Pogledajte ovo!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • BRABUS
    CBC Senator XXL
    • 15.10.2004
    • 2399
    • London

Auuuu, ovo nije normalno

Stvarno da budale i pijanice Bog cuva..

Originally posted by srdjan_p
    Preziveli jer su se nalazili u japanskom autu da ne kazem
    Hondi...
    "Sta ta Honda to tanak lim, ne daj boze da se negde slupas u tome!" nemaju veze sa mozgom...
    I jedno i drugo su predrasude...klasicno srpske

Comment

• level3
      CBC Senator XXL
      • 29.01.2006
      • 857
      • BGD, V.B. Karaburma

Uh, od ovoga bih sad mogla velika rasprava da se napravi.

Sreca, sreca i sto X sreca, a o daljim nagadjanjima xxxxxxx
      www.hondaclub.co.rs = SeXution - Revolution - Hondaution =

Comment

• Skyline GT-R
        CBC Senator XXL
        • 13.02.2005
        • 806
        • Chicago - My Kind Of Town

Originally posted by Vlada_nbgd
        Ovde su posledice za takvo ponasanje u saobracaju veoma blage,samo kod nas mozes ostajati bez dozvole nekolko puta,voziti sa duplikatom ili proci sa stotinak evra kazne za voznju u mortus pijanom stanju.
        Zato ce ovakve stvari da se konstantno ponavljaju.Uvek ce biti (mortus) pijanih vozaca..i ko zna koliko ce jos puta hiljade neduznih ljudi da pogine zbog pijanih vozaca.Tj zbog "zakona" kakav jeste....U Americi ostajes bez dozvole samo ako ODBIJES policajcu da uradus alko test kad ti kaze da uradis.A ako ti nadju alkohol u krvi....pozdravi se sa dozvolom na par godina...i tu nema "hvatanja veze"...ali..da je to sve..pa onda osiguranje skace drasticno...a da ne pricam o problemu da nadjes osiguranje ko ce da te osigura...jer nece hteti sva...pa mora ponovo da polaze za dozvolu (kad posle par godina bude steko pravo da uopste vozi ponovo), pa da ide na dodatne casove...itd itd...Pa kad ljudi budu postali svesni konsekvenci takvih razmera...da vidite kako se malo vise misli da li ce da pije ili ne kad vozi.
        Ja kad god sma izaso sa nekim drustvom u grad....onom ko vozi NA PAMET ne pada da pije.ZNaci..NA PAMET...I to normalno da vozi..o divljanju pod "gasom" i da ne pricam.Zna da zbog jedne (ili dve) casice moze da ima probleme od kojih ce za glavu da se hvata...zna da zakon POSTOJI...i nije mu svejedno.

Comment

• zvrle
          CBC Senator XXL
          • 01.11.2005
          • 961
          • Beograd, Batajnica
          • Golf 4

Mogu slobodno da promene datum rodjenja, ovo je strasno.
          “Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”

Comment

• foRce
            CBC Senator
            • 03.11.2005
            • 213
            • Novi Beograd
            • Honda Accord Sport, Rover 600

Ma dajjjj ......Prosto neverovatno da su preziveli.Neverovatna sreca.

Comment

• Wiz
              CBC Senator XXL
              • 30.09.2004
              • 3104
              • Nish

A kako se u Japanu resava problem sa snegom i ledom,posto ga ima naravno

Comment

• SAAB PoWeR
                CBC Senator XXL
                • 26.04.2005
                • 1394
                • tu iza coska(Milwaukee USA)

samo da popravim Skyline GT-R
                u usa ako te uhvate u pijanom stanju da vozis
                dozvola ti se na licu mesta oduzima i lisice na ruke , ako se opires hapsenju ,spice te elektricnim pistoljem , pa ti nastavi
                posle toga u zatvor pa ti puknu 5000 $$ bel (kako se kodnas kaze , placas da bi te pustili na slobodu do sudjenja )
                pa posle na sud , pa pukne vozacka koju godinu i ti puknes po djepu , pa pamet uglavu , kodnas ima zakona samo je problem sto se ti zakoni ne sprovode u potpunosti , a dokle ce tako , niko nezna ...
                _Svenska Aeroplan Aktie Bolaget _moj SAAB projekt ,moja photo galerija

Comment

• sri98
                  Admin od Trpeze
                  • 24.10.2004
                  • 7262
                  • Republic of Konjarnik
                  • Toyota Corolla E 210

Originally posted by SAAB PoWeR
                  pa ti puknu 5000 $$ bel (kako se kodnas kaze , placas da bi te pustili na slobodu do sudjenja )
                  ...
                  Kaucija
                  Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Karbo
                    CBC Senator
                    • 16.02.2006
                    • 225
                    • Sydney - Land of Downunder

