Ministar i pojas

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • sri98
    Admin od Trpeze
    • 24.10.2004
    • 7262
    • Republic of Konjarnik
    • Toyota Corolla E 210

Originally posted by 206
    Ta G-klasa nije mogla da ide 200+ cisto iz razloga jer je bila blindirana, dakle max. 160.
    A ako je sa onim slovima AMG? Ima i takvih u voznom parku.
    Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• HEMI 426
      CBC Senator XXL
      • 23.12.2005
      • 1833
      • Novi Sad -United States of Liman

ja sam vidjao samo G500 kao sluzbena vozila, sve G55 AMG za koje znam su privatni automomobili... e sad, nisam mercedesdzija pa ne znam sa sigurnoscu ali mi blindiranje i AMG zajedno ne idu...

na ovom discu koji imam, nema tacnih specifikacija G500 modela, kao tajna je ali ima slika gde se lepo vidi ojacanje ispod i text koji kaze da je u B7 nivou zastite to dovoljno da prezivi minu ( ne kaze koju, valjda pesadijsku ) bez ostecenja po vozilo... kapiram da je u stanju i da prezivi kera ( makar velikog ko tele )...

ovo je slika, komentari?

Comment

• mishio
        CBC Senator XXL
        • 29.05.2007
        • 1204

ma idi i taj 500 nosi dobro blindiranog, tek 55 AMG, moj komsija ima tog 55 AMG, i nekog dizelasa, ide kao blesavo .. ja mislim da ima policija AMG isto bar mi se cini da sam vidjao, raspitacu se ..

nekako mi ovo sve cudno deluje, dokazati se nista nece tako da mi dzabe lupamo glavom

realno u bika da je udario ne bi ovako prosao ..

Comment

• sri98
          Admin od Trpeze
          • 24.10.2004
          • 7262
          • Republic of Konjarnik
          • Toyota Corolla E 210

Originally posted by HEMI 426
          ja sam vidjao samo G500 kao sluzbena vozila, sve G55 AMG za koje znam su privatni automomobili...
          Ima i tih 55 AMG, jurio se ja jednim od Pazove do centra BG.
          Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• bili
            CBC Senator
            • 13.11.2007
            • 208
            • NS

Ljudi, jeli neko video neku sliku. Nema slika, bar ja nisam uspeo da nadjem. Ovo izaziva sumnju.

Meni lično je ova priča sa kerom prilično sumnjiva. Pre bih rekao da su zbog ko zna čega (brza vožnja, zadremao, magla, alkohol,...) izgubili kontrolu i desilo se to što se desilo.

Pošto nije imao pratnju, nije bilo vozilo pod pratnjom, MORA da se pridržava svih propisa pa i max 120 km/h.

Obe ruke slomljene vozaču govori nam da se držao za volan, a nije bio vezan... Verovatno ni Ministar. Dobar auto + blindirani + pojasevi + vazdušni jastuci, ne bi trebalo biti teških povreda. Dobar auto + blindirani - POJASEVI + vazdušni jastuci = teške povrede.

Inače, i mi smo udarili baš negde u tom reonu u kera i nista. Vozila moja žena oko 160, ja dremao, pretičemo kamion i odjednom ispred kamiona istrčava kuče, ona koči instiktivno, vidim oči kučeta koje svetle u mraku kako nas gleda, blagi udarac, sve vreme pored nas sa desne strane kamion, tada je brzina bila oko 120. Nastavili dalje do prvog parkinga. Verovatno smo ga samo dokačili točkom ili ćoškom kola jer nikakvih oštećenja ni tragova na kolima nema. Imali smo mnogo sreće.
            VW über alles.

Comment

• Dragon
              CBC Senator XXL
              • 15.11.2006
              • 963
              • Beograd

Meni se to desilo pre par meseci, interesantno, na priblizno istoj deonici. Imao sam srece da pas nije bio veliki, ali instiktivno sam stegao volan i nije mi padalo na pamet da cimnem.

Ubio sam psa, polomio deo branika i nista..a, vozio sam oko 130.

Cenim da su oni vozili ludacki brzo, mozda je malo cimnuo, a pri toj brzini to je cao...
              Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• mishio
                CBC Senator XXL
                • 29.05.2007
                • 1204

mozda je ministar isao da proseta kera malo po nisu pa zato nije bilo pratnje, a mozda je bilo i saputnica unutra pa zato sve deluje kao da je sumnjivo ..

sala mala naravno ..

opet se pokazalo da airbagovi + pojasevi najbolji drugovi, u suprotnom dzabe sve ..

Comment

• HEMI 426
                  CBC Senator XXL
                  • 23.12.2005
                  • 1833
                  • Novi Sad -United States of Liman

mozda je isao da odbaci ljubavnicu kuci
                  mozda je isao da poseti odbeglog haskog optuzenika
                  mozda je isao da pregovara o podeli kosova
                  mozda je ovo
                  mozda je ono

jedno je sigurno, nije se drzao procedure, vozac nedorastao zahtevima, neprilagodjena brzina i sve to dovodi do ovakvih stvari... da ne govorimo o bahacenju i glupiranju na putevima...

mada,mozda je i u pitanju pokusaj ubistva...jest da je jocic retard ali mozda je nekog iznervirao... suvise x-ova u ovoj jednacini da bi sigurno mogli da kazemo resenje...

