Nišlija „maseratijem“ pokosio pešake

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • scarab26
    CBC Senator XXL
    • 27.09.2006
    • 353
    • bgd

Nišlija „maseratijem“ pokosio pešake

NIŠ - Za volanom automobila ?maserati? austrijskih tablica, koji je 23. decembra oko 18 časova, kako je ?Blic? pisao, u Ulici Generala Milojka Lešjanina sleteo sa kolovoza i oborio tri osobe, nalazio se Predrag M. (28) iz Niša, saopštila je juče policija. Policajac Duško P. (40) iz Donjeg Drenovca, koji se nalazio na službenoj dužnosti, i prolaznica Jelena Đ. (24) iz Leskovca teško su povređeni dok je Jelena J. (23) iz Huma, radnica koja se nalazila u trafici u koju je udario auto, zadobila samo lakše telesne povrede. Duško je zadobio prelom potkolenice, a Jeleni je polomljen nos, ali nisu životno ugroženi. Uzrok nezgode je neprilagođena brzina kretanja uslovima kolovoza.

Izvor: Blic

Edit #023: Ne iznosi netacne informacije, i pogresne pretpostavke o drugim ljudima!
  • AreOut
    CBC Senator XXL
    • 22.07.2006
    • 590
    • Zabjelo

Heh..

Da zlo bude gore postojala je dobra sansa da ga pandur(zao mi covjeka ali opet je dobro prosao kako je mogao) zaustavi za prebrzu voznju i divljanje i da se "dogovore"...
    http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c

Comment

• Hermes
      CBC Senator XXL
      • 14.02.2006
      • 1306
      • https://t.me/pump_upp
      • bemve

Osecam potrebu da branim coveka, jer ga znam i znam kako se sve desilo....kad procitas u novinama, ne daju ti sve podatke, pa mozes da sklopis pogresnu sliku....
      Decko je OK, porodican covek, uopste ne divlja kolima, pa ni tad kad se to desilo, vec je bilo klizavo, pa mu pobego auto...i udario u policajca i tu devojku koji su kupovali nesto na trafici....ja nisam video, ali kazu da nije isao brze od 40-50 na sat.....i nije gasterbajter, ceo zivot je u Nisu, a i auto nije njegov...
      Ne sudite prebrzo,pogresicete....
      https://t.me/pump_upp

Comment

• Nenad
        CBC Senator XXL
        • 06.01.2005
        • 1364
        • BBgd/Mow

Hermes,
        slazem se sa tobom da ne treba suditi prebrzo ali da mu pobegne auto na 40-50km/c ne verujem. Osim ako nije usao u krivinu od 90stepeni sa takvom brzinom ali u tom slucaju je to tacno voznja neprilagodjenom brzinom.
        Boost or bust...

Comment

• Bane R
          CBC Senator XXL
          • 27.03.2006
          • 1769
          • Beograd

1. Hvala bogu da nema mrtvih i valjda neće biti posledica.
          2. Odgovaraće ukoliko je neki prekršaj načinio.
          3. Hvala i doviđenja.

Propisano je kako se treba ponašati u saobraćaju, a da li je neko radio u inostranstvu ili nije, da li je to bio Maserati ili Pezejac, nebitno i dalji komentari su suvisni...

Edit #023: pripazi na kvalifikacije drugih ucesnika u diskusiji!

Comment

• AreOut
            CBC Senator XXL
            • 22.07.2006
            • 590
            • Zabjelo

Ne vjerujem da auto tako lako moze da pobjegne sa 40-50, pogotovo ne taj sa vjerovatno ESPom, a i tesko da bi pri toj brzini povrijedio radnicu U trafici.

Comment

• GT
              CBC Senator XXL
              • 01.12.2006
              • 337
              • Beograd

Pa... Ne znam...

Ali ono sto znam sigurno je da je drugar vozio 15 km\h i pokusao je da dohvati nesto sa poda, udario u parkiranu prikolicu dok je podizao glavu i rascepao je mnogo, kao da je vozio bar 70!

Nema tu bas nekih pravila...

Ali opet...

Bitno je da niko nije poginuo!
              "Driving an Alfa Romeo is not like driving an ordinary car in an ordinary context. It is pure driving desire turned into a car which is also the expression of one's personality. When you are in the driving seat, your hands on the leather steering wheel, you are at one with your Alfa Romeo: the road before your eyes, the tyres's grip on the road, your heart beating at the same rpm of your engine."

Comment

• ToNcA
                CBC Senator XXL
                • 31.01.2006
                • 868
                • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
                • Mazda 6 2.0d

Originally posted by GT
                Pa... Ne znam...

Ali ono sto znam sigurno je da je drugar vozio 15 km\h i pokusao je da dohvati nesto sa poda, udario u parkiranu prikolicu dok je podizao glavu i rascepao je mnogo, kao da je vozio bar 70!

Nema tu bas nekih pravila...

Ali opet...

Bitno je da niko nije poginuo!
                A to sto nek dohvata u voznji nesto sa poda smatras odgovornim ponasanjem?