Originally posted by srdjan_p
                    To dokazuje da one price "onih" likova tipa "Sta ta Honda to tanak lim, ne daj boze da se negde slupas u tome!" nemaju veze sa mozgom...
                    Mada ima i toga da bog cuva pijane budale, potvrdilo se u bezbroj situacija...
                    Nemoj da se ljutis, al mene je (bio sam pjesak), spucala Honda Accord 1995. model, riba je vozila preko 60km/h. Nosila me na autu preko 10m. Razvalio sam joj prednji branik, haubu, shoferku (glavom), udubio krov i onda spao s auta na afalt.
                    Ni jednu kost nisam slomio, imao sam 5 kopci na glavi, izvrnuo desni skocni zglob, sjebao lijevo koljeno i lijevu ruku ugruvao.
                    U bolnici doktori kad su vidijeli policiski izvjestaj, nisu mogli od cuda da vijeruju da nisam polomio ni jedne jedine kosti.
                    Jos sam tada bio dosta sitniji, 195cm i jedva 75kg. A sada sam 198cm i 105kg. Sad bi i FAPa sjebao a ne Hondu Accord.

ps Nije ni Honda kao sto se prica!
                    I firmly believe that anyone, who is worth anything at all should own
                    a 12 cylinder car before they die... because there's nothing else like it...
                    It will take your breath away!!!
                    by David E. Davis

Comment

• -Vedran-
                      CBC Senator XXL
                      • 03.10.2004
                      • 3255
                      • Beograd

Nema to veze...ja sam gledao renault megane kad je udario pesaka sa 40 km/h.Pesak je bio povredjen, ali nista specijalno, dok megan haubu bukvalno nije imao...mislim da to zavisi vise od samog udara...
                      Power of dreams !!!

Comment

• Ivvan
                        Moderator
                        • 29.09.2004
                        • 1574
                        • Nis
                        • SAAB 9000

To zavisi vise od auta,koje je godine pravljen. Noviji automobili moraju da budu sigurni i za pesake zato pesaku nije bilo nista,da je naleteo na ladu ili moskvica ne znam sta bi bilo
                        Turbos make torque,and torque makes fun

Comment

• Soichiro
                          CBC Član
                          • 02.04.2006
                          • 13
                          • dole na uglu

Tacno je da su noviji automobili sigurniji za pesake ali to ne znaci da ce sad pri udaru (cak i pri maloj brzini) samo da otresu prashinu sa odece i nastave put do pijace
                          Milion tu faktora utiche kao i kod svakog sudara. Naravno imati srece kao blata nije na odmet.

Comment

• Karbo
                            CBC Senator
                            • 16.02.2006
                            • 225
                            • Sydney - Land of Downunder

Originally posted by Soichiro
                            Tacno je da su noviji automobili sigurniji za pesake ali to ne znaci da ce sad pri udaru (cak i pri maloj brzini) samo da otresu prashinu sa odece i nastave put do pijace
                            Milion tu faktora utiche kao i kod svakog sudara. Naravno imati srece kao blata nije na odmet.
                            Upravo bas to, sreca presudan faktor. Mene je izulo iz kosarkaskih patika (koje su bile veoma dobro stegnute/svezane). Od udara mi je pukla majica dugih rukava, samo mi dole na dnu majice gdje ona traka oko struka ostalo citavo. Rukavi i ostatak majice popucali kao da si me razapinjao.

Doktori su mi rekli, sreca moja pa sam bio opusten. Nisam ocekivao, niti vidio niti cuo auto koji me spucao. Pa zbog opustenosti, svi misicu su bili opusteni, tako da me auto samo "streslo i istumbalo". A ja sam se osjecao kad me neko ubacio u ves masinu i ukljucio centrifugu.
                            Da sam vidio auto koje dolazi, zbog straha bi se zgrcio i stegao misice, koji bi od udara popucali i to bi prouzrokovalo pucanje i kostiju. Tako doktori kazu... sreca pa naletila mala s ledja!

Kod nas u Australiji je zabranjeno da se na haubu kace "satovi za boost/ulje/vodu i sl." Bas zbog sigurnosti pjesaka. Cak i unutra kad se stavljaju moraju biti ispod gorenje tacke volana, po mogucnosti unutar ventilacionih rupa od Air Cond. ili cd player-a.
                            I firmly believe that anyone, who is worth anything at all should own
                            a 12 cylinder car before they die... because there's nothing else like it...
                            It will take your breath away!!!
                            by David E. Davis

Comment

Working...
                            X