmedju traka postala puna. Realno, nisam se blagovremeno prestrojio, ali se krecem nekih 40 i nigde u blizni nije bilo nikog drugog... do policajca posle raskrsnice koji me je zaustavio. Svetla upaljena, svi u autu vezani, oprema na broju, medjutim on mi pise kaznu od 5000 za neblagovremeno prestrojavanje.
                  Jos se razmisljam da li da se zalim ili ne, ali cu najverovatnije platiti posto mi ljudi savetuju da ce na kraju samo jos vise da me kosta. Medjutim, naravno da je poenta kaznene politike novog zobs-a pljackanje vozaca i, ono sto se cesto previdja, osnivanje jos jedne vladine agencije za zaposljavanje politicki pogodnih ljudi.

Comment

• boban1982
                    CBC Senator XXL
                    • 14.03.2010
                    • 1106
                    • Batajnica
                    • SAXO VTS-BIC

Samo stoje i cekaju ko ce sta da pogresi,cesto stoje na takvim mestima gde se lako moze pogresiti i naravno gde ce napisati kaznu,umesto da stoje na takozvanim crnim tackama i drugim opasnim mestima,gde ce da budu od neke koristi!Jednom me je zaustavio policajac zbog ne pustanja pesaka,a ja ga uopste nisam video,jer sam gledao u silne rupetine na putu kako ne bih razbio auto jer mi je to mnogo bitnije od nekog tamo pesaka.I platih tada kaznu za pojas 300 dindzi...

Comment

• painter
                      Banovan
                      • 04.03.2010
                      • 738
                      • beograd,m.mostanica

Kakva "bezbednost saobracaja"! To je samo zvucan naslov za ispiranje mozgova! *ebe se njima za nas!Sve se vrti oko novca i pritiska kojim se postize neki drugi cilj,a vezano za manipulaciju narodom.Bezbednost se drukcije postize.Ovim pritiskom ljudi vise grese u saobracaju,a statistike se daju nastelovati ili pogresno tumaciti.Ja nikad ranije nisam imao toliko nezgodnih susreta sa vozilima iz suprotnog smera,ali i sa onima koji voze ispred mene! Lepo se vidi STRAH od policije i losa voznja zbog toga!!

Comment

• weasel
                        CBC Veteran
                        • 07.06.2005
                        • 115
                        • Novi Beograd

U Ministarstvu unutrašnjih poslova ocenjuju da primena Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima “daje dobre rezultate, uprkos evidentnom povećanju broja poginulih”.

Kako mogu ovako nesto da izjave...

Comment

• kuzmar
                          Moderator
                          • 18.12.2009
                          • 783
                          • Lazarevac
                          • Pezo 207 1.6 HDI

Ma ljudi da nije ovo greska. Mozda je to izjavio neko iz Ministarstva finansija?
                          www.paluba.info

Comment

• Dora
                            Nadzornik!!!
                            • 24.10.2004
                            • 17451
                            • Novi Sad
                            • FIAT

Ma da... ne bi to čika milicajci nikad...
                            Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• boban1982
                              CBC Senator XXL
                              • 14.03.2010
                              • 1106
                              • Batajnica
                              • SAXO VTS-BIC

Oni rade samo svoj posao...

Comment

• YUgisa
                                CBC Senator XXL
                                • 05.06.2008
                                • 793
                                • Subotica
                                • Yugo 1.1 EFI

Da je ovaj zakon donesen samo da bi se izmuzile pare od ljudi se ogleda u tome da pri donosenju istog, pored nekog kao smanjenja nesreca sa smrtnim ishodom se najvise pricalo oko toga koliko novca ce da se skupi od kazni... Umesto da se stari zakon dopuni i isprave greske, donesen je novi zakon koji u najvecoj meri, dozvoljava gospodi sa lizalicama svu slobodu a zakon ima vise rupa i nebuloza od starog... Mislim da bi se bezbednost u saobracaju povecala na zeljen stepen pre sa uvodjenjem kamera na policijskim vozilima nego na nacin kao sto su uradili... Odkad je uveden novi zakon doziveo sam da me tri puta zaustave, a od toga dva puta su hteli da mi prisiju kaznu za nesto sto se nije ni desilo, a treci put me zaustavio pandur koji je pokusao da mi prisije kaznu jos po starom zakonu pa me pustio verovatno jer zna da nema sanse... A oci su mi ko sova sa guarane, posto novopostavljeni znakovi pored puta imaju samo neku svoju logiku... Npr kad ulazite u Suboticu, prvo ce te naici na znak 50 sa natpisom grada, onda ce te voziti jedno 2-3km pa ce te naici na 60 pred samom krivinom (kako su dobri, mozete da se osecate kao neki trkac i przite kroz krivinu) i onda posle toga vam dolazi novi znak sa naseljem koji opet bi trebao da znaci da je ogranicenje 50...

Ili situacija na ulasku u Backu Palanku

500m dalje panduri u hladu i tronozac na putu... Naknadno se vratio i slikao situaciju cisto ako mi pokusaju prisiti opet neku kaznu, posto sam znak skontao tek kad sam ih prosao i gledanjem u retrovizore pa nakon toga usporio...
                                Last edited by YUgisa; 28.08.2011, 20:00.
                                Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."

Comment

Working...
                                X