Ljudi, nema sanse da nekome pobegne auto na 50km/h naorcito zato sto ovh dana nije ledilo. Pa neceti mi reci da se Maserati gore ponasa u voznji od Vectre ili Megane-a (automobili koje trenutno vozim). Jos na Megane-u imam letnje gume.

Jeste da je to ogromna snaga na zadnje tockove ali ipak...

Jos da razbije trafiku. Ok da je zakacio nekog prolaznika ali povrediti radnika u trafici - treba voziti mnogo brze. Kada je jedan decko koga znam udario kombijem u trafiku jeste povredio radnika i to teze ali je vozio skoro 100km/h i bio prilicno pijan.

Jednostavno - ne opravdavam nikoga kome se desi da mu "pobegne auto" u gradu!!! Desi se na otvorenom ali ja u gradu kada zalici na klizavo otvorim cetvore oci. Da ne daj boze izleti neko dete ma koliko nebio kriv nebi me opralo nista

Pu, pu, pu, daleko bilo!

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• CLD
                  CBC Senator XXL
                  • 08.02.2005
                  • 1225
                  • Belgija - ranije Luna-Chico

Necu ni da branim ni da napadam, ali postaje degutantno, koliko je vozio on najbolje zna, samo nemojte da zaboravite na Marfijev zakon.

Comment

• ToNcA
                    CBC Senator XXL
                    • 31.01.2006
                    • 868
                    • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
                    • Mazda 6 2.0d

U pravu si sto se Marfija tice. Jbg, uzmes tudj Maser i desi ti se tako nesto. Zato ja tudja kola veoma retko vozim (kada se vlasnik napije tada jedino).

A sto se gubljenja kontrole tice - nikad mi se nije desilo da izgubim iz cista mira ali sam imao par kriticnih situacija i uvek je bila "neprilagodjena brzina" ili "namerno divljanje".

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• MOSLER
                      CBC Senator XXL
                      • 27.05.2005
                      • 1064
                      • Niš

Ne znam da li je tada bilo klizavo i da li je momak isao 40 ili 50km/h,znam samo da je taj isti Maserati pre jedno desetak dana pored mene na bulevaru proleteo sa jedno minimum 140km/h u desnoj traci uz sam ivicnjak

Comment

• AreOut
                        CBC Senator XXL
                        • 22.07.2006
                        • 590
                        • Zabjelo

Dobro mozda ga nije on vozio vec vlasnik, u svakom slucaju to je moglo svakome od nas da se desi (teoretski, ja sa nesto ne bih igrao maseratijem kroz grad kad je klizavo, pogotovo ne sa tudjim al aj ).

Zao mi je ne znam sta da kazem sreca je sto niko nije poginuo a te sto je povrijedio ima da sanja do kraja zivota to mu je najveca kazna...

Comment

• Nikola
                          CBC Senator XXL
                          • 29.09.2004
                          • 975
                          • Indjija/Vojvodina

Zakljucili smo sta? Nista.....

LOCK
                          .:Cuore Sportivo:.
                          Alfa Romeo 145 1.6 Boxer 103HP 96`

Comment

• Sasha
                            CBC Senator XXL
                            • 04.10.2004
                            • 4126
                            • Novi Sad

Otkljucano da bi dobili info iz prve ruke. Brabus, izvoli.Posle ide lock.
                            www.arcs.org.rs/forum

Comment

• BRABUS
                              CBC Senator XXL
                              • 15.10.2004
                              • 2399
                              • London

Da malo unesem neka svoja zapazanja. Dakle, prosao sam slucajno kolima posle udesa, 10-ak minuta i napravio fotku (ova dole...iz kola u pokretu, mobilnim), pa se slabo vidi. Ali kao sto je ocigledno, steta i nije tolikih razmera kao sto se moze pretpostaviti. Obe strane auta su cele, zadnji kraj takodje, stradao je branik i krilo i jos neke sitnice. Sve se to desilo u glavnoj ulici u Nisu, u 7 sati uvece, i gde je bila ogromna guzva, tako da sumnjam da je imao gde da dostigne neku ogromnu brzinu, a i po steti na autu se vidi da nije isao mnogo brzo. I da...nije bilo klizavo i nije gastarbajter.

Inace, auto nije vozio P., vec njegov brat (21. god), a ovaj je bio u kolima. Po prici iz prve ruke, glavni razlog je neiskustvo. Dodao gas kad bas i nije trebao, zanelo ga i sleteo s ulice na trotoar.

Video sam da se tim autom divlja po Nisu, ko je to radio, neznam...ali sam pretpostavljao da ce tako da zavrsi. Sreca sto nije ubio nekoga, i sto su svi ti ljudi dobro. Da ce da odgovara, ne verujem...ko je jos odgovarao za tako nesto kod nas...

Evo i slike

Nadam se da je ovim stavljena tacka na slucaj. Sasha...hvala i LOCK, ako smatras da treba

Comment

Working...
                              X