Kome prijaviti ovo?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • TITO
    CBC Član
    • 25.03.2011
    • 62
    • Novi Sad
    • '88 Honda Prelude

Kome prijaviti ovo?

Pozdrav svima na forumu. Moje pitanje je sledece, kome i kako prijaviti:
    1) kada milicija napravi prekrsaj;
    2) kada milicija NE odreaguje na prekrsaj koji je ispred njih napravljen;
    3) kada vozac gradskog prevoza napravi prekrsaj, i
    4) kada Vas na autoputu obilazi autobus koji prevozi putnike brzinom preko dozvoljene?

Molim da izostavite odgovore "nikome" i slicno. Svima unapred hvala na odgovorima.
  • vladaomega
    CBC Senator XXL
    • 11.10.2010
    • 484
    • beograd

Odg: Kome prijaviti ovo?

1) kada milicija napravi prekrsaj; odeljenje unutrasnje kontrole u 29 novembar BGD.

Comment

• nikaragva
      CBC Senator XXL
      • 03.06.2008
      • 521
      • B. Palanka
      • Opel Astra h 1.9CDTI 16V

A ko nije iz BG?

Comment

• sri98
        Admin od Trpeze
        • 24.10.2004
        • 7262
        • Republic of Konjarnik
        • Toyota Corolla E 210

Re: Kome prijaviti ovo?

isto odeljenje, samo u tom gradu
        Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Dora
          Nadzornik!!!
          • 24.10.2004
          • 17451
          • Novi Sad
          • FIAT

Ljudi pitaju imali neki telefon za takve radnje pošto ima mnogo mesta za koje sumnjam da imaju tu službu a neka nemaju ni ustanicu milicije.
          Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Pantah
            CBC Veteran
            • 25.03.2007
            • 159
            • Beograd

Ovde su vam sve informacije na ovu temu.

Ima i pregled do 2008 godine o pokrenutim postupcima. Čini mi se da nisu dati podaci koji su objavljeni u godišnjaku MUP za 2009 i 20010 koji su duplo veći. Po tome se vidi da sektor radi svoj posao, ali se Srbi nešto sporo navikavaju da se može žaliti na rad policije.
            Money for nothin' and chicks for free

Comment

• nikaragva
              CBC Senator XXL
              • 03.06.2008
              • 521
              • B. Palanka

Ih, da neko cuje da si se zalio, posle mozes slobodno da okacis dozvolu o klin.

Comment

• Siera
                Cbc Senator
                • 09.11.2009
                • 1365
                • Čačak
                • Stralis

Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
                Red Bull daje krila al zato rakija daje quatrro

Comment

• TITO
                  CBC Član
                  • 25.03.2011
                  • 62
                  • Novi Sad
                  • '88 Honda Prelude

Hvala svima za odgovre.

Comment

• vulkan
                    CBC Veteran
                    • 03.09.2011
                    • 151
                    • sabac
                    • mazda nisan

Zar nema mogućnosti za neko anonimno prijavljivanje greški u radu pandura? Pa nema odmazde a ako šta urade urade, bolje nego trpeti i ništa ne pokušati da promeniš na bolje.

Comment

• Dora
                      Nadzornik!!!
                      • 24.10.2004
                      • 17451
                      • Novi Sad
                      • FIAT

Svojevremeno se prijava za neku inspekciju mogla anonimno dostaviti ali onda nemaš uvid šta su uradili, ako daš podatke onda možeš kontrolisati kako ide postupak.

Policija je esnaf i masonska loža svugde u svetu samo negde ima više unutrašnje kontrole a negde manje. Negde te upucaju bez problema a negde čak ni oni ne smeju da se parkiraju na prelaz ili travu ili raskrnicu (neverovatno ) Bez prijava ni ovi što bi uradili nešto (unutrašnaj kontrola) ne mogu ništa da urade.

https.autogas.rs

Comment

• kuzmar
                        Moderator
                        • 18.12.2009
                        • 783
                        • Lazarevac
                        • Pezo 207 1.6 HDI

Da ne otvaram novu temu.

Opisacu slucaj- Ustvari to nije slucaj to je ocigledna namera pa me interesuje da li bi po telefonskoj prijavi nadlezni poslali patrolu da se pozabavi slucajem? Da li bi imalo svrhe zvati bilo koga ili doticnog zaustaviti i izlupati ga kao vola u kupusu da razmisli i peske kada krene da li se dovoljno obelezio?

