Uvek...
Vezujete li pojas?
Collapse
X
-
-
Posto me je Corolla navikla na vezivanje, jer pisti u suprotnom, u vecini slucajeva se vezujem i u Vectri. Ali posto sam doziveo 2 sudara kada nisam bio vezan i gde su stete bile velike, shvatio sam da je vezivanje neophodno radi bezbednije voznje, ali nije ineophodno. U oba slucaja sam se zadrzao rukama i na svu srecu ih nisam polomio. U jednom slucaju, sudar je bio direktan sa cvrstom preprekom pri brzini od nekih 60 km na h.Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
-
Od kada je donijet ovoj novi Zakon vezujem se stalno.
Comment
-
-
Uvek ga vezujem.
Jos nesto. Kada vidim likove koji voze malu decu bez sedista ili da deca nisu vezana, stoje ispred prednjeg sedista dok je auto u pokretu ili vrhunac kada dete drze u krilu (!!!) dok voze... E takvima bih u najmanju ruku oduzeo dozvolu na par godina istog trenutka, uz primenu bejzbol vaspitnih mera...*** ********************** ***
*** gf AL QK \=-Q XES1 ***
Comment
-
-
ne vezem ako idem 100m daljleili ako sam u odijelu/sakou - jbg, neudobno...ali u 95% slucajeva sam vezan. pogotovo ako znam da cu brze da vozim (a to mi je svakodnevnica - gdje god da krenes imas ekspresnu cestu gdje malo ko vozi ispod 120-130).
Zovem se Miroslav i pravim igračke.
Comment
-
-
Kada je preko dana guzva i kreni stani voznja retko se vezujem.....u ostalim slucajevima i nocu da.To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
Comment