"Presretaci" u SAT-u

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • boban1982
    CBC Senator XXL
    • 14.03.2010
    • 1106
    • Batajnica
    • SAXO VTS-BIC

Odg: "Presretaci" u SAT-u

Pa moze se reci i da je zastrasivanje,kako god,mora se biti oprezan,narocito oni koji gaze preko 200,mitsubishi je brz,sigurno ce ga stici...

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

U zastrašivanju i jeste problem, niko danas nije glup i postiže se suprotan efekat. Postoje mnogo bolje metode da se ljudi obaveste i motivišu da nešto ne rade...
      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• zmaj_pa
        CBC Senator
        • 13.05.2007
        • 232
        • Klagenfurt am Wörthersee-Pancevo

Skijas je odlicno opisao pojavu doticnog organa....Ponasanje ucesnika u emisiji nije bilo skandalozno
        kao sto se pokusava predstaviti...a one fore voznje po zabitima i kao pracenje stanja
        asfalta kao i pisanje prijava nadleznim sluzbama ako nesto nije kako istr i trebuje
        tek nepije vodu..

Kad malo bolje razmislim i premotam film,ceo prilog je pokusaj kopiranja kultne nemacke emisije koja ide nedeljom na Vox-u "Schnell als Polizei
        Erlaubt"koja se bavi radom nemackih autobahn presretaca.....

Comment

• YUgisa
          CBC Senator XXL
          • 05.06.2008
          • 793
          • Subotica
          • Yugo 1.1 EFI

Taj termin nasilnicka voznja je previse sirok pojam a koristi se jako olako kod nas... Ja sam dobio primedbu od plavaca da je po malo moja voznja bila nasilnicka kada sam po kisi zaslajfovao na delu puta gde sam sa blatnjavog dela ulice presao na deo ulice koji je betoniran

A pricu samog tog priloga ne bih detaljno komentarisao jer nezavreduje trosenje vremena na njega, tako da cu samo ukratko reci da je vise puta pobijeno ono sto kazu i tamo samo "slepac" ne bi video rupe u prici... U Subotici putari imaju odlicnu foru za puteve pune rupa, umesto da ih saniraju postave ogranicenje brzine koje iznosi 20 do 30% od onog koje bi bilo u uslovima kada bi bio put normalan... Naravno, jos vise cekam izbore kada ce neko za glasacke poene da to nalozi da se sanira a po dobroj staroj navici ostace prethodna ogranicenja gde ce naravno dobra stara gospoda u plavom da pravi sacekuse, ovaj hteo sam reci da pazi na bezbednost saobracaja...
          Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."

Comment

• boban1982
            CBC Senator XXL
            • 14.03.2010
            • 1106
            • Batajnica
            • SAXO VTS-BIC

Bilo bi im pametnije da PRESRECU putare i da ih uhvate za usi i odvedu na mesta gde su rupe!Kome mi placamo taksu za puteve....!!!!

Comment

• milanco
              CBC Član
              • 20.01.2012
              • 30
              • Beograd
              • VW Golf 4 1.6 16v

Nisam gledao tu epizodu sa presretačima, otprilike sam čuo o čemu se radi i ne mogu da gledam, da se nerviram. Ne podnosim ekipu Alvirović, jer nisu stručnjaci iz bezbednosi saobraćaja, već samo obični novinari, tj. profesionalni tragači za senzacijom, čak i gde je nema! U ovom slučaju, nepropisno ponašanje u saobraćaju im je nepresušni izvor senzacije i naravno zgrtanja para!

P.S. I samo da dodam: trebalo bi zabraniti onu reklamu za NAVAK, gde se reklamira kako ljudi mogu da nauče u njihovoj "akademiji" da izbegnu nezgodu. Tako nešto je nemoguće, moguće je samo naučiti vozača da vozi pasivno i eventualno da nauči da se izvuče iz nekih kritičnih situacija. A šta oni kažu - prođite našu obuku i neće vam se desiti nezgoda! To je SKANDAL sa aspekta bezbednosti saobraćaja!

Comment

• boban1982
                CBC Senator XXL
                • 14.03.2010
                • 1106
                • Batajnica
                • SAXO VTS-BIC

Prijatelju i u ovoj temi si rekao ono sto i ja mislim,svaka cast!
                Pametnije je citati knjigu o saobracaju nego ici na te obuke za izbegavanje udesa.........

Comment

Working...
                X