Jutros sav tmuran i bunovan sedam u auto, krecem i stajem na prvom semaforu. ispred kamioncic. tamic produzeni.
pali se zeleno svetlo i tamic nikako da krene. stvara se ogroman oblak dima koji guta tamic, ja nabrzaka zatvorih ventilaciju.
u tom trenutku tamic pocinje da se trese ko pas posle kise
ja pokusavam da skontam jel jos sanjam il haluciniram.
na semaforu se pali crveno svetlo i tamic prolazi kroz raskrsnicu na crveno nastavljajuci sa treskanjem i dimom. zaustavlja se posle raskrsnice i stignem i opet pocinje sa dimljenjem i treskanjem. tad primetih da ga slepaju
.
a tad sam primetio i sta ga slepa.
jadni mali fiat bravo (cini mi se).
ono treskajne kamiona potice od fiata koji se raspada od vibracija dok pokusava da povuce kamioncic. dim naravno isto od njega (a cini mi se da nije dizelas)
na zalost nisam bio tol'ko priseban da slikam.
pali se zeleno svetlo i tamic nikako da krene. stvara se ogroman oblak dima koji guta tamic, ja nabrzaka zatvorih ventilaciju.
u tom trenutku tamic pocinje da se trese ko pas posle kise

ja pokusavam da skontam jel jos sanjam il haluciniram.
na semaforu se pali crveno svetlo i tamic prolazi kroz raskrsnicu na crveno nastavljajuci sa treskanjem i dimom. zaustavlja se posle raskrsnice i stignem i opet pocinje sa dimljenjem i treskanjem. tad primetih da ga slepaju

a tad sam primetio i sta ga slepa.
jadni mali fiat bravo (cini mi se).
ono treskajne kamiona potice od fiata koji se raspada od vibracija dok pokusava da povuce kamioncic. dim naravno isto od njega (a cini mi se da nije dizelas)
na zalost nisam bio tol'ko priseban da slikam.
Comment