Samo da objasnim posto nekim ljudima nije jasno. Situacija koju je naveo se desila i meni, pesacki prelaz kod opstine nbgd. Zurim nesto i pored mene 2 kola staju ja produzavam, naravno nisam sta na pesacki. Zaustavlja me cika policijac i pita jel znate zasto sam vas zaustavio? Naravno znam zamalo ga nisam zgazio
Uzima mi licnu kartu i vozacku upisuje sve podatke u neku svesku za 2min i samo kaze teraj dalje. Iz izvora bliskih policiji sam saznao da moze da mi stigne kazna, a moze i da ne stigne ( )
Plava koverta stigla pre 7 dana, mrzelo me 1 put da je preuzmem cekam da stigne 2. Nema fotoaparata, nema zapisnika ....
isto se deslio i drugu za brzinu pre mesec dana, samo sveska....
Gde pored YUBCa? Onog YUBCa kod SIVa? Tu ih nikad nisam video , uvek ih vidim pored SIVa i pre SIVa ili sam se ja nesto tu zaebao ?
A kad se penjes uz Banjicu (nadam se da mislite ona ulica kad se ide od Kanarevog brda ka Banjici) sakriju se iza kontejnera kerovi pa ih retko kada vidis kako valja, a ne znam da li ste provalili da cekaju nekad i skroz na vrhu inace Vocko, i ja mislim da je 50 ogranicenje ali nisam siguran . . .
kod YuBC stoje na cosku Bul. Umetnosti i Bul. M. Pupina hvataju ljude koji idu iz pravca Bul. Nikole Tesle (od Juge) i cesto su tu... 40 ogranicenje plus nekoliko pesackih pa pecaju...
plus mi imamo onu glupu praksu da se OSL-u uvek veruje jer ono "nema razloga da laze"... jezivo...
2008. Leon
"... ah V-TEC, all of the lag, none of the turbo, its like waiting for bad sex..."
kod yubca hvatali su iz pravca grada, od siva, uvek stoje kod siva, ja tu proshao sa 60, malo dao gas i sledeci semafor. . .
sad mi reche drugar da mogu da mi uzmu i dozvolu i 30000, a taman sam skupio pare za felne posle 6 meseci
@NemaN:
meni je 6.2. javljam shta bude, ako mi ne uzmu dozvolu i vishe od 8000 bivu srecan
...sad mi reche drugar da mogu da mi uzmu i dozvolu i 30000, a taman sam skupio pare za felne...
Evo sta je meni rekao cika-policajac pre oko godinu i po dana...
Ogranicenje je bilo 80 km/h [ na delu auto-puta ka aerodromu Beograd ], a isao sam 140 km/h...Radar je pokazao 140,2 km/h...
Za prekoracenje do 30 km/h od dozvoljene brzine, kazna na licu mesta...
S'obzirom da sam isao skoro duplo od dozvoljenih 80 km/h, onda je rekao da idem kod sudije, i da ce kazna biti 5.000-25.000 dinara, plus vremensko oduzimanje dozvole...
Dakle, kazna [ pa makar bila i najmanja od 5.000 dinara ], ne sprecava ih da ti uzmu dozvolu....
Ipak sam se izvukao sa kaznom na licu mesta od 2.000 dinara...
Nisam ni rec rekao, sve su policajci sami predlozili...i dali mi priznanicu na 2.000 dinara...
p.s. Sada UVEK tim delom auto-puta idem 80 km/h, iako ih nikada vise nisam video da tu stoje...
@NemaN
Slažem se sa tobom u potpunosti,meni se slično desilo.
Izlazim iz BGD Murivoje me cimne ok kriv sam.....................i sad tu blabla i ne mora da se piše ali aj kao ok sam momče pa samo u u njegovo blokče da me evidentira.
Kad ono drugari,stigao koverat.
Odem kod sudije,kao to i to,odbio sam da potpišem .....
Rekoh VAŽI.Nema slike ,nema potpisa, imam svedoka + priča tipa 007 i sve se na tome završilo.
Tako ako vas samo ono, čisto proforme radi evidentiraju ne znači da koverat neće stići.
Btw slikao me murivoje juče nešto sam se na frku naparkirao a to stvarno skoro nikad ne radim.
Priđem mu i sad priča ,kao sad bi trebao na licu mesta crvenu, a ako šalju na kućnu adresu dve crvene.Sad tu počeh nešto kako ja to retko pa skoro nikad ne radim(što je i istina,ali ipak je to kliše)a on ništa nepominje da mu dam crvenu.Tu on kao i ne treba to da se radi (nije lepo a i skupo je) i doviđenja.
Pitam ga da li će mi stići kući ,a on kao ne ne .
Sad ćemo da vidimo.
Meni je stigla neka preporucena posiljka pre par nedelja, ali niko nije bio tu, pa je ostavio postar ono malo obavestenje da me ceka u posti... Ja kao pravi ne odem, nemam pojma sta je, zabole me... jel moz' da bude neka kazna?
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
tih izvestaja o prispecu posiljke imam preko 30 , za 7 i 8 prekrsaja, a kod sudije sam prestao da odlazim pre 2 godine,dolazili mi na gajbu par puta moji samo kazu da ne zivim tu da ni oni nemaju pojma gde sam . sto saobracajci sto interventna proveravali me preko motorole minimum 10 puta , niko mi nista nije rekao jel izgleda da ne proveravaju prekrsaje,nego samo krivicna dela,tako da ako nemate dobru pricu za sudiju ili je situacija takva da nikakva prica ne moze da prodje ne morate ni da se odazivate na pozive.
to kao kad pecaju na rakovickom putu kod JP pumpe iz pravca Milosevog konaka... tu je 60 obzirom da 30m posle znaka za 40 ima ukljucenje a posle toga jos par istih i sledece 40 je tek pred prugom... medjutim oni tvrde da je 40 tu celom rutom i jbg ljudi placaju
2008. Leon
"... ah V-TEC, all of the lag, none of the turbo, its like waiting for bad sex..."
Comment