Meni je pukla zadnja leva, bila 4orica u kolima, muzika do daske, tako da nisam nista cuo, guma je polako ispustala. . . 80-110brzina. . . Primetio sam da je auto peceo da vuce, ali ne strasno. . . I sta ja, drug izadje da pogleda, mislili smo da je auspuh pao ili tako nesto, jok, on nista nije video i mi nastavili. . . Kasnije primetim da nesto smrdi, stanem a iz gume vire zice
, a ovi moji se razbezali
, kazu da ce da eksplodira. . . Tu zamenim i nastavimo
A desilo mi se dok sam putovao autobusom da je pukla prednja desna, vozac je naravno to odmah primetio, i smotao volan u levo, pa u desno, pa tako nekako se iskontrolisao, sreca te niko nije prilazio iz suprotnog smera
, putnici nepovredjeni. E to je majstor
Suopermen je "kasnio na sastanak", pa je preuzeo volan u ruke, jer je jelte iskusni od vozaca, a u kolima je bio neko ko se nikada nije vozio tom brzinom, pa on da mu pokaze, tom prilikom cini mi se da im je i pukla sofersajbna. . . Intervju je, ako se dobro secam iz Auto Bilda, proslog leta sam to citao, znaci 2006,kraj off-a(tacka)

A desilo mi se dok sam putovao autobusom da je pukla prednja desna, vozac je naravno to odmah primetio, i smotao volan u levo, pa u desno, pa tako nekako se iskontrolisao, sreca te niko nije prilazio iz suprotnog smera

Citao sam pre par godina intervju Miodraga Kostica(MK Komerc) kada mu je u Audiju S8 pukla prednja guma pri 270km/h.Kaze da mu je iskidala deo branika,polomila far i napravila jos neku stetu na prednjem delu vozila.kako kaze,uspeo da zaustavi auto,zamenio tocak i nastavio put.
Comment