Dakle, mrkli mrak, put Arandjelovac-Vreoci, mesto Medosevac, juce oko pola 6 uvece. Mrak je vec uveliko pao, idem autom u pravcu Vreoca i neposredno pre jedne relatino blage krivine u susret mi dolaze 2 automobila. Nista neobicno. Ali primecujem da s enesto krece ispred mene na nekih 20-ak metara. Udarim na kocnicu, bacim duga svetla a ono ispred traktor sa prikolicom. Na prikolici ni tablice ni katadioptera ni jednog svetla. Cak nema ni da su ikada bili pa razbijeni vec stoje rupe za kablove.
                        Prodjosmo krivinu ukaza se pravac zgodan za preticanje kako sa ove tako i sa one strane. Ja sam pretekao i onda u retrovizoru vidim - PA NJEMU NI NAPRED NISTA NE SIJA. ALOOOO SRBINEEEEE, DA LI SI NORMALAN? Pa krenuce neko od one strane preticanje, videce te na 20 metara, da li ce moci da stane?
                        Pravac je malo duzi. u susret mi dolazi auto i onda vidim u retrovizoru da je taj auto hteo da izbegne neravnine na kolovozu pa je isao vise sredini puta da bi se u jednom trenutku naglo vrato u svoju traku. Verovatno kada je video tog IDIOTA.

Vracam se posle nekih 10 minuta, doticnog nisma sreo ali sam na gotovo istom mestu sreo traktor koji vuce berac za kukuruz. Samo jedan far mu radi, sto je bolje od nijednog, ali zato berac ni na koji nacin nije obelezen. Makar trouglom ako nista drugo.

I sta covek da radi? Da li bi imalo svrhe zvati policiju ili se direktno obracunati sa takvima?

Ja imam razumevanja za sve: i da je sezona branja kukuruza, i da je dan sve kraci, i da mnogi ne mogu za vidnog vremena da stignu da se vrate kuci, i da je kriza i da finansije uvek problem....ALi ne mogu da razumem da je neko sprema svoj i tudji zivot da rizikuje zbog 1500 ili 2000 dinara. To mi nikako nije jasn.
                        Osim toga voleo bih da mi neko strucniji kaze kolike bi na sudu bile sanse da doticni umesto kazne za saobracajni prekrsaj dobije krivicnu prijavu i da mu bude sudjeno za npr. pokusaj ubistva? Naime svojim postupcima on je direktno ugrozio zivote drugih ucesnika u saobracaju.

P.S
                        I ovo nije prvi put. Vec sam nekoliko puta imao slicne situacije i srecom nisam krenuo preticanje vozila ispred inace bih naleteo na take neosvetljene budale.
                        www.paluba.info

Comment

• nikaragva
                          CBC Senator XXL
                          • 03.06.2008
                          • 521
                          • B. Palanka

S obzirom gde živimo nikome. Motku u ruke i udri dok žuljeve ne napraviš. Možda nekom svom spasiš život.

Comment

• Dora
                            Nadzornik!!!
                            • 24.10.2004
                            • 17451
                            • Novi Sad
                            • FIAT

Policija bi trebalo da reaguje, toga ima svugde ali je dole izraženije, doživeo sam slično na autoputu oko Kragujevca samo je bio Jugo u pitanju, nijedno svetlo ali zato obilazi kamion...

Doba je mobilnih, treba zvati policiju i prijaviti.

https.autogas.rs

Comment

• kuzmar
                              Moderator
                              • 18.12.2009
                              • 783
                              • Lazarevac
                              • Pezo 207 1.6 HDI

u medjuvremenu sam kontaktirao jednu poznanicu koja radi u MUP i on mi je potvrdila da svako u takvim situacijama moze alarmirati policiju i da bi oni svakako reagovali, onaj ko pozove uopste ne mora da ih ceka, ali je problem da li ce toga zateci na putu dok stignu
                              konkretno za celu opstinu Lazarevac imaju samo jednu patrolu saobracajne policije (pretpostavljam u smeni)
                              ja je onda pitam zasto po prijavi ne bi izasla najbliza obicna patrola koja bi doticnog zadrzala dok ne stignu saobracajci i ona mi rece da moze i tako (verovatno ako bi se neko setio da postoji itakva mogucnost)
                              www.paluba.info

Comment

Working...
                              X