Comment

• GadGet
                    CBC Senator
                    • 15.08.2007
                    • 206
                    • Nbgd, Vozdovac

Da li je macka, pas ili tele uopste nije bitno, nigde slika, stice se utisak da je neko nekome hteo da skrene paznju pred 3 feb

Comment

• Djux
                      CBC Veteran
                      • 10.08.2007
                      • 133
                      • Zemun

E danas sam procitao...minista bio u lovu. Cak mu je i puska koja je stajala unutra nenela neku povredu (mehanicki) nije opalila. Bio je G500 sigurno nije mi poznato da drzavni organi uopste imaju neki ML. Inace vojska ima G55-ce amg par komada cini mi se. Drugar je vozio letos jedan dok je bio na odsluzenju vojnog roka u Pancevu. Sad da li je blindiran ili ne o tome moze da se prica,ali je to sad nebitno nije se pucalo u njega. Ali moze imati uticaja na tsaiblnost vozila potencijalno manevru obilazenja psa. Sama cinjenica da ne postoji bukvalo nikakva ni najmanja fotografija sa lica mesta budi sumju. A ova prica sa kerom mi deluje izlizano, pa nije tele od psa izletelo pa da mu poremeti putanju. E jedino je sto kazete instinktivno vrdnuo volanom, sto G klasi pogotov ako je blindirana ni malo ne prija pri 160+ brzini kojom su se kretali. Dok povrede koje su naveli objasnjavaju da nisu bili vezani ili bar ne Jocic.

Ali opet ne treba ocekivati nista vise od onog sturog saopstenja direktora policije. Ipak je ministar doziveo nesrecu. A covek je povredjen i to tesko. Ali opet nek zahvale bogu sto su zivi ostali.

Comment

jeli jer neko od vas video to kuce?
                        ja sam kao udaro kucice, macke i kokoske(samo lete kad ih puknes)
                        kad sam kuce udario na braniku je bilo udubljenej mozda 2mm..
                        a jos mecka te klase (Tezina?) pa vola bi oduvala sa puta.

Comment

• CannoN
                          CBC Senator XXL
                          • 15.09.2007
                          • 485
                          • Beograd

Nemoj tako HEMI pojesce te ovi policajci/moderatori sa foruma

Ljudi koji su bliski pominjanim krugovima znaju da je doticni vozac bio vazda problematican sto se tice prebrze voznje i bahatosti. To ipak ne mora nista da znaci po pogledu krivice, videcemo, ne zvanicno naravno.

Inace ,kako saznajem, ministar nije bas u najsjajnijem stanju. Vratni prsljen mu je puk`o i pokidao nerve pa ne moze da pokrece ispod njega telo. Videcemo koliko su vrhunski hirurzi zaista vrhunski posto je kicmenu mozdinu jako zajebano povezati da radi kao pre. Pored toga mu je i karlica pukla a rebra su mu probila pluca.

Comment

• Djux
                            CBC Veteran
                            • 10.08.2007
                            • 133
                            • Zemun

Jel znate od cega obicno strada grudni kos prilikom prevrtanja i potovm naravno ostecuje pluca?
                            Nije obavezno ali se desava (naravno kad putnik nije vezan): od rucice menjaca. Poznanik iz Zemuna ja nastradao od iste povrede pre 7 god. pri slicnim uslovima. Samo je uzrok bilo pucanje gume pri nekih 200km/h Sto je najgore sam izasao iz auta i bio svestan svega ALi posle 7-8 dana....

Comment

• mishio
                              CBC Senator XXL
                              • 29.05.2007
                              • 1204

evo zanimljiv snimak crash testa

Comment

• bojan
                                CBC Senator
                                • 29.08.2005
                                • 232
                                • novi beograd

Kad se vec govori u udaranju u kerove imao sam slicnu situaciju na auto-putu beograd zagreb negde oko simanovaca,noc,vozim negde oko 130-140 i odjedanput udarac u prednji desni deo,nisam ni bio svestan da sam udario kera nisam ga ni video tek kasnije dok sam kocio i kad sam stao premotavao sam film i skapiram da sam u trnutku krajem oka video psa ali to je bilo sve,kakvo crno reagovanje sa kocenjem i manevrisanjem volanom nema od toga nista...epilog slomljen branik.migavac i deo psa na felni, "verovatno" sam ga ubio ne verujem da bi mogao da zivi bez toga...tako da mislim da se ovde ne radi uopste o udaranju u psa,pre ce biti da je u pitanju umor,alkohol,brza voznja ili slicno...

Comment

Working...
                                X